Live Earth

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sharmi
I Believe
I Believe

Post autor: Sharmi »

Jestem pod wrażeniem chłopaków :jupi: Zajebiste wykonania :D No troszke tak dziwnie It's My Life brzmialo ale też fajniutko i świetny wokal Jona,Richie jak zawsze miód,cud i orzeszki :P Wogóle cała 5 pięknie :brawo:

Nie ma to jak tatuś w domku..on to zawsze pozwoli po nocach oglądać ;) Ale już dzis wyjechal i kurna smutno w domku :(

p:s:a widzieliscie wykonanie Rihanny,porażka tak fałszować i to własne piosenki ;/ A podobało mi sie eszcze wykoania:
Iglesiasa,Fergie,Snoop Doga,Rhcp,Metallici,Shakiry,Pussycat Dolls,Bon Jovi of korse ;]
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

jak narazie widzialem IML, Wanted i WSYCGH... to bylo cos NIESAMOWITEGO !! A o Wanted juz nie mowie bo tego sie opisac nie da !! Przeciez Jon całą piosenke wyspiewal na wysokich dzwiekach i wszytko ciagnal ile sie dało !! a to przedluzenie WSYCGH jak juz dal gitare za plecy i zaczał glosniej spiewac i potem to 'Yeah Yeah' !! Jeszcze raz powtarzam - N I E S A M O W I T E !! Gowno prawda ze Jon nie umie spiewac, bo nadal to robi i to tak jak za starych dobrych czasow !!

Sharmi napisał
A podobało mi sie eszcze wykoania:
Iglesiasa,Fergie,Snoop Doga,Rhcp,Metallici,Shakiry,Pussycat Dolls,Bon Jovi of korse
Iglesiasa ?? !! Ty se chyba jaja robisz !! On wszystko robil zeby nie spiewac , bo tego to on akurat nie umie ! To byla tragedia ! ale czego sie mozna bylo spodziewac

BON JOVI ROX !! !! !!
Ostatnio zmieniony 8 lipca 2007, o 11:16 przez studentmibm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Zazwyczaj przychodzil ktos z rockowego swiatka i widac bylo ,ze na tym gatunku znaja sie znakomicie.To ,ze nie lubią BJ nie znaczy ,ze trzeba po nich jechac.
Nie chodzi o Bon Jovi bo jedna osoba w sumie powiedziała to o BOn Jovi a drugi, że fajnie wymawia.

Chodzi tutaj o podejście do artystów. Jechali po każdym równo na długo przaed Bon Jovi (jakieś 7 godzin wcześniej już miałem ich dosyć).
Dla mnie poziom wypowiedzi był czasami żenujący.
Aha jeszcze jedno - mam nadzieje,ze wczoraj nie poznalismy nowego singla :)
NIe. Gore powiedział o nowym albumie i tym, ze zdobyi 1wsze miejsce i Jon wyskoczył z tytułową piosenką.

Nic nie mówili o singlu.

Iglesiasa ?? !! Ty se chyba jaja robisz !! On wszystko robil zeby nie spiewac , bo tego to on akurat nie umie ! To byla tragedia ! ale czego sie mozna bylo spodziewac
Co by nie mówić Iglesias zrobił show i był jednym z lepszych artystów. Szkoda, że tak skrzeczał bo czasaminie dało sie go słuchać :)

NAtomiast ja się dziwie tego
Iglesiasa,Fergie,Snoop Doga,Rhcp,Metallici,Shakiry,Pussycat Dolls,Bon Jovi of korse ;]
PRzecież to była porażka na całej linii, Publiki nie porwała a głos to jej wysiadał. Albo nie było jej w ogóle słychać, albo nie wchodziła w tempo.

Myśle, że miała jakieś problemy zdrowotne bo normalnie chyba tak słabo nie śpiewa.

ps.
Później ocenie poszczególnych artystów, ale tutaj macie coś co mi się PODOBA. BEastie Boys dający czadu. POPATRZCIE NA DJa :)
Przecież oni są po 40-tce :) POLECAM !!

