A wracając do Sztokholmu:

Ill be there nie było nawet w audibles... Za to jakiś spiderman tonight... błee
Moderator: Mod's Team
Tomker I'll Be There jest chyba wykreślone po Saturday Night, natomiast mnie bardziej zaciekawiło, że wg tej listy Bobbyemu obcięto solówki... gra już tylko w dwóch utworach... czyli JBJ zareagował na te ostatnie "zagrywki"Tomker pisze:byle tylko nie było tylu ruskich karateków co na euro... Za to Irlandczyków można by za darmo na stadion wpuścić
A wracając do Sztokholmu:
Obrazek
Ill be there nie było nawet w audibles... Za to jakiś spiderman tonight... błee
Masz tam In These Arms, przeciągnięte strzałką z Audibles do Set-listyMilla pisze:Ciekawi mnie te skreślone...
I love this town zqgrali? Damned zanotował, że skończyli na In these arms.
Dołączam się do owacji na stojącoDamned pisze:Tomker I'll Be There jest chyba wykreślone po Saturday Night, natomiast mnie bardziej zaciekawiło, że wg tej listy Bobbyemu obcięto solówki... gra już tylko w dwóch utworach... czyli JBJ zareagował na te ostatnie "zagrywki"Tomker pisze: A wracając do Sztokholmu:
Obrazek
Ill be there nie było nawet w audibles... Za to jakiś spiderman tonight... błee![]()
A ja myślałam, że to tylko polskie Live Nation się wygłupia, ale widzę, że mamy już odpowiedź na wszystko.Kuba80BJ pisze:Całe szczeście, że nie poleciałem jednak na ten koncert. Po czymś takim rzuciłbym się chyba prosto do kanałów sztokholmskich, szczególnie po DC ale też i po po prostu słabiutkiej set liście. Szkoda tylko, że kasa przepadła, bo Live Nation Sweden odmówił mi zwrotu za bilet z powodu "tylko" nieobecności Richiego. No cóż, bywa.