tak po prostu... no faaaajny byłsebcio14 pisze:To był Fender Telecaster.
16.06.2013 - Isle of Wight (live stream)
Moderator: Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Tak widziałem, ogólnie z dźwiękiem sporo problemów, ale później to podsumujemy, bo teraz nie ma co pisaćTomker pisze:No jest coś, ale nie spodziewam się Sofii - zauważyłeś jak odpluł i spojrzał na kogos wymownie?Damned pisze:JJ, to prawda... problemy zaczęły się na Born to Be.. już się bałem że to coś poważnego.. ale jakoś ciągnie tą drugą godzinę.. choć momentami nieciekawie to brzmi
przecież przerwa, nie? Crash leci...Damned pisze:Tak widziałem, ogólnie z dźwiękiem sporo problemów, ale później to podsumujemy, bo teraz nie ma co pisaćTomker pisze:No jest coś, ale nie spodziewam się Sofii - zauważyłeś jak odpluł i spojrzał na kogos wymownie?Damned pisze:JJ, to prawda... problemy zaczęły się na Born to Be.. już się bałem że to coś poważnego.. ale jakoś ciągnie tą drugą godzinę.. choć momentami nieciekawie to brzmi
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeju, przestańce narzekać, dają czadu, dużo energii, dobrze śpiewają, świetny koncert przecież jest. A nasz będzie jeszcze lepszy. Trudno, nie ma Richiego, nic nie zrobimy, wiadomo że jest trochę inaczej, ale koncerty są świetne. Doceńcie trochę to, ze reszta zespołu + Phil grają i dają z siebie maxa, przecież mogli odwołać trasę. Cieszcie się tym, ze macie taki przedsmak koncertu, ja sie cieszę bardzo i mam zamiar świetnie się bawić, pomimo braku Ryśka, który jest bardzo ważną częścią zepołu. Nic z tym nie zrobimy. Mi się występy bardzo podobają, Phil dobrze sobie radzi. Miejcie trochę radości z tego 
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- Din_Winter
- Have A Nice Day
-
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
TAK JESTKama97 pisze:Jeju, przestańce narzekać, dają czadu, dużo energii, dobrze śpiewają, świetny koncert przecież jest. A nasz będzie jeszcze lepszy. Trudno, nie ma Richiego, nic nie zrobimy, wiadomo że jest trochę inaczej, ale koncerty są świetne. Doceńcie trochę to, ze reszta zespołu + Phil grają i dają z siebie maxa, przecież mogli odwołać trasę. Cieszcie się tym, ze macie taki przedsmak koncertu, ja sie cieszę bardzo i mam zamiar świetnie się bawić, pomimo braku Ryśka, który jest bardzo ważną częścią zepołu. Nic z tym nie zrobimy. Mi się występy bardzo podobają, Phil dobrze sobie radzi. Miejcie trochę radości z tego