Bon Jovi poszukują tancerek Go-Go

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

...
Ostatnio zmieniony 9 października 2013, o 19:43 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Mysle ze "gosciu" jak kolege nazwales ma pelne prawo do takiego zdania. Wyrazil poprostu swoja opinie. Opinie ktora zapewne nie tylko On popiera. Nie jestem po niczyjej stronie ale jest wolnosc slowa a musze rowniez koledze przyznac racje - fatalny wybor :(
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

...
Ostatnio zmieniony 9 października 2013, o 19:44 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Po pierwsze jak już PePe napisał mam prawo do wyrażania swojego zdania (wulgaryzmów w swojej wypowiedzi nie zauważyłem, więc nie wiem co Cię tak w niej wzburzyło). Po drugie "gościu" BJ zawsze było zespołem komercyjnym, z resztą w encyklopedii rocka pana Weissa pod hasłem Bon Jovi można znaleźć stwierdzenie "komercyjny zespół amerykański", co idealnie oddaje charakter chłopaków z NJ . ;] A po 3 BJ wymiata (oczywiście pomijając dziwny wytwór jakim jest LH). :D
niech nie decyduje za jona
Czy ja za kogoś decyduje? Czy pakuje walizki i jadę powstrzymywać kręcenie tego klipu? Niech robią co chcą, ale po prostu żal się robi, gdy się słyszy, że WGIGO - kawałek, który daje takiego kopa nie będzie singlem, co w mojej ocenie jest marketingową pomyłką BJ.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jovita »

Też bym wolała żeby to było WGIGO, ale cóż...żyje się dalej ;)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Mimo iż nie zgadzam sie z opinią Tatara to po części musze mu racje przyznać.

WGIGOn pasowałoby o wiele bardziej na singla dla Europy i to singla z video z koncertu z ... tancerkami Go-Go.. I jeśli trafiłoby na swój czas to mogłobybyć sporym hitem

Natomiast nie zmienia to faktu, ze "WLOAL" to coś więcej niż tylko dająca czadu piosenka. To piosenka z świetnym tekstem i przesłaniem popartam genialnym sentymentalnym śpiewem Jona i beztroską muzyką w tle.

Jak dla mnie ta piosenka powinna być 2gim singlem z płyty (po AODay).

Jednakże nie wróże jej sukcesu:
1.WLOAL zalatuje Country (w dobrym tego słowa znaczeniu) co jednak przez Europe jest odrzucane.
2.Teledysk koncertowy do TEJ piosenki chyba nie jest dobrym rozwiązaniem... no chyba, zę będzie nadzwyczaj rewelacyjny (ale koncertowe takie nie są).

Dalej się ciesze, ze to ta piosenka i mam nadzieje, ze odniesie sukces i, ze wydadzą ją na singlu.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

obawiam sie ze z sukcesem Adrian moze byc problem.....i szczerze mowiac nie chcialbym zeby odniosla sukces. Lepiej zeby Jon i ekipa zdali sobie sprawe ze ludzie chca Bon Jovi a nie country. Takie jest moje zdanie. Na calej plycie sa swietne piosenki. Ale wybrali akurat ta zlą....(moim zdaniem).
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

bo tak naprawde to z tej płyty powinny być 3 singel w postaci: AOD,WGIGO i Strangers w kolejności dowolnej i by byl nie mniejszy sukces niż HAND uważam
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Adrian pisze: Natomiast nie zmienia to faktu, ze "WLOAL" to coś więcej niż tylko dająca czadu piosenka. To piosenka z świetnym tekstem i przesłaniem popartam genialnym sentymentalnym śpiewem Jona i beztroską muzyką w tle.
W zupełności się zgadzam, tylko odpowiedzmy sobie na pytanie. Jaka piosenka bardziej nadaje się na singla - WLOAL z opisem Adriana, czy WGIGO ze świetnym riffem i refrenem bardzo wpadającym w ucho. Dziwi mnie po prostu wybór Jona i spółki, prawda, że WLOAL bardziej oddaje klimat płyty, ale w singlu chyba jednak nie o to chodzi. Chodzi o to, że po obejrzeniu teledysku, czy usłyszeniu kawałka w radiu singiel przekonał do pójścia do sklepu. Przykro mi to mówić, al WLOAL nie zachęci wielu do kupna LH. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale obym się mylił... :))
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

Nie, no ja sie załamałam z tym singlem... Daliby już sobie spokój z promowaniem LH i zabrali się do pisania nowych piosenek na nową płytę. Może im coś lepszego wyjdzie ;]
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Przykro mi to mówić, al WLOAL nie zachęci wielu do kupna LH. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale obym się mylił...
Jaka piosenka bardziej nadaje się na singla - WLOAL z opisem Adriana, czy WGIGO ze świetnym riffem i refrenem bardzo wpadającym w ucho.
Tak jak pisałem raczej na 99% bardziej nadaje sie WGIGO z tym, że
Piosenki pokroju WGIGOn były już singlami: IML, OWN, Everyday, HAND.

WLOAL jest piosenką "orginalną" i jak Pippo powiedział po tylu miesiącach jej słuchania ciągle brzmi "świeżo" i to jest jej ogromny plus.

Rzucenie tej piosenki jest sposobem na "poszukiwanie" sukcesu singlowego tj to było z IML czy WSYCGHome.
Dziwi mnie po prostu wybór Jona i spółki, prawda, że WLOAL bardziej oddaje klimat płyty, ale w singlu chyba jednak nie o to chodzi.
To lezy po stronie wytwórni jaka piosenka będzie następnym singlem zreszta ten wątek był poruszany wiele razy. Z tym, ze jeśli to Jon decydowałby to AOD na pewno nie byłoby singlem (ledwo ją wrzucił na płyte) :)
Przykro mi to mówić, al WLOAL nie zachęci wielu do kupna LH. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale obym się mylił...
Pewnie tak. PRzepadnie jak wiele piosenek, ale pamiętam te petycje aby WSYCGHome nie było singlem bo nic nie zdiała a tutaj...
No jest ona orginalna i wytwónia zdecydowała się wypuścić na rynek piosenke któa nie będzie taka sama jak wszystkie inne któe możemy dzisiaj usłyszeć.

Pożyjemy i zobaczymy :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”