Miracle-BJ pisze:Kto będzie oglądać mecz BORUSSIA - BAYERN w finale Ligi Mistrzów 2013 ?
Może zapytajmy raczej kto nie będzie oglądać?
Ja całym sercem jestem za polską Borussią, wierzę też że Lewandowski strzeli 2-3 bramki co pozwoli mu zostać królem strzelców rozgrywek
Ja oczywiście też jestem za Borussią! Trzymam kciuki za naszych chłopaków, żeby ich drużyna została mistrzem!
Ps. A tak w ogóle to na tych wszystkich meczach ligowych guzik się znam. Oglądam tylko mecze na mistrzostwach świata czy europy, no i oczywiście mecze gdzie gra nasza reprezentacja. A dzisiaj wiadomo oglądam, bo tam grają "nasi"!
W tym temacie mnie jeszcze nie bylo a skoro mowa o sporcie to chyba nie bedzie wielkim offtopem jak napisze, iz przed chwila GIBA ucial ze mna mala pogawedke...
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Jestem też po meczu. Świetny mecz, mało błędów jak na Janowicza, 30 asów. Ma dobrą drabinkę Polak, bo Federer odpadł, i dopiero w półfinale będzie miał "teoretycznie" ciężki mecz (Murray). A taka ciekawostka w ćwierćfinale może być mecz Janowicz-Kubot, jeżeli obaj dojdą do tej rundy.
EVENo pisze:A ja tym, że kibicowałem Djokovicowi, jeszcze zanim stał się czołowym zawodnikiem potrafię chwalić się bez końca
A ja tak samo miałem z Nadalem, nie miał jeszcze na koncie żadnego wygranego Wielkiego Szlema. W jakimś Masters gdzieś go zobaczylęm i spodobała mi się jego gra. Wygrał wtedy ten turniej, bodajże to było w Rzymie w 2005 roku. Obecnie mam do niego sentyment, ale nie powiem, że jestem jakimś fanem. Po prostu najbardziej go lubię 'poza Polakami'.