monjovi , ja biegam codziennie 7,5 km (o ile nie więcej) , więc o wyglebaniu nie ma mowy, tak wgl to planowałem nawet się przebiec wokół stadionu żeby zobaczyć którym wejściem wchodzę, ale że pojawiła się mapka to sobie odpuściłem ten pomysł
martwiłbym się o innych raczej
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Gratulacje Antistar!
Już sam Boss cię wymęczy jutro, pewnie ponad 3,30h(jak w Pradze dał 3,20 to co dopiero jutro)...To był najdłuższy koncert w moim życiu, hehe...
Rozpoczęły się przygotowania do koncertu na PGE Arenie. Na stronie Prestige MJM można już zacząć śledzić fotorelację z przygotowań. Na bieżąco będą pojawiać się zdjęcia i opisy! Już dziś wielka machina ruszyła http://www.imprezyprestige.com/aktualno ... ws_id=1033
Ten fragment zainteresuje większość z Was:
Lista przedmiotów, których nie będzie można wnieść 19 czerwca na koncert zespołu Bon Jovi na stadionie PGE ARENA w Gdańsku została bardzo precyzyjnie określona przez management artysty oraz organizatora koncertu.
Przede wszystikm na teren imprezy nie można wnosić: wszelkiego rodzaju broni, niebezpiecznych przedmiotów, parasoli z ostrymi zakończeniami, materiałów wybuchowych i pirotechnicznych, gazu pieprzowego, środków odurzających i substancji psychotropowych, płynów łatwopalnych, alkoholu, własnych artykułów spożywczych w tym również napojów, kamer, aparatów fotograficznych z odłączanym obiektywem, sprzętu do rejestrowania dźwięku, wskaźników laserowych, puszek, butelek, biżuterii z ćwieków, długich łańcuchów przy portfelach oraz banerów.
- Prosimy o zastosowanie się do tych wytycznych. W przypadku pojawiania się na PGE ARENIE, z którymś z wymienionych przedmiotów, ochrona będzie bardzo konsekwentna i odmówi wstępu na teren imprezy – informują organizatorzy.
Przede wszystikm na teren imprezy nie można wnosić: wszelkiego rodzaju broni, niebezpiecznych przedmiotów, parasoli z ostrymi zakończeniami, materiałów wybuchowych i pirotechnicznych
Serio?
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2013, o 08:47 przez madm, łącznie zmieniany 2 razy.
Czyli mają rozpisane,że normalne aparaty bez odłączanych obiektywów można wnieść więc ochrona nie powinna robić problemu na zwykłe kompaktowe aparaciki.
Dand pisze:Czyli mają rozpisane,że normalne aparaty bez odłączanych obiektywów można wnieść więc ochrona nie powinna robić problemu na zwykłe kompaktowe aparaciki.
Ale nie można również wnosić kamer i rejestratorów dźwięku. A aparat można na siłe do tego zaliczyć.
Dand pisze:Czyli mają rozpisane,że normalne aparaty bez odłączanych obiektywów można wnieść więc ochrona nie powinna robić problemu na zwykłe kompaktowe aparaciki.
Ale nie można również wnosić kamer i rejestratorów dźwięku. A aparat można na siłe do tego zaliczyć.
do komórek się też przyczepią?
[ Dodano: 2013-06-15, 11:07 ]
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2013, o 09:08 przez Milla, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem, nie jestem ochroniarzem ale wydaje się, że wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Wiadomo, że nie będą każdego przeszukiwać bo musieliby wymacać 30 tysięcy ludzi.
Din_Winter pisze:monjovi , ja biegam codziennie 7,5 km (o ile nie więcej) , więc o wyglebaniu nie ma mowy, tak wgl to planowałem nawet się przebiec wokół stadionu żeby zobaczyć którym wejściem wchodzę, ale że pojawiła się mapka to sobie odpuściłem ten pomysł
martwiłbym się o innych raczej
to możemy biec razem do barierki, pfff 7,5 km, ja tyle dziennie przepływam