Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie sądzę, aby ktoś miał traumęewaika789 pisze:ooo to masz super i podziwiam Cię bo ja nigdy w życiu bym nie zaśpiewała publicznie, jak by ktoś mnie usłyszał to by miał traumę na reszte życia![]()
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Najnowszy odcinek Gotowych na wszystko (S05E13), słowa Gabi:
"Wiec powiedziałam, Skarbie...
Tak nazywam Jon'a Bon Jovi...
I mówię mu,|"Skarbie, nawet jeśli potrafiłabym sterować jachtem,
Nie mam zamiaru tego robić |w 5-cio calowych obcasach."
Prawdziwa historia."
A co do kółek teatralnych, to dostałam się do jednego po zaśpiewaniu "Always", więc troszkę mi o tym przypomnieliście, bo to było baaaardzo dawno temu....
"Wiec powiedziałam, Skarbie...
Tak nazywam Jon'a Bon Jovi...
I mówię mu,|"Skarbie, nawet jeśli potrafiłabym sterować jachtem,
Nie mam zamiaru tego robić |w 5-cio calowych obcasach."
Prawdziwa historia."
A co do kółek teatralnych, to dostałam się do jednego po zaśpiewaniu "Always", więc troszkę mi o tym przypomnieliście, bo to było baaaardzo dawno temu....
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Pamiętam, że kiedyś (kilka lat temu) oglądałam skoki narciarskie, a tam przy skoczniach puszczają głośną muzykę dla ludzi... Małysz już siadał na belce, a na dole puścili "Livin' On A Prayer". Małysz skoczył... i się przewrócił
Na meczach Plusligii i Plusligii Kobiet też bardzo często puszczają BJ, najczęściej IML, chociaż kiedyś słyszałam też Runaway
Na meczach Plusligii i Plusligii Kobiet też bardzo często puszczają BJ, najczęściej IML, chociaż kiedyś słyszałam też Runaway
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Najczęściej jak oglądam siatkówkę, kiedy grają nasi to słyszę ten wstęp do Lay Your Hands On Me 
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
alexz123 pisze:Na meczach Plusligii i Plusligii Kobiet też bardzo często puszczają BJ, najczęściej IML, chociaż kiedyś słyszałam też Runaway
ja tez ogladam Plus Lige szczególnie kiedy gra Skra Bełchatów i jeszcze nigdy nie trafilam na BJ i widze ze alexz to tez fan Skry Bełchatów no to witaj w drużynie
Jovinka pisze:Najczęściej jak oglądam siatkówkę, kiedy grają nasi to słyszę ten wstęp do Lay Your Hands On Me
a nasi to znaczy jak drużyna
Jeszcze nigdy nie spotkałam się z żadną piosenką BJ na meczach siatkówki w Polsce, ale kto wie... Może w jakiś niższych ligach. Co innego we Włoszech - w Maceracie często puszczają It's My Life i Everyday w przerwachDandi pisze:A nie pomylilo ci sie to ze wstępem do We will rock you ?Najczęściej jak oglądam siatkówkę, kiedy grają nasi to słyszę ten wstęp do Lay Your Hands On MeLayYHOM chyba troche za skomplikowany do wyklaskania dla publicznosci
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Dandi pisze:A nie pomylilo ci sie to ze wstępem do We will rock you ?Najczęściej jak oglądam siatkówkę, kiedy grają nasi to słyszę ten wstęp do Lay Your Hands On MeLayYHOM chyba troche za skomplikowany do wyklaskania dla publicznosci
nie. nie pomyliło mi się