Legia to nie jest także "mój klub". Ale, czego łatwo się domyślić po tym skąd jestem kibicuję Polakom na arenie międzynarodowej z jakiegokolwiek klubu są
Tomker pisze:Legia to nie jest także "mój klub". Ale, czego łatwo się domyślić po tym skąd jestem kibicuję Polakom na arenie międzynarodowej z jakiegokolwiek klubu są
Ja oczywiście też, no ale niestety drogi Tomkerze, trzeba nam jeszcze trochę na te sukcesy poczekać
P.S Doczekaliśmy koncertu BJ w PL, tak więc może kiedyś doczekamy również jak polski klub zdobywa LM
trochę Cię zaskoczę - fotki z celebrytami(?) to nie mój sport (żeby nawiązać do tematu i nie offtopować;) Tzn. mógłbym, ale dużej spinki z powodu braku z nim foty bym nie miał. Raczej wolałbym z nim pogadać, żeby odkryć to co w nim widzi Jasiek
Właśnie Orłoś w Teleexpresie powiedział:
"Na anglików padł blady strach przed meczem z Polską. Polacy mają przewagę psychologiczną, bo już przegrali, co mieli przegrać!"
Mimo tego, że gramy o pietruszkę to chciałabym, żeby nasi wygrali, tak dla siebie i dla rodaków. Jednak znając realia świata piłki nożnej, wątpię w to! Ale któż to wie, co się wydarzy?
Miracle-BJ pisze:
Mimo tego, że gramy o pietruszkę to chciałabym, żeby nasi wygrali, tak dla siebie i dla rodaków. Jednak znając realia świata piłki nożnej, wątpię w to! Ale któż to wie, co się wydarzy?
Ja też sobie marzę że może dziś nasi sprawią niespodziankę? Wiem wiem... jestem niepoprawną optymistką- już to dziś słyszałam Ale uważam że trzeba być kibicem na dobre i na złe- choć w naszym przypadku częściej na złe niż na dobre
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Eh, po tym co ostatnio pokazali, nie łudzę się co będzie dziś, tym bardziej że przeciwnikiem jest Anglia A ostatnio w RMF FM na tematu meczu powiedzieli coś takiego " Gra naszej drużyny to dwie połówki z przerwą pośrodku, z czym wam się to kojarzy ? "
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn