No co? Nigdy nie twierdziłam, że jestem normalna
Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No wiesz, to jest jakaś opcjaYana pisze:Ja tylko czekam aż przyjdzie ktoś, kto powie, że chciałby (bardziej chciałaby:P) w łóżku mieć i Ryśka i Jona jednocześnie

Jakoś nie przyszło mi to do głowy, ale skoro wspominasz, to czemu nie?
alniac.... have mercy!
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2013, o 22:43 przez Thalion, łącznie zmieniany 1 raz.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
a ja myślałam, że tak go sobie przygarniemy 'forumowo' i będziemy nim dzielić xDShe`s a mystery pisze:Jon ma swoją Dorotkę i niech przy niej pozostanie, ale faktem jest, że większość kobiet chciałaby takiego męża wyłącznie dla siebie
ale pewnie, niech się zajmuje Dorotką i o
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
19.06.2013 - Gdańsk
- She`s a mystery
- I Believe
- mr.bluesman
- It's My Life
Jasne, wreszcie miałam okazję wykorzystać to, że w podstawówce byłam najlepsza w rzucie oszczepem i stanik nawet z GC doleciałimp pisze:alniac, mam cię, to ty rzuciłaś stanikiem w Bobbiegoalniac pisze:Albo BobbiegoYana pisze:Ja tylko czekam aż przyjdzie ktoś, kto powie, że chciałby (bardziej chciałaby:P) w łóżku mieć i Ryśka i Jona jednocześnie

19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Myślę, że ta jego "niedostępność" jest dla wielu Pań wysoce atrakcyjna
Co do wierności, to w sumie Jon w swoich wypowiedziach przeważnie chyba sobie z tematu żartuje - słyszałam o tym, że nie lubi zmian, ale też że bardziej ceni kasę niż inne kobiety, a Dorotka by go z pewnością w sądzie oskubała...
Wersja, która mogłaby być prawdziwa - być może po D. Lane uznał, że Dorotka poznała go i pokochała w czasach, w których nie był bogatą gwiazdą rocka, więc na pewno nie leci na kasę i sławę i poznała Johna, nie Jona
Jedna z moich innych "mini-teorii" - jeśli faktycznie jest wierny, to może tajemnicą jej znajomość karate? ;P

Co do wierności, to w sumie Jon w swoich wypowiedziach przeważnie chyba sobie z tematu żartuje - słyszałam o tym, że nie lubi zmian, ale też że bardziej ceni kasę niż inne kobiety, a Dorotka by go z pewnością w sądzie oskubała...
Wersja, która mogłaby być prawdziwa - być może po D. Lane uznał, że Dorotka poznała go i pokochała w czasach, w których nie był bogatą gwiazdą rocka, więc na pewno nie leci na kasę i sławę i poznała Johna, nie Jona
Jedna z moich innych "mini-teorii" - jeśli faktycznie jest wierny, to może tajemnicą jej znajomość karate? ;P
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
David tez dobry! Szczegolnie gdy sie usmiecha ;p
http://www.lastfm.pl/user/lemuryy
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!