Jaka trasa wzbudza wasz najwiekszy podziw??
Najbardziej udana trasa koncertowa !
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Najbardziej udana trasa koncertowa !
Która z tras koncertowych waszym zdaniem była najbardziej udana, najciekawsza, widowiskowa
Na której najlepiej "wymiatali" . Ja takiej jedynej nie mam chyba, ale na liscie nie umieścił bym Hand Tour oraz koncertów z Bounce. TLFR to chyab inna "działka", ale jak na urok koncertów akustycznych, całkiem całkiem
.
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Bounce, HAND i TLFR nie mają porównania z dawnymi trasami.... *-*
A co do najlepszych-well, te promujące SWW, NJ, KTF i TD.
Crush ogólnie nie było to tournee najgorsze, a z czasów BJ i Fahrenheita świetne bywało grywane wówczas "Guitar Solo Live", no i ta świeżość ówczesna zespołu przemawiała zdecydowanie za
.....
Ogólnie-wszystko do 2000 roku.
A co do najlepszych-well, te promujące SWW, NJ, KTF i TD.
Crush ogólnie nie było to tournee najgorsze, a z czasów BJ i Fahrenheita świetne bywało grywane wówczas "Guitar Solo Live", no i ta świeżość ówczesna zespołu przemawiała zdecydowanie za
Ogólnie-wszystko do 2000 roku.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
No cóż, choć słucham chłopaków z NJ od 1986, to tak naprawdę poczułem ich siłę dopiero w 2001 na koncercie w Hamburgu "One Wilde Night", to był koncert UFF!! Chociaż w 2003 na koncercie w Kiel klimat hali był kameralny i tak niepowtarzalny, że się się nawet popłakałem, a moja kobitka wkręciła się na scenę i "przybiła piątkę" z Jonem. To dopiero było wydarzenie. Dla mnie ten koncert był nr 1.