Ballada wszechczasów

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

bartekbb23

Ballada wszechczasów

Post autor: bartekbb23 »

na portalu interia.pl always bon jovi znalazło się na 2gim miejscu w zestawieniu ballad wszech czasów, wygrał byran adams z everything i do i do it for you czy jakoś tak :P skąd ta lista to nie mam pojęcia, ale jest ;]

http://muzyka.interia.pl/pop/news/oto-b ... 1212109,50
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

ale przecież 2 miejsce to jest bardzo dobre miejsce ale coś mnie liczba 2 ostatnio prześladuje... :P
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

tak jak to powiedziała ewaika 2 m-ce też jest dobre. a tak poza tym to trzeba pogratulować :)

do ewaiki: nie wiem w jakim sensie Cię ta dwójka prześladuje, ale mnie to dwójki rok temu prześladowały. Szczególnie na konkursach piosenek gdzie zazwyczaj śpiewałam kawałki BJ.
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

WoW! to super! 2 miejsce też jest wspaniałe! Ale itak uważam że Always powinno być na pierwszym... :)
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Dark_Princezz
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Dark_Princezz »

Drugie miejsce jak najbardziej zasłużone,bo przecież Always jest najpiękniejszą balladą jaką można było usłyszeć :))

Nawet swoją przyjaciółkę zaraziłam Boniem i jak ma dołka to 100 razy słucha Always i to pomaga :D
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Post autor: JoFree »

Być może narażę się teraz wielu fanom opętanym na punkcie Bon Jovi ale całkowicie się zgadzam z kolejnością ballad wymienionych w tym rankingu. Od zawsze uwielbiałam tą piosenkę Bryana Adamsa z filmu Robin Hood i mnie osobiście podoba się bardziej niż Always Bon Jovi.
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Jovinka pisze:do ewaiki: nie wiem w jakim sensie Cię ta dwójka prześladuje, ale mnie to dwójki rok temu prześladowały. Szczególnie na konkursach piosenek gdzie zazwyczaj śpiewałam kawałki BJ.

no to mozna powiedzieć że:
* mam 2 numer w dzienniku
* to moja ostatnia ocena ze spr. z fizyki :P :P
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

ewaika789 pisze:
Jovinka pisze:do ewaiki: nie wiem w jakim sensie Cię ta dwójka prześladuje, ale mnie to dwójki rok temu prześladowały. Szczególnie na konkursach piosenek gdzie zazwyczaj śpiewałam kawałki BJ.

za numer w dzienniku to bardzo współczuję... a za ocenę hmmmm u mnie takowa była na ostatnim sprawdzianie z matmy (i teraz tak se myślę: lepsza dwója niż jedynka, ale zawsze można było lepiej to napisać xD )

Do JoFree: to to jest ta piosenka od Robin Hooda???? a ja jej tak szukałam ...

Do Dark:"Always" to i ja pozarażałam moje koleżanki :)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Jovinka specjalnie dla Ciebie link do YouTuba. Znajdziesz tam teledysk do piosenki Bryana:

http://pl.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo

Miłego słuchania i oglądania :)
bartekbb23

JoFree pisze:Być może narażę się teraz wielu fanom opętanym na punkcie Bon Jovi ale całkowicie się zgadzam z kolejnością ballad wymienionych w tym rankingu. Od zawsze uwielbiałam tą piosenkę Bryana Adamsa z filmu Robin Hood i mnie osobiście podoba się bardziej niż Always Bon Jovi.

po takiej wypowiedzi możesz szukać nowego forum.......
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

bartekbb23 pisze:
JoFree pisze:Być może narażę się teraz wielu fanom opętanym na punkcie Bon Jovi ale całkowicie się zgadzam z kolejnością ballad wymienionych w tym rankingu. Od zawsze uwielbiałam tą piosenkę Bryana Adamsa z filmu Robin Hood i mnie osobiście podoba się bardziej niż Always Bon Jovi.

po takiej wypowiedzi możesz szukać nowego forum.......
Kanada przeprasza za Bryan'a Adams'a. :lol:
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

bartekbb23 pisze: po takiej wypowiedzi możesz szukać nowego forum.......
Nie jestem aż tak strachliwa żeby uciekać z forum tylko dlatego że komuś nie spodoba się moja wypowiedź :PPP

?eby jednak uniknąć niedomówień: nie uważam Bryana Adamsa za swojego idola ale ta jedna jego piosenka wyjątkowo mi się podoba natomiast co do Bon Jovi to nie rozumiem dlaczego wszyscy tak zachwycają się Always. Ja lubię tą piosenkę ale twierdzę że lepsze też już im się zdarzyło napisać. Poza tym mam wrażenie, że lepiej im wychodzą bardziej energiczne kawałki niż ballady.
bartekbb23

JoFree pisze:co do Bon Jovi to nie rozumiem dlaczego wszyscy tak zachwycają się Always.
podpadasz kolejny raz.....

JoFree pisze:Poza tym mam wrażenie, że lepiej im wychodzą bardziej energiczne kawałki niż ballady.
jeżeli always nie jest energetycznym kawałkiem, przynajmniej w ostatnich 2 powiedzmy minutach, choć uważam że całość ale nie chcę wchodzić w polemikę, to ja jestem prezydentem Kambodży.
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

ewaika789 pisze:

Ja Też mam drugi numer w dzienniku ! :D
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Always owszem jest piosenką dobrą i energetyczną z emocjami ale sa rózne gusta wg mnie równiez BJ mają dużo o wiele lepszych piosenek ;D Bartku zabijaj nas!:P
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”