Ambitne teksty ??
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ambitne teksty ??
Co można powiedzieć o tekstach Bon Jovi. Bez zbędnego gadania najleprze na KTF i TD ..... pełne uszanowanie. Ale dziś?? Czy sie troche nie zapominają "będe żył moim życiem codziennie" itd "Baby uhh eeaahhh". Dlaczego nasi panowie nie moga komponować czegoś już, nie o tyle czegoś bardziej twórczego, ale oryginalnego i za razem banalnego jak np: "Pink" - Aerosmith itd.... Treść tekstów obrrrrraca się prawie wokół jednego :| . Takie jest moje zdanie, ale podkręślam (
.) ..... teskty nie są durne, ale czy nie mogły by być bardziej ambitne albo oryginalne 

- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Mi sie wydaje że wszystkie teksty BJ sa dobre niektóre naprawde świetne. Teksty z HAND tez są niczego sobie. Myślę że teksty kazdego z muzyków są jego odzwierciedleniem uczuć tego co czuje w momencie pisania piosenki 
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2016, o 18:50 przez monjovi, łącznie zmieniany 1 raz.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Wielkie Joł!
Ale to jest bardzo proste. Kiedy Jon miał 'szary' okres w swoim zyciu, powstalo KTF(+ dema z boxa). KTF powstalo bo Jon (i inni) mieli cos do powiedzenia, podobnie TD. Jesli piszemy cos, bo tak czujemy to wtedy mozemy to wydac i moze to okazac sie sukcesem.
Ale jesli piszemy cos, zeby wydac plyte (poniekad Crush, na 100% HAND), to wychodzi tak jak wychodzi.
Co do "live lifow" - polecam to - http://bonjovi.livenet.pl/forum/puzzle- ... t1754.html
Restekpa!
Mateo
Ale to jest bardzo proste. Kiedy Jon miał 'szary' okres w swoim zyciu, powstalo KTF(+ dema z boxa). KTF powstalo bo Jon (i inni) mieli cos do powiedzenia, podobnie TD. Jesli piszemy cos, bo tak czujemy to wtedy mozemy to wydac i moze to okazac sie sukcesem.
Ale jesli piszemy cos, zeby wydac plyte (poniekad Crush, na 100% HAND), to wychodzi tak jak wychodzi.
Co do "live lifow" - polecam to - http://bonjovi.livenet.pl/forum/puzzle- ... t1754.html
Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Teksty od czasu Crusha są swobodniejsze (Captain Crash itp) i dobrze. Album Hand ma najlepsze teksty od These Days. I uważam, że TD KTF i HAND maj wogole najlepsze teksty.
A teksty z Crusha są rewelacyjne pod względem swobody.
Captain Crush, Say It Isn't So, IML, są genialnymi tekstami nieprwdaż ?
Teksty do these Days były pisane aby wydać płyte. Wyszło rewelacyjnie.Ale jesli piszemy cos, zeby wydac plyte (poniekad Crush, na 100% HAND), to wychodzi tak jak wychodzi.
A teksty z Crusha są rewelacyjne pod względem swobody.
Captain Crush, Say It Isn't So, IML, są genialnymi tekstami nieprwdaż ?
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....