BJ na POPLIŚCIE

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

No ale a;bum Bounce był promowany tylko przez Zetkę a w RMF FM nie puścili ani jednego utworu z tej płyty o ile pamiętam.
Nope. Przecież jeszcze pamiętam Misunderstood na Popliscie.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

OK zwracam honor Jovizna, mogłem się pomylić bo nie za bardzo pamiętałem.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

5 miejsce very good A jutro jubileuszowe 1400 wydanie ( chyba heh) więc extra by było jakby MAM było na 1. place :D Do pracy Polacy ( bo ja wg niektórych jestem komuchem widze :D )
Ricky Skywalker pisze:Widzę że mamy naszą forumową wersję Stalina... :whoeva: Taki sposób myślenia naprawdę zajeżdza komunizmem... Pal licho, jeśli chodzi tylko o głosowanie na najlepszą piosenkę, ale gorzej, jakby chodziło o np. głosowanie w wyborach. Co wtedy? Wolałbym, byś nie należał do partii rządzącej...
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No tośmy się wczoraj z głosami nie popisali, dopiero miejsce 14. Ciekaw jestem jak dzisiaj z głosami było,na wynik trzeba czekać do poniedziałku.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Frankie pisze:No tośmy się wczoraj z głosami nie popisali, dopiero miejsce 14. Ciekaw jestem jak dzisiaj z głosami było,na wynik trzeba czekać do poniedziałku.
No i gdzie są Ci, którzy jeszcze tydzień temu uważali się za najlepszych fanów, gdyż potrafią walczyć o zespół :P nie to co backstage hehe.
Co, odechciało się już? ;)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

oj, przegapiłem dzisaij ;) niechto szkoda ze tak nisko...żeby tylko nie wyleciali!! bedzie trza głosować ;]
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No to podaj Jovizna chociaż jeden przykład tej swojwj ''walki'' o zespół w ramach backstage. To, że jesteś członkiem backstage każdy może przeczytać pod Twoim zdjęciem przy każdym poście i naprawde nie musisz sie tym chwalić na każdym kroku.

Z pozdrowieniami

P.S.
Pan Darek powiedział,że już się boi połączenia rocku z country w wykonaniu Bon Jovi. Cóż, poczekamy zobaczymy. Niedokładnie słuchałem, ale chyba powiedział, że będzie okazja przyjrzeć się ''LH'' na Popliście.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Frankie pisze:No to podaj Jovizna chociaż jeden przykład tej swojwj ''walki'' o zespół w ramach backstage. To, że jesteś członkiem backstage każdy może przeczytać pod Twoim zdjęciem przy każdym poście i naprawde nie musisz sie tym chwalić na każdym kroku.
Proponuję powrócić do wcześniejszych postów i przeczytać wszystko raz jeszcze ze zrozumieniem ;] to nie ja kieruję zarzuty w waszą stronę, tylko "wy" uderzacie bezpodstawnie w moją. Wskaż mi posty w których niby się tym chwalę, bo wybacz, ale sobie ich nie przypominam. Każdy ma to co chce mieć i na co sobie zapracował. Śmiech.
bartekbb23

jovizna pisze:to nie ja kieruję zarzuty w waszą stronę, tylko "wy" uderzacie bezpodstawnie w moją
Ojojoj nikt nie uderza w Ciebie Jovizna, spokojnie. A co do głosowania to cóż... Ja tam nie wiem kto głosuje a kto nie, wiem że ja głosuje i sumienie mam czyste heh.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jovizna pisze:No i gdzie są Ci, którzy jeszcze tydzień temu uważali się za najlepszych fanów, gdyż potrafią walczyć o zespół nie to co backstage hehe.
Owszem, przyznaję, trochę się w swoich sądach zapędziłem. Mam tylko jedną prośbę Jovizna, możesz mi wytłumaczyć sens tych słów??
Zrozumiałem je poprostu jak dzielenie fanów na tych "lepszych" członków backstage i tych gorszych, którzy członkami nie są. Dorzuciłbym jeszcze do tego od początku Twoje "wyraziste'' zdanie na temat tych, którzy mają wolny czas i możliwość słuchania Poplisty i oddawania głosów na piosenkę swojego ulubionego zespołu. Chciałbym jednak, żebyś nie traktowała tego w kategoriach złośliwości, uszczypliwości z mojej strony, a jedynie barwnej dyskusji gdzie zarówno jedna, jak i druga strona ma możliwość wyrażania swego zdania.

Z pozdrowieniami - Frankie zwany Michałem

[ Dodano: 2007-05-13, 20:49 ]
Właściwie to miałem pisać o czym innym. Dla tych, którzy nie słuchali dzisiaj w RMF FM programu Marcina Jędrycha ''Ten Top'' spieszę donieść, że jego fragment dotyczył Bon Jovi.
Darek Maciborek będąc gościem w programie, prezentując, jak zawsze, piosenki z Poplisty w zapowiedzi do piosenki wyraził się mniej więcej w tych słowach: Zalążek nowego albumu "LH" w postaci "YWTMAM" został przyjęty przez opinię publiczną entuzjastycznie. Nadmienił także, że w karierze zespołu ten krążek ma być pierwszym, tak wyrazistym nawiązaniem do muzyki country i napewno będzie warto przyjrzeć się mu bliżej, jak tylko zostanie wydany.
Obydwaj prowadzący Poplistę zastanawiali się na koniec czy na "LH" będzie im dane usłyszeć banjo. Cóż, jak pisałem wcześniej, poczekamy zobaczymy.
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

czyżby MAM odpadło... chyba że na początku było ;p którego nie słuchałem ;P

Edit:
Nie, jednak 2 :D!!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Miło. A teraz przyznać się jak bardzo oszukiwaliście w ten weekend ;)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
bartekbb23

jovizna pisze:Miło. A teraz przyznać się jak bardzo oszukiwaliście w ten weekend
Nie ma to jak wiara w ludzi co nie

Z tego co wiem to jakiś ziomuś z www.fofire.net rozsyłał maile do ludzi z ich forum, żeby głosowali na Bon Jovi żeby byli na 1. miejscu. Jak widać znów sie nie udało wskoczyć na 1. choć awans o 12 pozycji jest godzien podziwu. A to 1. miejsce jest chyba zaklęte :D
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

no właśnie ja otrzymałam takiego meila :D ale znów 2 miejsce i jutro pewnie spadnie na 15 ;p to już norma :)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Heh, sam oddałem przez weekend 5 głosów i parę na minus na inne piosenki... :lol: Ale sprzydałoby się chociaż raz 1 miejsce :)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”