Nope. Przecież jeszcze pamiętam Misunderstood na Popliscie.No ale a;bum Bounce był promowany tylko przez Zetkę a w RMF FM nie puścili ani jednego utworu z tej płyty o ile pamiętam.
BJ na POPLIŚCIE
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
5 miejsce very good A jutro jubileuszowe 1400 wydanie ( chyba heh) więc extra by było jakby MAM było na 1. place
Do pracy Polacy ( bo ja wg niektórych jestem komuchem widze
)
Ricky Skywalker pisze:Widzę że mamy naszą forumową wersję Stalina...Taki sposób myślenia naprawdę zajeżdza komunizmem... Pal licho, jeśli chodzi tylko o głosowanie na najlepszą piosenkę, ale gorzej, jakby chodziło o np. głosowanie w wyborach. Co wtedy? Wolałbym, byś nie należał do partii rządzącej...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No i gdzie są Ci, którzy jeszcze tydzień temu uważali się za najlepszych fanów, gdyż potrafią walczyć o zespółFrankie pisze:No tośmy się wczoraj z głosami nie popisali, dopiero miejsce 14. Ciekaw jestem jak dzisiaj z głosami było,na wynik trzeba czekać do poniedziałku.
Co, odechciało się już?
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
No to podaj Jovizna chociaż jeden przykład tej swojwj ''walki'' o zespół w ramach backstage. To, że jesteś członkiem backstage każdy może przeczytać pod Twoim zdjęciem przy każdym poście i naprawde nie musisz sie tym chwalić na każdym kroku.
Z pozdrowieniami
P.S.
Pan Darek powiedział,że już się boi połączenia rocku z country w wykonaniu Bon Jovi. Cóż, poczekamy zobaczymy. Niedokładnie słuchałem, ale chyba powiedział, że będzie okazja przyjrzeć się ''LH'' na Popliście.
Z pozdrowieniami
P.S.
Pan Darek powiedział,że już się boi połączenia rocku z country w wykonaniu Bon Jovi. Cóż, poczekamy zobaczymy. Niedokładnie słuchałem, ale chyba powiedział, że będzie okazja przyjrzeć się ''LH'' na Popliście.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Proponuję powrócić do wcześniejszych postów i przeczytać wszystko raz jeszcze ze zrozumieniemFrankie pisze:No to podaj Jovizna chociaż jeden przykład tej swojwj ''walki'' o zespół w ramach backstage. To, że jesteś członkiem backstage każdy może przeczytać pod Twoim zdjęciem przy każdym poście i naprawde nie musisz sie tym chwalić na każdym kroku.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Owszem, przyznaję, trochę się w swoich sądach zapędziłem. Mam tylko jedną prośbę Jovizna, możesz mi wytłumaczyć sens tych słów??jovizna pisze:No i gdzie są Ci, którzy jeszcze tydzień temu uważali się za najlepszych fanów, gdyż potrafią walczyć o zespół nie to co backstage hehe.
Zrozumiałem je poprostu jak dzielenie fanów na tych "lepszych" członków backstage i tych gorszych, którzy członkami nie są. Dorzuciłbym jeszcze do tego od początku Twoje "wyraziste'' zdanie na temat tych, którzy mają wolny czas i możliwość słuchania Poplisty i oddawania głosów na piosenkę swojego ulubionego zespołu. Chciałbym jednak, żebyś nie traktowała tego w kategoriach złośliwości, uszczypliwości z mojej strony, a jedynie barwnej dyskusji gdzie zarówno jedna, jak i druga strona ma możliwość wyrażania swego zdania.
Z pozdrowieniami - Frankie zwany Michałem
[ Dodano: 2007-05-13, 20:49 ]
Właściwie to miałem pisać o czym innym. Dla tych, którzy nie słuchali dzisiaj w RMF FM programu Marcina Jędrycha ''Ten Top'' spieszę donieść, że jego fragment dotyczył Bon Jovi.
Darek Maciborek będąc gościem w programie, prezentując, jak zawsze, piosenki z Poplisty w zapowiedzi do piosenki wyraził się mniej więcej w tych słowach: Zalążek nowego albumu "LH" w postaci "YWTMAM" został przyjęty przez opinię publiczną entuzjastycznie. Nadmienił także, że w karierze zespołu ten krążek ma być pierwszym, tak wyrazistym nawiązaniem do muzyki country i napewno będzie warto przyjrzeć się mu bliżej, jak tylko zostanie wydany.
Obydwaj prowadzący Poplistę zastanawiali się na koniec czy na "LH" będzie im dane usłyszeć banjo. Cóż, jak pisałem wcześniej, poczekamy zobaczymy.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Miło. A teraz przyznać się jak bardzo oszukiwaliście w ten weekend 
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Nie ma to jak wiara w ludzi co niejovizna pisze:Miło. A teraz przyznać się jak bardzo oszukiwaliście w ten weekend
Z tego co wiem to jakiś ziomuś z www.fofire.net rozsyłał maile do ludzi z ich forum, żeby głosowali na Bon Jovi żeby byli na 1. miejscu. Jak widać znów sie nie udało wskoczyć na 1. choć awans o 12 pozycji jest godzien podziwu. A to 1. miejsce jest chyba zaklęte
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
no właśnie ja otrzymałam takiego meila
ale znów 2 miejsce i jutro pewnie spadnie na 15 ;p to już norma 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Ricky Skywalker
- Administrator
-