Bon Jovi poszukują tancerek Go-Go
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Po pierwsze jak już PePe napisał mam prawo do wyrażania swojego zdania (wulgaryzmów w swojej wypowiedzi nie zauważyłem, więc nie wiem co Cię tak w niej wzburzyło). Po drugie "gościu" BJ zawsze było zespołem komercyjnym, z resztą w encyklopedii rocka pana Weissa pod hasłem Bon Jovi można znaleźć stwierdzenie "komercyjny zespół amerykański", co idealnie oddaje charakter chłopaków z NJ .
A po 3 BJ wymiata (oczywiście pomijając dziwny wytwór jakim jest LH). 
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Czy ja za kogoś decyduje? Czy pakuje walizki i jadę powstrzymywać kręcenie tego klipu? Niech robią co chcą, ale po prostu żal się robi, gdy się słyszy, że WGIGO - kawałek, który daje takiego kopa nie będzie singlem, co w mojej ocenie jest marketingową pomyłką BJ.niech nie decyduje za jona
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mimo iż nie zgadzam sie z opinią Tatara to po części musze mu racje przyznać.
WGIGOn pasowałoby o wiele bardziej na singla dla Europy i to singla z video z koncertu z ... tancerkami Go-Go.. I jeśli trafiłoby na swój czas to mogłobybyć sporym hitem
Natomiast nie zmienia to faktu, ze "WLOAL" to coś więcej niż tylko dająca czadu piosenka. To piosenka z świetnym tekstem i przesłaniem popartam genialnym sentymentalnym śpiewem Jona i beztroską muzyką w tle.
Jak dla mnie ta piosenka powinna być 2gim singlem z płyty (po AODay).
Jednakże nie wróże jej sukcesu:
1.WLOAL zalatuje Country (w dobrym tego słowa znaczeniu) co jednak przez Europe jest odrzucane.
2.Teledysk koncertowy do TEJ piosenki chyba nie jest dobrym rozwiązaniem... no chyba, zę będzie nadzwyczaj rewelacyjny (ale koncertowe takie nie są).
Dalej się ciesze, ze to ta piosenka i mam nadzieje, ze odniesie sukces i, ze wydadzą ją na singlu.
WGIGOn pasowałoby o wiele bardziej na singla dla Europy i to singla z video z koncertu z ... tancerkami Go-Go.. I jeśli trafiłoby na swój czas to mogłobybyć sporym hitem
Natomiast nie zmienia to faktu, ze "WLOAL" to coś więcej niż tylko dająca czadu piosenka. To piosenka z świetnym tekstem i przesłaniem popartam genialnym sentymentalnym śpiewem Jona i beztroską muzyką w tle.
Jak dla mnie ta piosenka powinna być 2gim singlem z płyty (po AODay).
Jednakże nie wróże jej sukcesu:
1.WLOAL zalatuje Country (w dobrym tego słowa znaczeniu) co jednak przez Europe jest odrzucane.
2.Teledysk koncertowy do TEJ piosenki chyba nie jest dobrym rozwiązaniem... no chyba, zę będzie nadzwyczaj rewelacyjny (ale koncertowe takie nie są).
Dalej się ciesze, ze to ta piosenka i mam nadzieje, ze odniesie sukces i, ze wydadzą ją na singlu.
W zupełności się zgadzam, tylko odpowiedzmy sobie na pytanie. Jaka piosenka bardziej nadaje się na singla - WLOAL z opisem Adriana, czy WGIGO ze świetnym riffem i refrenem bardzo wpadającym w ucho. Dziwi mnie po prostu wybór Jona i spółki, prawda, że WLOAL bardziej oddaje klimat płyty, ale w singlu chyba jednak nie o to chodzi. Chodzi o to, że po obejrzeniu teledysku, czy usłyszeniu kawałka w radiu singiel przekonał do pójścia do sklepu. Przykro mi to mówić, al WLOAL nie zachęci wielu do kupna LH. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale obym się mylił...Adrian pisze: Natomiast nie zmienia to faktu, ze "WLOAL" to coś więcej niż tylko dająca czadu piosenka. To piosenka z świetnym tekstem i przesłaniem popartam genialnym sentymentalnym śpiewem Jona i beztroską muzyką w tle.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przykro mi to mówić, al WLOAL nie zachęci wielu do kupna LH. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale obym się mylił...
Piosenki pokroju WGIGOn były już singlami: IML, OWN, Everyday, HAND.
WLOAL jest piosenką "orginalną" i jak Pippo powiedział po tylu miesiącach jej słuchania ciągle brzmi "świeżo" i to jest jej ogromny plus.
Rzucenie tej piosenki jest sposobem na "poszukiwanie" sukcesu singlowego tj to było z IML czy WSYCGHome.

No jest ona orginalna i wytwónia zdecydowała się wypuścić na rynek piosenke któa nie będzie taka sama jak wszystkie inne któe możemy dzisiaj usłyszeć.
Pożyjemy i zobaczymy
Tak jak pisałem raczej na 99% bardziej nadaje sie WGIGO z tym, żeJaka piosenka bardziej nadaje się na singla - WLOAL z opisem Adriana, czy WGIGO ze świetnym riffem i refrenem bardzo wpadającym w ucho.
Piosenki pokroju WGIGOn były już singlami: IML, OWN, Everyday, HAND.
WLOAL jest piosenką "orginalną" i jak Pippo powiedział po tylu miesiącach jej słuchania ciągle brzmi "świeżo" i to jest jej ogromny plus.
Rzucenie tej piosenki jest sposobem na "poszukiwanie" sukcesu singlowego tj to było z IML czy WSYCGHome.
To lezy po stronie wytwórni jaka piosenka będzie następnym singlem zreszta ten wątek był poruszany wiele razy. Z tym, ze jeśli to Jon decydowałby to AOD na pewno nie byłoby singlem (ledwo ją wrzucił na płyte)Dziwi mnie po prostu wybór Jona i spółki, prawda, że WLOAL bardziej oddaje klimat płyty, ale w singlu chyba jednak nie o to chodzi.
Pewnie tak. PRzepadnie jak wiele piosenek, ale pamiętam te petycje aby WSYCGHome nie było singlem bo nic nie zdiała a tutaj...Przykro mi to mówić, al WLOAL nie zachęci wielu do kupna LH. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale obym się mylił...
No jest ona orginalna i wytwónia zdecydowała się wypuścić na rynek piosenke któa nie będzie taka sama jak wszystkie inne któe możemy dzisiaj usłyszeć.
Pożyjemy i zobaczymy