Wydaje sie , że na tym mogłeś zakonczyćHehe. Coś nie wyszło. To nie było głosowanie w ankiecie. Taki temat był na forum i każdy musiałbyć zalogowany i każdy podawał swoją liste od 1-9. W podsumowaniu i podliczeniu miejsc HAND uplasował się na 2gim miejscu.

Połowe słow w tym poscie po protu beszczelnie mi przypisałeś!!Nosz k....a Kaczyzm się chyba rozprzestrzenia. Tak Ci ludzie to szmaty, które nie mają wogóle gustu muzycznego. Grupa beztalenci. Jak słucham twoich wywodów na temat tylko tych ludzi którzy znają się na muzyce to mnie krew zalewa.
A po za tym jest wiele osób , które muzyką sie nie interesują

Połowe słow w tym poscie po protu beszczelnie mi przypisałeś!! znowuWg Ciebie tylko Rockowcy znają się na muzyce. TylkHRock i Metal jest najlepszy. A gdzie muzyka klasyczna, pop, punk, rock, hhop, rap, soul blues, country... Muzyczny egoizm i nic więcej
Mówimy chyba o muzyce rockowej, a nie popie, rapie czy punku

Druga sprawa jest takla, ze jezeli nie znam sie na hi hopie czy innych to sie o nie wypowiadam, wiec co tu ma do rzeczy ich opinia
Cytuje siebie
Miłaem na mylsi te osoby , które muzyka zbytnio sie nie interesuja, ale ty oczywiscie musiąłeś to wykozysac dla obrażania mojej osoby, no cóż są ludzie i ludziki.NIe sądze tez, żeby duża część z głosujących na HAND kiedykolwiek znała, słuchała albo zagłębiłała sie w muzyke wyżej wymienonych i innych zespołow.
Tyle, że te albumy, a wszczegolności NJ były skierowane do kregów typowo rockowych, a HAND to muzyka po prostu dla wszystkich, allllllllllllles kumasz to czy nieCytat:
Nie ma się co oszukiwać, obecnie muzyka BJ to muzyka kompletnie ukierunkowana dla "mas" i chyba zysku
Czy ty przypadkiem nie mówisz o NJersey i SWW ?
Boni jest badzo dobraNo to jeśli tak patrzysz to jak możesz powiedziec, że HAND jest złe ? Może Ci się nie podobać, ale płytka jest dobra.

Jeżeli robisz ze mnie takiego psa, to zobacz sobie na moją recenzje Crusha, a zasadzie na dopisek.
To tych ludzi niby tak nazwałemHAND miejsca na listach osób:
Sebastian P. (#1)/ Sobol (#3 równo z KTF) / Culles (1# z TDays) / Agata BJ (#3) / Bon Joviątko (#4) / Bonjova (#1 z TD) / Tatiana (#2) / Kasiunia (#3) / Ja (#1) / Ankaq (#1) / Magnum (#1) / nati777 (#2) / Skrzatka (#3) / Pippo (#2) /
HAND miejsca na listach osób: ahhhh te twoje listy to, rzeczywiscie wielki wyznacznik. Masz pojecie ile dobrych i wybitnych piosenek na tych twoich wielkich listach przebojów sie nie znalazło
I Jeszcze jedno co bredziłeś, ze wg mnie to niby HRockowcy i metalowcy sie na muzyce znają, jednocześnie mnie do nich przypisując. Od kiedy KTF i TD jako albumy to Hard Rock. Pink Floyd to tez wg ciebie Hard Rock. Albert King, wcale blusa nie gra tylko metal?? Skąd wiesz chłopie czago ja słucham