Nie ma to jak tatuś w domku..on to zawsze pozwoli po nocach oglądać

p:s:a widzieliscie wykonanie Rihanny,porażka tak fałszować i to własne piosenki
Iglesiasa,Fergie,Snoop Doga,Rhcp,Metallici,Shakiry,Pussycat Dolls,Bon Jovi of korse
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
IglesiasaA podobało mi sie eszcze wykoania:
Iglesiasa,Fergie,Snoop Doga,Rhcp,Metallici,Shakiry,Pussycat Dolls,Bon Jovi of korse
Nie chodzi o Bon Jovi bo jedna osoba w sumie powiedziała to o BOn Jovi a drugi, że fajnie wymawia.Zazwyczaj przychodzil ktos z rockowego swiatka i widac bylo ,ze na tym gatunku znaja sie znakomicie.To ,ze nie lubią BJ nie znaczy ,ze trzeba po nich jechac.
NIe. Gore powiedział o nowym albumie i tym, ze zdobyi 1wsze miejsce i Jon wyskoczył z tytułową piosenką.Aha jeszcze jedno - mam nadzieje,ze wczoraj nie poznalismy nowego singla![]()
Co by nie mówić Iglesias zrobił show i był jednym z lepszych artystów. Szkoda, że tak skrzeczał bo czasaminie dało sie go słuchaćIglesiasa![]()
Ty se chyba jaja robisz
On wszystko robil zeby nie spiewac , bo tego to on akurat nie umie ! To byla tragedia ! ale czego sie mozna bylo spodziewac
PRzecież to była porażka na całej linii, Publiki nie porwała a głos to jej wysiadał. Albo nie było jej w ogóle słychać, albo nie wchodziła w tempo.Iglesiasa,Fergie,Snoop Doga,Rhcp,Metallici,Shakiry,Pussycat Dolls,Bon Jovi of korse
Ja tam lubie jak cos sie dzieje,przynajmniej nie byly to takie cieple kluchy, ktore wszytko chwala.Mieli swoje zdanie i nie bali sie go wypowiedziec.A to,ze wypowiadali sie o kims ostro ? No coz,przynajmniej nie bylo nudno.Taka jest moc niszowej telewizji.Chodzi tutaj o podejście do artystów. Jechali po każdym równo na długo przaed Bon Jovi
studentmibm pisze:Iglesiasa![]()
Ty se chyba jaja robisz
On wszystko robil zeby nie spiewac , bo tego to on akurat nie umie ! To byla tragedia ! ale czego sie mozna bylo spodziewac
Jednym z najlepszych?Co by nie mówić Iglesias zrobił show i był jednym z lepszych artystów. Szkoda, że tak skrzeczał bo czasaminie dało sie go słuchać
Adrian puknij sie w łep.Co by nie mówić Iglesias zrobił show i był jednym z lepszych artystów.