he he Mój drogi ja bym im tylko zaszkodziła, bo ich nie trawięTomker pisze:gdyby Kikusia była na trybunach...
Sport
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
usunięty użytkownik 4858
-
kikusia28
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Ja oczywiście też, no ale niestety drogi Tomkerze, trzeba nam jeszcze trochę na te sukcesy poczekaćTomker pisze:Legia to nie jest także "mój klub". Ale, czego łatwo się domyślić po tym skąd jestem kibicuję Polakom na arenie międzynarodowej z jakiegokolwiek klubu są
P.S Doczekaliśmy koncertu BJ w PL, tak więc może kiedyś doczekamy również jak polski klub zdobywa LM
-
usunięty użytkownik 4858
-
usunięty użytkownik 4858
-
kikusia28
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Ja wierzę w każdego. Obawiam się nawet, że popularnością może kiedyś przebić mojego JankaTomker pisze: Nie wierzysz w Bobbiego? Noo, nie doceniacie gościa... Facet ma branie nie mniejsze niż Jon![]()
Obrazek
P.S Tomker przyznaj się, że jakbyś spotkał BB na ulicy, również poprosiłbyś o fotkę
-
usunięty użytkownik 4858
-
Miracle-BJ
- Have A Nice Day

Właśnie Orłoś w Teleexpresie powiedział:
"Na anglików padł blady strach przed meczem z Polską. Polacy mają przewagę psychologiczną, bo już przegrali, co mieli przegrać!"
Mimo tego, że gramy o pietruszkę to chciałabym, żeby nasi wygrali, tak dla siebie i dla rodaków. Jednak znając realia świata piłki nożnej, wątpię w to! Ale któż to wie, co się wydarzy?
"Na anglików padł blady strach przed meczem z Polską. Polacy mają przewagę psychologiczną, bo już przegrali, co mieli przegrać!"
Mimo tego, że gramy o pietruszkę to chciałabym, żeby nasi wygrali, tak dla siebie i dla rodaków. Jednak znając realia świata piłki nożnej, wątpię w to! Ale któż to wie, co się wydarzy?
BJ - It's my life - Always !
Ja też sobie marzę że może dziś nasi sprawią niespodziankę? Wiem wiem... jestem niepoprawną optymistką- już to dziś słyszałamMiracle-BJ pisze: Mimo tego, że gramy o pietruszkę to chciałabym, żeby nasi wygrali, tak dla siebie i dla rodaków. Jednak znając realia świata piłki nożnej, wątpię w to! Ale któż to wie, co się wydarzy?
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
- Kama97
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Eh, po tym co ostatnio pokazali, nie łudzę się co będzie dziś, tym bardziej że przeciwnikiem jest Anglia
A ostatnio w RMF FM na tematu meczu powiedzieli coś takiego " Gra naszej drużyny to dwie połówki z przerwą pośrodku, z czym wam się to kojarzy ? " 
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
-
usunięty użytkownik 4858
mi z tym:Kama97 pisze:w RMF FM na tematu meczu powiedzieli coś takiego " Gra naszej drużyny to dwie połówki z przerwą pośrodku, z czym wam się to kojarzy ? "
( http://forums.egullet.org/uploads/month ... 296472.jpg )
A' propos - zdrowie Ryśka! Bo od czasu jak "some kind of bug" złapał jest cicho jak po meczu repry pzpnu...