Ahaha, Magnífic!

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
moja przyjaciółka też miała tę wersję (więc ja oczywiście też) i również dziwnie wyglądało to świąteczne zakończenie...prezes1 pisze:Pamiętam że na vol.2 był także 'I wish everyday could be like Christmas". Zastanawiałem się co to za dziwne zakończenie płyty, hehe.
Czyli Prezesik zaopatrywał się w gazety dla dziewczynekprezes1 pisze: O BJ trzeba było szukać info w prasie młodzieżowej typu Bravo i Popcorn bo Jon ze swoją nową fryzurą był gwiazdą okładek! To był istny szał!![]()
Obrazek
Oj tak, pamiętam... Moje koleżanki, które słuchały kompletnie innych zespołów czy wokalistów, kupowały wszystkie te gazety i albo oddawały mi strony z Bon Jovi, albo (jeśli na drugiej stronie było coś, co je kręciło) pokazywały i mówiły co kupićprezes1 pisze:Wtedy był już Tylko Rock ale oczywiście nic nie pisali o BJ. Nabijali się głównie...
O BJ trzeba było szukać info w prasie młodzieżowej typu Bravo i Popcorn bo Jon ze swoją nową fryzurą był gwiazdą okładek! To był istny szał!![]()
Hehe, Kikusiu prezesik też był kiedyś nastolatkiem...kikusia28 pisze:Czyli Prezesik zaopatrywał się w gazety dla dziewczynekprezes1 pisze: O BJ trzeba było szukać info w prasie młodzieżowej typu Bravo i Popcorn bo Jon ze swoją nową fryzurą był gwiazdą okładek! To był istny szał!![]()
ObrazekJaaaa, ale wstyd
![]()
Hmm... jakim cudem w tamtych latach on mi nie wpadł w oko?! Co za pech!
Aha czyli wszystko jasneprezes1 pisze: a po drugie to były magazyny koedukacyjne(szczególnie pewne tajemnicze działy)![]()