Dzieki, dzieki....Twisted Sister pisze:I tak apropos Twojego biletu, Kasiunia, to congratulations
współczuję ci serdecznieTwisted Sister pisze:ja nie mogę nigdzie jechać, kurczak wodny;/.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Hihi, moja już tak ma - jak dzwonię, słychać LOAPKasiunia pisze:Ja do mojego to żadnego dzwonka nie umie znaleźć.... a mam mono.... to takie małe, stare gówno (tylko cicho.... zeby nie usłyszał....) ale sciagne coś dla mamy do komóry
... coby wiedziała, że to ja dzwonie ... bez patrzenia na wyświetlacz....
Skasuj, kobieto, ten bilet, skasuj, bo jak z powyższych postów wynika, jeśli tego nie zrobisz, to wkrótce możesz się spodziewać wybitych szyb w całej Twojej chacie, w kompie wirusa zżerającego mp3 i pliki wideo, tykająćej bomby zegarowej na pw i podpalenia stojaka z Twoimi płytami99-in-the-shade pisze:O żesz, a z tym biletem robi się gorąco... skasowałabym na Twoim miejscu :mrgreen:
o tak :mrgreen:99-in-the-shade pisze:O żesz, a z tym biletem robi się gorąco... skasowałabym na Twoim miejscu :mrgreen:
Always kiedyś leciało :| ale tadio tak poza tym do bani i nie rozumiem dlaczego reklamuje sie jako "rockowa" stacjaCRUSHynka pisze:ktoś może słyszał coś innego oprócz WTWYA i KTF na tej stacji? Bo ja nie.[/color]
Zgadza się-KISS było dwa razy, 'God gave....' i 'I Was Made For Lovin'You', było Whitesnake 'Is This Love', Springsteen 'Born In The USA'-bywają czasami dobre rockowe kawałki w Roxy.fm, chociaż na dźwięk "Znaku Pokoju" Dody i kolegów to już mdłości mnie biorą po kilku tygodniach słuchania Roxy :mrgreen: .99-in-the-shade pisze:Bo ja wiem, czy tak od razu do bani - z tego co słyszałam, grali np. KISS :] I żąłuję, że nie mogę tego u siebie złapać, podczas gdy koleżanka dwa bloki dalej - bez problemu :-|
CRUSHynka pisze:?esz, kurniak, Kasiunia, z tym zamieszczaniem biletu w profilu to jawna zachęta do wygryzienia ci gardzieliXD
Bilecik dobrze schowany... i zabezpieczony.... Jak ktos sie chce zmierzyć z 3 pieskami , 2 kotami i STADKIEM KURCZAKÓWAgata BJ pisze:Kasiunia, ja na Twoim miejscu trzymałabym w tajemnicy, że mam bilet, bo jeszcze któryś z fanów, tudzież użytkowników naszego kochanego forum, byłby w stanie Ci go odebrać Bynajmniej nie mówię o sobie, żeby nie było
99-in-the-shade pisze:O żesz, a z tym biletem robi się gorąco... skasowałabym na Twoim miejscu
nie skasuje .... bo to prowokacja....Twisted Sister pisze:Skasuj, kobieto, ten bilet, skasuj, bo jak z powyższych postów wynika....