na portalu interia.pl always bon jovi znalazło się na 2gim miejscu w zestawieniu ballad wszech czasów, wygrał byran adams z everything i do i do it for you czy jakoś tak skąd ta lista to nie mam pojęcia, ale jest
tak jak to powiedziała ewaika 2 m-ce też jest dobre. a tak poza tym to trzeba pogratulować
do ewaiki: nie wiem w jakim sensie Cię ta dwójka prześladuje, ale mnie to dwójki rok temu prześladowały. Szczególnie na konkursach piosenek gdzie zazwyczaj śpiewałam kawałki BJ.
Być może narażę się teraz wielu fanom opętanym na punkcie Bon Jovi ale całkowicie się zgadzam z kolejnością ballad wymienionych w tym rankingu. Od zawsze uwielbiałam tą piosenkę Bryana Adamsa z filmu Robin Hood i mnie osobiście podoba się bardziej niż Always Bon Jovi.
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Jovinka pisze:do ewaiki: nie wiem w jakim sensie Cię ta dwójka prześladuje, ale mnie to dwójki rok temu prześladowały. Szczególnie na konkursach piosenek gdzie zazwyczaj śpiewałam kawałki BJ.
Jovinka pisze:do ewaiki: nie wiem w jakim sensie Cię ta dwójka prześladuje, ale mnie to dwójki rok temu prześladowały. Szczególnie na konkursach piosenek gdzie zazwyczaj śpiewałam kawałki BJ.
za numer w dzienniku to bardzo współczuję... a za ocenę hmmmm u mnie takowa była na ostatnim sprawdzianie z matmy (i teraz tak se myślę: lepsza dwója niż jedynka, ale zawsze można było lepiej to napisać xD )
Do JoFree: to to jest ta piosenka od Robin Hooda???? a ja jej tak szukałam ...
Do Dark:"Always" to i ja pozarażałam moje koleżanki
JoFree pisze:Być może narażę się teraz wielu fanom opętanym na punkcie Bon Jovi ale całkowicie się zgadzam z kolejnością ballad wymienionych w tym rankingu. Od zawsze uwielbiałam tą piosenkę Bryana Adamsa z filmu Robin Hood i mnie osobiście podoba się bardziej niż Always Bon Jovi.
po takiej wypowiedzi możesz szukać nowego forum.......
JoFree pisze:Być może narażę się teraz wielu fanom opętanym na punkcie Bon Jovi ale całkowicie się zgadzam z kolejnością ballad wymienionych w tym rankingu. Od zawsze uwielbiałam tą piosenkę Bryana Adamsa z filmu Robin Hood i mnie osobiście podoba się bardziej niż Always Bon Jovi.
bartekbb23 pisze:
Nie jestem aż tak strachliwa żeby uciekać z forum tylko dlatego że komuś nie spodoba się moja wypowiedź
?eby jednak uniknąć niedomówień: nie uważam Bryana Adamsa za swojego idola ale ta jedna jego piosenka wyjątkowo mi się podoba natomiast co do Bon Jovi to nie rozumiem dlaczego wszyscy tak zachwycają się Always. Ja lubię tą piosenkę ale twierdzę że lepsze też już im się zdarzyło napisać. Poza tym mam wrażenie, że lepiej im wychodzą bardziej energiczne kawałki niż ballady.
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
JoFree pisze:co do Bon Jovi to nie rozumiem dlaczego wszyscy tak zachwycają się Always.
podpadasz kolejny raz.....
JoFree pisze:Poza tym mam wrażenie, że lepiej im wychodzą bardziej energiczne kawałki niż ballady.
jeżeli always nie jest energetycznym kawałkiem, przynajmniej w ostatnich 2 powiedzmy minutach, choć uważam że całość ale nie chcę wchodzić w polemikę, to ja jestem prezydentem Kambodży.