Richie nagrywa
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No ten wywiad z Ryśkiem nie napawa optymizmem. Nigdy nie mów nigdy, ale 30 lat to dużo... hmm widać, że sprawa nie jest wyjasniona. No i to z coca-colą.. widzę przeciąganie liny.
Co do wykonania Wanted to mi się nie podobało. Początek dziwny z tymi klawiszami, potem Richie irytował mnie tym że nie śpiewał przy mikrofonie i słabo go było słychać, no i jakoś nie pasi mi tu jego wokal do tej pisoenki.
Podobało mi się to co Ohri sobie tam zaplumkała no i solówka.
Swoją drogą Richie na tych koncertach swoich ostatnich wyglądał super a tu jakiś spasiony i jakby na kacu. Tylko ja mam takie wrażenie?
Co do wykonania Wanted to mi się nie podobało. Początek dziwny z tymi klawiszami, potem Richie irytował mnie tym że nie śpiewał przy mikrofonie i słabo go było słychać, no i jakoś nie pasi mi tu jego wokal do tej pisoenki.
Podobało mi się to co Ohri sobie tam zaplumkała no i solówka.
Swoją drogą Richie na tych koncertach swoich ostatnich wyglądał super a tu jakiś spasiony i jakby na kacu. Tylko ja mam takie wrażenie?
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Hm no słabiutkie to było.. Rychu się zapomina, ze nie moze głowy odwracać
solo na plus, a Ori spała
RS sobie włosy doczepił ewidentnie i jakiś dziwny warkoczyk 
A co do wypowiedzi o zespole to już nie komentuje bo i po co, szkoda nerwów
7 Years gone, ależ wyją
hehe
edit. gdyby nie śpiewali to by bylo super
A co do wypowiedzi o zespole to już nie komentuje bo i po co, szkoda nerwów
7 Years gone, ależ wyją
edit. gdyby nie śpiewali to by bylo super
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2014, o 21:55 przez monjovi, łącznie zmieniany 2 razy.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Muzycznie podczas wanted nie było geniuszu (chociaż elektryk dobry) , ale to przez specyfikę programu. Za to energia jest, Ryśkowi się chce i to napawa mnie ogromnym optymizmem. Jak Ori pojedzie z Alice w trasę to Rysiek będzie miał czas i siłę żeby nagrać parę utworów. 7 years - widać, że RS czuje się pewnie, ale to dość trudny numer pod takie warunki. Ciekawa wariacja utworu