POJEDYNEK TELEDYSKÓW BON JOVI

Różnego rodzaju gry i zabawy związane z twórczością Bon Jovi.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Din_Winter pisze:Tomker starczy już IML, wiadomo że nadchodzące teledyski nie dobiją do takiego wyniku i że raczej nie przebiją IML
Daj szanse innym teledyskom bo to juz sie robi nudne, cały czas IML, hę? :D
I dobranoc ;)
A gdzie był Szanowny Pan Din_Winter kiedy proponowałem wyraźnie:
Tomker pisze: Dlatego, żeby nie znudzić się wystawianiem do końca faworyta jakim niewątpliwie jest IML, można by wprowadzić zasadę, że po wygraniu - powiedzmy 6-iu walk - teledysk kwalifikuje się do walki finałowej, a jego miejsce w bieżącej walce zajmuje
- albo I'll sleep when I'm dead (ostatni teledysk z największą liczbą wygranych
- albo say it isnt so (który zremisował w pierwszym starciu z IML)
- albo tworzymy chronologicznie nową parę czyli Everyday vs Misunderstood

Jestem otwarty na pomysły modyfikacji tej zabawy.[/color]
Din, zajarzyłeś to co mówiłem dopiero po 5-ciu kolejnych walkach ;)

Wyraźnie powiedziałem, że aby nie znużyć się faworytem, spokojnie można by go przenieść do finału i zacząć walki innych par.
Gdybyśmy zrobili to co proponowałem w zeszłym tygodniu to mogliśmy oceniać walki np:
Everyday vs Misunderstood
Everyday lub Misunderstood vs All about lovin' you
Everyday lub Misunderstood lub All about lovin' you vs Have a Nice Day
itd...

No, ale wtedy być może nie miałbym okazji poznać tak ciekawej informacji jak stan Twojego znudzenia oraz poziom refleksu i umiejętności czytania - powiedz szczerze czy nie mam racji Din?

Z tego co pamiętam jedynie Thalion pozytywnie odniosła się do mojego pomysłu, kilka osób uważało, ze nie mam racji i It's My Life odpadnie, a jeden głos był wyraźnie przeciwny.

P.S. I bez obrazy Din - bardzo Cię lubię, ale naprawdę szkoda mi czasu na pisanie tego samego po kilka razy. :D
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2014, o 17:44 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze:jeden głos był wyraźnie przeciwny
Chyba nie masz na myśli mojego głosu? :))
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Tomker pisze: Wyraźnie powiedziałem, że aby nie znużyć się faworytem, spokojnie można by go przenieść do finału i zacząć walki innych par.
Tomker, a może rzeczywiscie zostańmy przy obecnej formule...

Wiesz:

Welcome - 10 zwycięstwo IML
Memory - prawdopodobnie 11-te
Strangers - na 100% 12-te
Highway - 13-te
Whole - 14
Follow - 15
When We... - 16
Superman - 17
What U God - 18
Apologise - 19
Because We Can - nie ma rzeczy niemożliwych... a jednak, 20
What about Now - 21

.. i żeby było zabawniej, zestawmy IML z Runaway, She don't..., etc. Niech wykosi wszystkich ;) Poznamy w ten sposób ten THE BEST. Już go znamy...

P.S. Opuściłem przaśny klip "Bob budowniczy you can't go home". Czyli 22...

Rzeźnia to by była przy głosowaniu na klipy Aerosmith albo Alice In Chains... Mają trochę ciekawych teledysków.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

23 - This is Our House ;)

Ja to widzę tak.. Możemy odstawić IML na finał (nie widziałem dotychczas sprzeciwów) i przeprowadzić pojedynki od What About Now, do These Days, czyli pójść w drugą stronę. Dlaczego w drugą stronę? Dlatego, że chcąc wyłonić drugiego finalistę i tak będziemy musieli wrócić do klipów które przegrały z IML.

czyli:

WAN vs. BWC
WAN/BWC vs. TIOH
TIOH/WAN/BWC vs. NA
NA/TIOH/WAN/BWC vs. WDYG

itd.

aż do These Days, które jako pierwsze przegrało z IML. W ten sposób, nie odbiegając od dotychczasowych zasad możemy wskazać drugiego finalistę i przerwać nudną passę :cfaniak:
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Zawsze możemy skonfrontować "It's My Life" z "Because We Can" ;) To dla mnie zastanawiajace jak taki głupawy utworek - mowa o tym drugim - stał się najczęściej przeze mnie słuchaną piosenka tego roku... No może rownie często słuchałem "Choke" Alice in Chains - ale to kawałek genialny - i "Hail to the King" A7X...

No dobra, ostatnio nie wychodzi z głośnikow album "Lightning Bold" i kawalek "Sirens"...

Bardzo często... Hm, sorry za offtop. ;)

Może powinnismy założyć temat "Utwory 2013 roku"? Co o tym sądzicie?

