'Tutaj można zbesztać Szczura'

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

'Tutaj można zbesztać Szczura'

Post autor: Rokitka »

sam nasz pan szczurek wpadl na ten pomysl....

a ja mam juz cos na niego...

:P
"Richie Sambora? Nawet gitary reklamowane jego nazwiskiem są beznadziejne"

co za tekst i jak tu sie nie oburzyc Szczuru kurna bluznisz i tyle..nie masz pojecia o jego grze i kij ci w oko... :evil: :evil: :evil:
Jak cie dorwe to wytarmosze za kite ze mnie popamietasz... najpierw sie sam naucz grac potem krytykuj... :evil:
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Re: 'Tutaj można zbesztać Szczura'

Post autor: Twisted Sister »

Rokitka pisze:sam nasz pan szczurek wpadl na ten pomysl....

a ja mam juz cos na niego...

:P
"Richie Sambora? Nawet gitary reklamowane jego nazwiskiem są beznadziejne"

co za tekst i jak tu sie nie oburzyc Szczuru kurna bluznisz i tyle..nie masz pojecia o jego grze i kij ci w oko... :evil: :evil: :evil:
Jak cie dorwe to wytarmosze za kite ze mnie popamietasz... najpierw sie sam naucz grac potem krytykuj... :evil:
Ostre słowa, ale trudno się nie zgodzić :mrgreen: . Ja nie wiem... ja tam nie wchodzę na fora wykonawców których nie cierpię i nie bluzgam na nich przekonując, jak bardzo oni suxxxx :P :P :P .
Skoro nie lubisz BJ, Rattie, to może...hmmmm... zastanowisz się nad forum innego zespołu :mrgreen: ? Nie to, żebyś mi przeszkadzał, ale wiesz....skoro uważasz, że BJ suxx, to co robisz na fanowskim forum ;) ;) ?...
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

najpierw sie sam naucz grac potem krytykuj...
Czyli twierdzisz, że ja nie umię grać?? Może to prawda, może nie, ale żeby mnie krytykować Ty też musisz się nauczyć grać. Logiczne?? :) Wychodzi na to, że nie mam prawa krytykować książek (bo ich nie piszę) filmów (bo ich nie kręce)... Opera? Spektakle?? Kabarety??? Niczego nie mogę krytykować bo sam nie umię tego robić?? Ciekawe...
skoro uważasz, że BJ suxx, to co robisz na fanowskim forum
Bo mam taką ochotę i nikt mi tego nie zabroni :lol:
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
BonJovianka
Save a Prayer
Save a Prayer

:D

Post autor: BonJovianka »

[cenzura] :P
Ostatnio zmieniony 1 maja 2006, o 16:48 przez BonJovianka, łącznie zmieniany 1 raz.
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

Szczur zawiodl mnie, jezeli chodzi o 1 kwestie.
Podczas wspolnej libacji nie przyszalal tj. ja.
To na tyle :]
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

No to BonJovianka masz przesrane.... zdradziłaś mój sekret, zdemaskowałaś mnie. Tak, jestem dzieckiem neostrady i miałem nadzieję, że nikt o tym nie wie... Teraz muszę Cie zabić ... JURRRRIIIJJJJJ robota!!!!
Szczur zawiodl mnie, jezeli chodzi o 1 kwestie.
Podczas wspolnej libacji nie przyszalal tj. ja.
To na tyle :]
Moja wina, żeś zleciał wtedy kiedy ja się dopiero rozkręcałem?? :P
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

....... pewnie się niezle naraże i może ośmiesze pytając, .... ale o co chodzi z tym "szczurem" ?? . Nie bybło mnie tydzień i mam niezłe tyły chyba;/
P.S .... jakiś link podajcie albo co??
BonJovianka
Save a Prayer
Save a Prayer

;]

Post autor: BonJovianka »

Szczur to Rattie !! :D [angielski się kłania]
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Myślisz BonJovianka, że edytowanie posta coś zmieniło?? (poza tym, że mój post jest teraz bez sensu, ale nie chce mi się go edytować) Jurij już nadchodzi :P
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:| hehh no fakt.... :P P.S ale po co besztać "szczura", o co chodzi?? Czyja to wypowiedz, że NAWET gitary sygnowane nazwiskiem Sambora są do bani. Jak to wypowiedz owego "szczura" , to ja z tąd spadam i się nie wypowiadam ;P hehe
Awatar użytkownika
Mustafa
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Mustafa »

Zbesztać? Ja? Mogę? :P
Tak naprawdę, to koleś sam się wystarczająco zbeształ wybierając sobie ksywkę "Rattie" :mrgreen: która nie nadawałaby się nawet do reklamowania firmy prowadzącej wywóz nieczystości...
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie, jeżeli nie lubisz BJ, to po co marnujesz tyle czasu na pisanie i redagowanie postów na tej stronie .. widze, że jestes tu dość aktywny ;P i mądrze piszesz (pisałeś ? ) . Mnie by się na forum np Green Day'a nie chciało wchodzić, a jak bym wszedł to umieścił bym odpowiedni post (miedzy postami rozszalałych kinderpunkowców) co myśe o tym zespole ( i nie jestem uprzedzony do GD.. po prostu nie cierpie nietrawie ochyda :P itd !!!!) Ale napisałbym taki a nie inny post i juz bym się nie pokazywał. Wciskasz kit ;P , chyba jednak coś Cię tu przyciąga, jak nie muzyka to co ?? :D:D:D

albo się myle ??

[ Dodano: 2006-05-01, 22:58 ]
Mustafa zmień tą ikonkę bo mnie zaraz kur...ca weznie, albo szlag tafi !!!!!!!!
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Mustafa pisze:Zbesztać? Ja? Mogę? :P
Tak naprawdę, to koleś sam się wystarczająco zbeształ wybierając sobie ksywkę "Rattie" :mrgreen: która nie nadawałaby się nawet do reklamowania firmy prowadzącej wywóz nieczystości...
no cóż.... ja takiej firmy nie założę niestety.... szkoda, że mnie tak rozczarowałeś, bo miałem plan Cie zatrudnić na szambonurka. Z taką znajomością języków obcych i ogólnie poziomem postów to wychodzi na to, że gówno wiesz, a taka wiedza w tym fachu by się przydała (kto wie, może byś szybko awans dostał). Aha, cyferki Ci sie pomyliły w profilu w dacie urodzenia :P :P

[ Dodano: 2006-05-01, 23:16 ]
A do Piotrka - bo mi się tu podoba, poprawiam sobie humor i dowartosciowuje się patrząc na niektórych :lol:

A co do Green Day..... kapela bardzo podobna do BJ (czyli również jak na swój gatunek muzyczny ma trochę lat, a i tak w większości słuchają jej kinderktośtam :P )
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie napisał/a

"A co do Green Day..... kapela bardzo podobna do BJ"

:| :| :| wilekie łołłłłłłłłłłł

[ Dodano: 2006-05-02, 00:16 ]
błagam, nie katuj mnie takim tekstem ..... chyba kończe z BJ :P
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

oj kurde to mial byc temat do zartow czy cos a tu zrobila sie rzeznia na szczura ... :( ja uwazam ze on ma prawo do krytyki i wogole hehe ale trzba go czasem opiorkac ale nie az tak jak wy ze go chcecie wyrzucic..ej no...wszytko ma byc tu grzecznie..:P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”