Lost Highway - Recenzja

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

a ja podziekuje Adrianowi bo dzieki niemu przesluchalam a nie mialam zamiaru bo balam sie bardzo :P i powiem cos co zaskoczy 3wszystkich plytka mi sie podoba jest inna niz to co ja slucham inna niz bj inna niz wszytko ale ich i ciepla, z sercem na dloni i taka nasrojowa ze nie zauwazylam kiedy przeleciala wlanczylam na sluchawki zamknelam oczy i odplynelam :)
Miło słyszeć, ze nawet dla starszych fanów płytka jest ciekawa.
takie małe sprostowanie... 1CD i 1DVD, o ile mnie oczy nie mylą...
a wogóle to co jest na tym DVD??
Nom pomyliłem się.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Bon Joviatko
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Bon Joviatko »

Ja również chciałam podziękować Adrianowi za to, że mogłam posłuchać całej płytki :) Jak dla mnie ta płytka jest rewelacyjna! Może nie jest taka jak reszta ale ma swój klimat. Jestem baaaardzo mile zaskoczona, bo nie spodziewałam się po tej płytce niczego dobrego :P Całe szczeście bardzo mile się rozczarowałam :) Każda piosenka ma w sobie jakąś taką moc, no po prostu są niesamowite :) Najmniej jestem przekonana do tego duetu Jona z LeAnn Rimes, ta piosenka nie wywarła na mnie jakiegoś wilekiego wrażenia. Ale ogólnie płytki bardzo fajnie sie słucha :) Chłopaki odwalili kawał dobrej roboty! :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dla Wszystkich co mają ochote na tą czarną płytke. kupna jej (siedząc w Polsce ) nici. Czemu ?? Macie tutaj kraje do których sklep wysyła :)
<Pogrubione podkreśliłem te kraje takie ciekawsze. Widac daleko jesteśmy w tyle z nimi - OMG>

* Andorra * Austria * Belgium * Cyprus * Denmark * England * Finland * France * Germany * Gibraltar !! * Greece * Greenland * Guernsey * Iceland * Ireland * Italy * Jersey * Liechtenstein * Luxembourg * Malta * Monaco * Netherlands * Northern Ireland * Norway * San Marino * Scotland * Spain * Sweden * Switzerland * United Kingdom * Vatican * Wales

Jedyna szansa jak macie znajomych w Angli czy np w Gibraltarze (nie moge .. buahaha.. ) to niech wam ściągną i prześlą do tej dziury (Polska).
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Bon Joviatko
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Bon Joviatko »

Adrian... to są jakieś żarty??? :( Cholera, to Polska rzeczywiście musi być mega zadupiem... :whoeva:
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Bardziej to na tej liście powalają Grenlandia i Watykan :whoeva: Znaczy zwykłe pingwiny mogą sobie kupić płytę, gadające pingwiny też, a Polacy - nie...

Normalka :whoeva:
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Adrian, a szukałeś gdzieś w innym sklepie internetowym? Może można dostać tą wersję zamawiając w Polsce tyle, że trzeba przeszukać oferty innych sklepów, takich, w których jest możliwość złożenia zamówienia z naszego pięknego kraju.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Ricky Skywalker pisze:Bardziej to na tej liście powalają Grenlandia i Watykan :whoeva: Znaczy zwykłe pingwiny mogą sobie kupić płytę, gadające pingwiny też, a Polacy - nie...