http://www.youtube.com/watch?v=k0wexYRkyZc
Ostatnio zmieniony 8 lipca 2007, o 10:56 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Zobaczylem sobie jeszcze raz Wanted...naprawde niesamowicie.Najlepsze wykonanie od lat ! Chyba ich nie docenialem bo nie sadzilem,ze potrafia jeszcze TAK zagrac ! Nasz hymn juz sciagniety na dysk i pewnie jeszcze nie raz sobie wlacze :)
Chodzi tutaj o podejście do artystów. Jechali po każdym równo na długo przaed Bon Jovi
Ja tam lubie jak cos sie dzieje,przynajmniej nie byly to takie cieple kluchy, ktore wszytko chwala.Mieli swoje zdanie i nie bali sie go wypowiedziec.A to,ze wypowiadali sie o kims ostro ? No coz,przynajmniej nie bylo nudno.Taka jest moc niszowej telewizji.
Ostatnio zmieniony 8 lipca 2007, o 10:55 przez Dand, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

studentmibm pisze:Iglesiasa ?? !! Ty se chyba jaja robisz !! On wszystko robil zeby nie spiewac , bo tego to on akurat nie umie ! To byla tragedia ! ale czego sie mozna bylo spodziewac
:hahaha: Co racja to racja. Nie oglądałam wielu koncertów, ale miałam to szczęście zobaczyć występ Enrike! Wszystko ciągnęły babki z chórku (jakkolwiek to nie brzmi :lol: ) , bo facet naprawdę nie daje rady. Przez cały czas latał jak pajac robiąc "show" a śpiewania zero. Przynajmniej się pośmiałyśmy.
Co by nie mówić Iglesias zrobił show i był jednym z lepszych artystów. Szkoda, że tak skrzeczał bo czasaminie dało sie go słuchać
Jednym z najlepszych? :whoeva:
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Jak to jest ze Jon, raz jak ma zaspiewac wers z Wanted, strzela miny jak by mu rodzine mordowali a raz (Live Earth) spiewa wszystko tak jak byc powinni, glosno, czysto.
Na tym koncercie cały zespol pokazal sie z jak najlepszej strony.

Mam prosbe, jakby ktos mial LOAP w jakiejs normalnej wersji , nie takiej jak umiescil Adrain( bo tego to sie ogladac nie da) niech umiesci tutaj :) Bede wdzieczny :)

Adrian napisał:
Co by nie mówić Iglesias zrobił show i był jednym z lepszych artystów.
Adrian puknij sie w łep.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

A ja zasnęłam przed 3 i niestety nie dane mi było zobaczyć ich w TVP Kultura ;| wrr;p Pech to pech;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Oglądałem już wszystko i muszę powiedzieć że nie liczyłem na aż tak porządny koncert.

Najbardziej zaskoczył mnie Jon - zaśpiewał lepiej niż na Wembley !!
Nie dość że ani śladu fałszu to na dodatek śpiewał cały czas bardzo mocno (również w wysokich rejestrach). Barwa głosu trochę jak z HAND Tour ale większy power. Poza tym nie krzywił się i nie skakał za dużo. Nie dostawał zadyszki. Brawo! Jon znowu w formie! Byle jak najdłużej.

A cały zespół jak zwykle się starał, Richie wymiatał. Ogólnie super!

Czekam na Livin' - ciekawe jak Jon wyciągał...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Jaka szkoda, że nie mogłam obejrzeć BJ na żywo :( Pozostaje mi tylko YouTube. Myślę, że BJ wypadli dobrze, choć jak ktoś już zauważył mogli darować sobie IML. Jednak patrząc z drugiej strony jest to jedna z najbardziej znanych piosenek chłopaków, więc mogli być pewni, że cała publiczność będzie śpiewała razem z Jonem. Ogólnie bardzo mi się podobał ich występ, uważam go za udany, bez żadnych "ale" :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Grzesiek pisze: Czekam na Livin' - ciekawe jak Jon wyciągał...
Wlasnie nie wyciagal ;] W najtrudniejszym momencie (oooo livin..) spiewala publika,no ale nie narzekam i tak bylo swietnie.
Obrazek
medżika
I Believe
I Believe

Post autor: medżika »

Dołaczam się do pochwał :brawo: :brawo:
Faktycznie ruszyli publikę. A poza tym dawno nie słyszałam Jona w tak dobrej formie. Jednak można, oby jak najczęściej. :brawo: :brawo:
These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms will wait for you
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dandi :
Wlasnie nie wyciagal W najtrudniejszym momencie (oooo livin..) spiewala publika
czyli tak jak od 1986 roku :]
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Pamiętam na live 8 dwa lata temu. BJ zagrali też Have a Nice Day a był to singiel i nasza telewizja tzn. TVN7 nie puścili tego kawałka. Dali wszystkie oprócz HAND.;p Teraz też TVP Kultura nie pokazała LH ciekawe dlaczego;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

monjovi pisze: Teraz też TVP Kultura nie pokazała LH ciekawe dlaczego;p
Nawet nie mow, ze LH moze byc singlem :P Wszystko inne tylko nie to (no moze oprocz ILTT).
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Tatiana pisze:Nawet nie mow, ze LH moze byc singlem :P Wszystko inne tylko nie to (no moze oprocz ILTT).
Świetny wybór na singla popieram Jona brawo :brawo:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”