Kobiety związane z Bon Jovi
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- 
				usunięty użytkownik 4858

- Damned
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: These Days
 - Kontakt:

Prawidłowo 
U mnie podobnie, choć niedawno przypominałem sobie na DVD Rock in Rio 2010, a kilka dni temu znalazłem archiwalną kasetę VHS, na której mam nagrane m.in. Grammy 2001 z polskiej telewizji, stąd w mojej pamięci to dosyć odświeżona postać i nie małe zaskoczenie podczas oglądania
Anna Galiena
Włoska aktorka. Znana z roli Eleny w filmie The Leading Man (Gwiazdor), w którym wystąpiła u boku JBJ.

Lindy Jacoby
Partnerka Phila-X. Tancerka go-go.

U mnie podobnie, choć niedawno przypominałem sobie na DVD Rock in Rio 2010, a kilka dni temu znalazłem archiwalną kasetę VHS, na której mam nagrane m.in. Grammy 2001 z polskiej telewizji, stąd w mojej pamięci to dosyć odświeżona postać i nie małe zaskoczenie podczas oglądania
Anna Galiena
Włoska aktorka. Znana z roli Eleny w filmie The Leading Man (Gwiazdor), w którym wystąpiła u boku JBJ.

Lindy Jacoby
Partnerka Phila-X. Tancerka go-go.

- Agata BJ
 - Administrator

- 
		Have A Nice Day

- Kontakt:

A ja powrócę ponownie na moment do Avy. Tu mamy jej wypowiedź o debiucie w TV: http://www.etonline.com/tv/134557_Ava_S ... index.html
Samego epizodu z jej udziałem jeszcze nie odnalazłam. Kwestia czasu
 Swoją drogą ciekawe czy sprawdzi się jako aktorka.

Samego epizodu z jej udziałem jeszcze nie odnalazłam. Kwestia czasu
- 
				usunięty użytkownik 4858

- Damned
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

- Kontakt:

Ano właśnie Tomker, trzeba dodać że Lindy jest obecnie w ciąży...Tomker pisze:Nie wiem czy wiecie ale na 6 zdjęciu od góry są 3 osoby...
a termin narodzin ich pierwszego dziecka to koniec października
Jako tancerka, wszelkie warunki spełniaAgata BJ pisze:A tak swoją drogą: podoba się Wam taki typ kobiety jak ta tancerka?Pytam oczywiście o urodę, nie o jej zawód
Natomiast co do urody... mnie się nie podoba...
- 
				usunięty użytkownik 4858

Szkoda, że nie 19 czerwca. Personal matters aak znalazłDamned pisze:Ano właśnie Tomker, trzeba dodać że Lindy jest obecnie w ciąży...Tomker pisze:Nie wiem czy wiecie ale na 6 zdjęciu od góry są 3 osoby...
a termin narodzin ich pierwszego dziecka to koniec października
A jak już wchodzimy w szczegóły to dodam, że jest to syn
					Ostatnio zmieniony 31 maja 2013, o 14:32 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.

- Din_Winter
 - Have A Nice Day

- Agata BJ
 - Administrator

- 
		Have A Nice Day

- Kontakt:

Damned pisze:Jako tancerka, wszelkie warunki spełnia
Natomiast co do urody... mnie się nie podoba...
No ciekawe, ciekaweprezes1 pisze:No zgadza się. Warunki i wymiary są spełnione. Ale nie mój typ...
Generalnie wielu panów z chęcią obejrzałoby się za kobietką Phila X. A tu nasi forumowi koledzy nie bardzo
- prezes1
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: These Days i NJ

Oczywiście że bym się obejrzał, poszedłbym nawet na jej występ do klubu go-go...Agata BJ pisze:Generalnie wielu panów z chęcią obejrzałoby się za kobietką Phila X. A tu nasi forumowi koledzy nie bardzoPewnie wolicie Monicę Belucci.
Ale to nie znaczy że chciałbym się z nią umówić więcej niż raz(załóżmy że jestem kawalerem)
A Monica rzeczywiście zawsze miała to coś...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
						- Damned
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

- Kontakt:

A kto tak powiedział?Agata BJ pisze:Generalnie wielu panów z chęcią obejrzałoby się za kobietką Phila X. A tu nasi forumowi koledzy nie bardzo![]()
Ja bym się na pewno obejrzał, bo jest za czym
Natomiast oglądanie się za amerykańską sex-bombą to jedno, a preferowany typ urody to drugie. Dla mnie, Europejki są the best!
Monica Belucci jak najbardziej.. Włoszki to jedne z piękniejszych kobiet w Europie
Zaraz za reprezentantkami słowiańskiej urody, jakimi są Polki...