Normalka :whoeva:
Na Grenlandii pingwina widziano, ale co najwyżej na zdjęciu (więc zanim się błyśnie żartem wypadałoby mieć jakąś wiedzę), a co do 'gadających pingwinów' - odpuść sobie. Ja sam katolikiem nie jestem, ale nie lubię bezpodstawnego wyśmiewania się z ludzi wierzących. (a zaraz obok temat jacy to ludzie 'nietolerancyjni' w stosunku do fanów BJ hehehe)

PS. z tego co się orientuję to premiery tej płyty w Polsce jeszcze nie było więc chyba ciężko jest, żeby była w sklepach.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

W empiku jest możliwość zamawiania rzeczy z zagranicy
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

No to w końcu ja mogę się pochwalić: MAM LH- żeby nie było w 100% oryginalna z kolorową książeczką :jupi: ;) Świeżutka, pachnaca... mniam.... mniam... :PPP
Na pierwsze słuchanie - najbardziej zafascynowała mnie "Tha Last Night" - spokojny, nastrojowy, mięciutki. Najwięsze ciarki ekscytacji mam przy "We got it going on" - bedę ją sobie nastwiać na pobudki bladym świtem, sprawia, że ciśnienie wzrasta, krew zaczyna szybciej krążyć w żyłach. "Stranger"- przytulaniec. Podobnie "Seat next to U".
Pozytywne wibracje wyczuwam w "Summertime". Te najbardziej mi wpadły do ucha i serducha

Płyta ma niespotykany wcześniej klimat. Każda piosenka ma w sobie to "coś", ale dopiero wszystkie tworzą niespotykaną całość.
Moze w niektórych kawałkach mozna by się doszukać nutek z "Destination".

Tyle po pierwszym przesłuchaniu. Nie jestem dobra w recenzowaniu płytek. Nie umiem ubierać w słowa, tego co czuje - łatwiej by mi było to wyrazić w graniu ale to takie małe skrzywienie muzykoterapeuty ;) Oczywiście mogłabym ocenić kazdą piosenkę pod względem fasadowym, czy reperacyjnym,
tylko czy wtedy ktoś by mnie zrozumiał? ;)
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

może banalne pytanie ......ale skąd masz oginalna płytkę...i jak wygląda książeczka (jaka zawartośc)?
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

yanni pisze:może banalne pytanie ......ale skąd masz oginalna płytkę...i jak wygląda książeczka (jaka zawartośc)?
Ze sklepu ;) Mam swoje dojścia ;) ale tak na serio- zamowiłam jakies 2 tyg temu i miałam obiecane, że płytka bedzie 6, ale poszłam dziś i dziś już dostałam. Całkowicie legalnie ;)
A książeczka jak książeczka - teskty, zdjęcia itp. Standard ale jakże miły dla oka.
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

a ja jeszcze raz napisze.... WHOLE LOT OF LEAVING !!! CUD CUD CUD !!!!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

studentmibm pisze:a ja jeszcze raz napisze.... WHOLE LOT OF LEAVING !!! CUD CUD CUD !!!!
Również muszę przyznac, że udał im się ten song i na razie jest dla mnie numerem 1. Po 5 dniowym męczeniu płyty, stwierdzam, że wyrzuciłabym z niej everybodys broken. Its all right its okay.. :whoeva: gosssh
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Ja juz swoja recenzje napisalem , teraz po paru dniach moge powiedziec ze duzo sie nie zmienilo.
Whole Lot Of Leaving dorownuje dokonaniom starego Bon Jovi . Tekst jest super. Coraz bardziej sadze ze to jest nr 1 na plycie . Seat next to you jak dla mnie najslabszy punkt plyty. Jak slucham to wole ja przewinac. No i jeszcze Lost Highway jest slabe .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

studentmibm pisze:a ja jeszcze raz napisze.... WHOLE LOT OF LEAVING !! ! CUD CUD CUD !! !!
Moja ulubiona na płycie i chyba najlepsza.

Myślałem że najlepsze będzie Any Other Day ale jakoś mi się mniej podoba przez zakończenie (bez pomysłu). Chociaż materiał był rewelacyjny piosenka wyszła "tylko" bardzo dobra. Liczyłem że będzie lepsza.

Według mnie Seat Next To You nie jest słabe. Jest raczej potrzebne na płycie. Słabsze jest Everybody's Broken (jedyna piosenka która raczej mi się nie podoba).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”