Co do wątku "It's My Life", przyszłośc tego tematu zależy wylącznie od Mr.T :D (Tomkera)
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Sam Bora pisze:Może powinnismy założyć temat "Utwory 2013 roku"? Co o tym sądzicie?
Dlaczego nie? Nadchodzi koniec roku, czas podsumowań... ;)
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

Tomker pisze:
Din_Winter pisze:Tomker starczy już IML, wiadomo że nadchodzące teledyski nie dobiją do takiego wyniku i że raczej nie przebiją IML
Daj szanse innym teledyskom bo to juz sie robi nudne, cały czas IML, hę? :D
I dobranoc ;)
A gdzie był Szanowny Pan Din_Winter kiedy proponowałem wyraźnie:
Tomker pisze: Dlatego, żeby nie znudzić się wystawianiem do końca faworyta jakim niewątpliwie jest IML, można by wprowadzić zasadę, że po wygraniu - powiedzmy 6-iu walk - teledysk kwalifikuje się do walki finałowej, a jego miejsce w bieżącej walce zajmuje
- albo I'll sleep when I'm dead (ostatni teledysk z największą liczbą wygranych
- albo say it isnt so (który zremisował w pierwszym starciu z IML)
- albo tworzymy chronologicznie nową parę czyli Everyday vs Misunderstood

Jestem otwarty na pomysły modyfikacji tej zabawy.[/color]
Din, zajarzyłeś to co mówiłem dopiero po 5-ciu kolejnych walkach ?? Szok :o

Wyraźnie powiedziałem, że aby nie znużyć się faworytem, spokojnie można by go przenieść do finału i zacząć walki innych par.
Gdybyśmy zrobili to co proponowałem w zeszłym tygodniu to mogliśmy oceniać walki np:
Everyday vs Misunderstood
Everyday lub Misunderstood vs All about lovin' you
Everyday lub Misunderstood lub All about lovin' you vs Have a Nice Day
itd...

No, ale wtedy być może nie miałbym okazji poznać tak ciekawej informacji jak stan Twojego znudzenia oraz poziom refleksu i umiejętności czytania - powiedz szczerze czy nie mam racji Din?

Z tego co pamiętam jedynie Thalion pozytywnie odniosła się do mojego pomysłu, kilka osób uważało, ze nie mam racji i It's My Life odpadnie, a jeden głos był wyraźnie przeciwny.

P.S. I bez obrazy Din - ale naprawdę szkoda mi czasu na pisanie tego samego po kilka razy.
Masz rację jak najbardziej, i sorka, nie zauważyłem tego co napisałeś bo każdy zaczął się rozpisywać, i zrobił sie delikatny bałagan :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
lydia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: lydia »

Zostaję przy It's My Life :))
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

IML!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

IML. I wcale nie jest nudno! :))
usunięty użytkownik 4858

Bo z Tobą nigdy nie jest nudno Karolino! ;)
P.S. Zdjęcia nadal nie doszły...

Damned pisze: (nie widziałem dotychczas sprzeciwów)
:D Ja widziałem choćby poniższy:
Damned pisze: Trzymając się zasad z którymi rozpoczęliśmy zabawę, powinniśmy dokończyć bez odrzucania żadnego z klipów na finał

OK, Ladies & Gentleman! Przerywam w tym miejscu pojedynki,

ponieważ jak to dobrze określił Din "zrobił się delikatny bałagan" :cfaniak:
Forumowiczom, którzy chcą bawić się dalej obiecuję, że wieczorem napiszę co robimy dalej :)
See you in the evening!
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Tomker pisze:
Damned pisze: (nie widziałem dotychczas sprzeciwów)
:D Ja widziałem choćby poniższy:
Damned pisze: Trzymając się zasad z którymi rozpoczęliśmy zabawę, powinniśmy dokończyć bez odrzucania żadnego z klipów na finał
To się nie zrozumieliśmy, bo sprecyzowałem po chwili (bez edytowania poprzednich postów): :)
Damned pisze:z IML, sprawa jest inna, ten klip jeszcze niczego nie przegrał, więc z czystym sumieniem można go odstawić na proponowany przez Ciebie finał... ;)
Były w pełni uzasadnione wątpliwości czy IML poradzi sobie z Everyday, Misunderstood, HAND czy AALY... Poradził sobie, więc dopiero teraz nikt nie powinien mieć zastrzeżeń, że ten teledysk zasługuje na finał i modyfikacja zasad jest na miejscu :cfaniak:
usunięty użytkownik 4858

Damned pisze: Były w pełni uzasadnione wątpliwości czy IML poradzi sobie z Everyday, Misunderstood, HAND czy AALY... Poradził sobie, więc dopiero teraz nikt nie powinien mieć zastrzeżeń, że ten teledysk zasługuje na finał i modyfikacja zasad jest na miejscu :cfaniak:
:D - cwana wersja ;)

Damned, pisałeś jeszcze mało zachęcająco o przekrętach wyborczych ;)

Ale, spokojnie, easy. Pomimo tego, że to trudna sytuacja, żeby było 100% zadowolonych, jakoś damy radę :D ;)
P.S. nie mam teraz czasu na ponowne wałkowanie tego tematu - więc do wieczora! :)

znikam
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Przekrętem nazwałem dawanie drugiej szansy Sleep, a chyba się zgodzisz że klip który odpadł 2 czy 3 tygodnie temu nie powinien nagle dostawać drugiego życia? ;) Teraz rozmawiamy o IML, które pokonało już (w opinii większości) najsilniejszych rywali, więc odłożenie go na finał, jest w pełni zasadne, choć kilka dni temu, przed pojedynkami z HAND czy np. Misunderstood jeszcze nie koniecznie takie być musiało... ;)

Tomker, tak samo jak i Ty, chcę aby wszyscy byli zadowoleni ;)
usunięty użytkownik 4858

Damned - jak mam "zniknąć" do wieczora, kiedy muszę się ciągle ustosunkowywać do Twoich nowych postów? ;)

SPOKOJNIE! :D ;)

oboje wiemy, że podawałem propozycję przeniesienia IML do "finału" i oboje wiemy, że podawałem, że IML z every, all, mis, hand itp nie wygra, więc możemy urozmaicić zabawę przez stworzenie nowej pary. Wg mnie należało wtedy zacząć od 2 kolejnych klipów i powiem w tajemnicy, ze tak najprawdopodobniej zadecyduję wieczorem :D

albo jutro, bo przez te posty robi mi się "zaległa" praca ;)
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2013, o 23:04 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry / Zabawy”