Newsy, różności, ploteczki...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Twisted Sister pisze:I tak apropos Twojego biletu, Kasiunia, to congratulations
Dzieki, dzieki.... :)
Twisted Sister pisze:ja nie mogę nigdzie jechać, kurczak wodny;/.
współczuję ci serdecznie :przytul:
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

?esz, kurniak, Kasiunia, z tym zamieszczaniem biletu w profilu to jawna zachęta do wygryzienia ci gardzieli :P XD
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Kasiunia, ja na Twoim miejscu trzymałabym w tajemnicy, że mam bilet, bo jeszcze któryś z fanów, tudzież użytkowników naszego kochanego forum, byłby w stanie Ci go odebrać :lol: Bynajmniej nie mówię o sobie, żeby nie było :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Właśnie! Ona mówi o mnie, a jak o mnie, to wiadomo, że lepiej schować :] :mrgreen:
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Kasiunia pisze:Ja do mojego to żadnego dzwonka nie umie znaleźć.... a mam mono.... to takie małe, stare gówno (tylko cicho.... zeby nie usłyszał.... ;) ) ale sciagne coś dla mamy do komóry :P ... coby wiedziała, że to ja dzwonie ... bez patrzenia na wyświetlacz.... :D
Hihi, moja już tak ma - jak dzwonię, słychać LOAP :D A ja tylko klnę, że nie mogę tego refrenu znaleźć w wersji na mojego komórczaka :-|

O żesz, a z tym biletem robi się gorąco... skasowałabym na Twoim miejscu :mrgreen:
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

99-in-the-shade pisze:O żesz, a z tym biletem robi się gorąco... skasowałabym na Twoim miejscu :mrgreen:
Skasuj, kobieto, ten bilet, skasuj, bo jak z powyższych postów wynika, jeśli tego nie zrobisz, to wkrótce możesz się spodziewać wybitych szyb w całej Twojej chacie, w kompie wirusa zżerającego mp3 i pliki wideo, tykająćej bomby zegarowej na pw i podpalenia stojaka z Twoimi płytami :D :D, a wszystko w imię szantażu celem oddania moim przedmówczyniom (no chyba, żebym się pod drodze przyłączyła, jak bydgoska część najazdu na Twoją chatę w postaci CRUSHynki się wybierać będzie :mrgreen: ) Twojego biletu ^-^ .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
elek84
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: elek84 »

99-in-the-shade pisze:O żesz, a z tym biletem robi się gorąco... skasowałabym na Twoim miejscu :mrgreen:
o tak :mrgreen:
my z 99 mamy najbliżej

ale ja nie o tym....... jest dokładnie 23.35 a na radiu Katowice leci sobie płyta Blaze of Glory. czasami warto posiedzieć dłużej nad książkami. jakis miesiąc temu lecieło prawie cale One Wild Night na tej samej stacji.
these days - the stars seem out of reach
these days - there ain't a ladder on these streets
these days - are fast, love don't last in this graceless age
there ain't anybody left but us these days
99-in-the-shade

Ożesz, trzeba się będzie przerzucić na tą stację again ;) Tak btw - rano (zwłaszcza w poniedziałki) często puszczają tam WTWYA, także mam coś miłego, jak zwlokę się z wyrka o tej 6:10 :D
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

WTWYA, jak i starsze kawałki np. KTF (co jest nie lada niespodzianką, nigdy dotąd nie słyszałam KTF w radiu) można usłyszeć w nowej radiowej perełce, Roxy.fm (w Krakowie na 103,8 ) :) Ja osobiście jestem zachwycona, bo chyba jedyną wadą tego radia jest nadmierne dręczenie ludzi "Znakiem pokoju" Virgin :-|
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

W tym radiu jest tylko jeden problem - z prawdziwie rockowych kawałków puszczają głównie ballady, a to co szybkie, to już popowe z gitarą. Ja jednak nie o tym - ktoś może słyszał coś innego oprócz WTWYA i KTF na tej stacji? Bo ja nie ;).
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

Hmm, jeśli się nie mylę, to obiło mi się jeszcze LOAP i HAND :)
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
elek84
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: elek84 »

CRUSHynka pisze:ktoś może słyszał coś innego oprócz WTWYA i KTF na tej stacji? Bo ja nie ;).[/color]
Always kiedyś leciało :| ale tadio tak poza tym do bani i nie rozumiem dlaczego reklamuje sie jako "rockowa" stacja
these days - the stars seem out of reach
these days - there ain't a ladder on these streets
these days - are fast, love don't last in this graceless age
there ain't anybody left but us these days
99-in-the-shade

Bo ja wiem, czy tak od razu do bani - z tego co słyszałam, grali np. KISS :] I żąłuję, że nie mogę tego u siebie złapać, podczas gdy koleżanka dwa bloki dalej - bez problemu :-|
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

99-in-the-shade pisze:Bo ja wiem, czy tak od razu do bani - z tego co słyszałam, grali np. KISS :] I żąłuję, że nie mogę tego u siebie złapać, podczas gdy koleżanka dwa bloki dalej - bez problemu :-|
Zgadza się-KISS było dwa razy, 'God gave....' i 'I Was Made For Lovin'You', było Whitesnake 'Is This Love', Springsteen 'Born In The USA'-bywają czasami dobre rockowe kawałki w Roxy.fm, chociaż na dźwięk "Znaku Pokoju" Dody i kolegów to już mdłości mnie biorą po kilku tygodniach słuchania Roxy :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

CRUSHynka pisze:?esz, kurniak, Kasiunia, z tym zamieszczaniem biletu w profilu to jawna zachęta do wygryzienia ci gardzieli :P XD
Agata BJ pisze:Kasiunia, ja na Twoim miejscu trzymałabym w tajemnicy, że mam bilet, bo jeszcze któryś z fanów, tudzież użytkowników naszego kochanego forum, byłby w stanie Ci go odebrać Bynajmniej nie mówię o sobie, żeby nie było
Bilecik dobrze schowany... i zabezpieczony.... Jak ktos sie chce zmierzyć z 3 pieskami , 2 kotami i STADKIEM KURCZAKÓW :lol: to zapraszam do mojego domciu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szukajcie.... może (w co szczerze watpię) znajdziecie.... :P
99-in-the-shade pisze:O żesz, a z tym biletem robi się gorąco... skasowałabym na Twoim miejscu
Twisted Sister pisze:Skasuj, kobieto, ten bilet, skasuj, bo jak z powyższych postów wynika....
nie skasuje .... bo to prowokacja.... :PPPP
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”