Najgorszy teledysk Bon Jovi

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

teken020 pisze:ewaika789 napisał/a:
A jakiej urody wy sie spodziewałyście?? ?e co tam wyskoczy Heidi Klum czy kto inny?? :D :D Jakie czasy taka uroda ale cóż trzeba sie cieszyć ze inne teledyski sa o niebo lepsze... :D :D :D

ale tu nie chodzi o to czy ona jest ładna czy nie, tylko o to że wlepili do teledysku dziewczyne w sposób tandetny.

Czyli jaki to jest sposób tandetny według Cibie?
Awatar użytkownika
Bartosz231
It's My Life
It's My Life

Post autor: Bartosz231 »

Najgorszy teledysk jest do piosenki "Runaway"
Zawsze na nim usypiam.... :P
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

ZB pisze:Who Says You Can't Go Home (przynajmniej wersja z kolesiem-psem) większej żenady nie widziałem nigdy w życiu w wykonaniu żadnego artysty... :zniesmaczony:
mi tam się podoba, lubię pomysłowe i zabawne klipy :) polecam klip Life in technicolor II grupy Coldplay, też fajny :)
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

"Pomysłowe"... "zabawne"... :/ Taki to był klip z "Misunderstood" np. A to... hmm... na pewno jest oryginalne :)
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
EVENo

Post autor: EVENo »

ZB pisze:"Pomysłowe"... "zabawne"... :/ Taki to był klip z "Misunderstood"
Potwierdzam =]

[ Dodano: 2009-02-09, 15:00 ]
ewaika789 pisze:teken020 napisał/a:
ewaika789 napisał/a:
A jakiej urody wy sie spodziewałyście?? ?e co tam wyskoczy Heidi Klum czy kto inny?? :D :D Jakie czasy taka uroda ale cóż trzeba sie cieszyć ze inne teledyski sa o niebo lepsze... :D :D :D

ale tu nie chodzi o to czy ona jest ładna czy nie, tylko o to że wlepili do teledysku dziewczyne w sposób tandetny.

Czyli jaki to jest sposób tandetny według Cibie?

Chyba mu chodziło o to, że wlepili ją choć nie wiadomo po co... A może o to, że to co ona robi w tym teledysku (czyli stoi, dziwnie sie patrzy, biegnie, a pod koniec "tańczy" =])
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

EVENo pisze:a pod koniec "tańczy" =]
ja bym tego tańcem nie nazwała :D :D Ona cała jakaś taka dziwna w tym teledysku :D :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Who Says You Can't Go Home (przynajmniej wersja z kolesiem-psem) większej żenady nie widziałem nigdy w życiu w wykonaniu żadnego artysty... :zniesmaczony:
Tyś musiał mało telewizji oglądać ;]
Masz podszkol się...

http://video.google.com/videoplay?docid ... 38&pl=true
http://www.davesdaily.com/videoclips/60-aicha.htm
http://www.youtube.com/watch?v=oEh5pWjc ... -ever.html

A WSYCGH ... no powiem, ze się przy tym klipie uśmiałem. Przypomina mi to troche klip thmbertabelsrockers (jakos tak nigdy nie pamietałem ich nazwy).
Thank You For Loving Me, bo jest nudny i dlatego, że Dave i Tico przychodzą do Jona i Richie'ego na sam koniec.
A ten to dla mnie jeden z ich najlepszych ;]
Till We Ain't Strangers Anymore - bo niepokazanie Richie'ego podczas grania dobrej solówki to jest debilizm...
Popieram

A co do laski z Runaway to Jon powiedział, ze osoby odpowiedzialne za klip wzięli taka laskę, ze nie wiadomo było czy to facet czy baba ;]
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

ZB pisze:Who Says You Can't Go Home (przynajmniej wersja z kolesiem-psem) większej żenady nie widziałem nigdy w życiu w wykonaniu żadnego artysty... :zniesmaczony:

Thank You For Loving Me, bo jest nudny i dlatego, że Dave i Tico przychodzą do Jona i Richie'ego na sam koniec.

Till We Ain't Strangers Anymore - bo niepokazanie Richie'ego podczas grania dobrej solówki to jest debilizm...

Chyba tyle...
ZB szczerze, to wymieniłeś te rzeczy, które nie lubię w owych teledyskach!!
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

teken020 pisze:ale tu nie chodzi o to czy ona jest ładna czy nie, tylko o to że wlepili do teledysku dziewczyne w sposób tandetny.
a mi ona przypomina jakas chora psychicznie :D tak sie dziwnie smieje jakby.. ;]
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

[quote="EVENo
Chyba mu chodziło o to, że wlepili ją choć nie wiadomo po co... A może o to, że to co ona robi w tym teledysku (czyli stoi, dziwnie sie patrzy, biegnie, a pod koniec "tańczy" =])[/quote]

To co ona robi w tym teledysku jest opowiadane w tekście tej piosenki...... I właśnie gdyby jej nie było to dopiero teledysk byłby bez sensu....
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
EVENo

Post autor: EVENo »

witw pisze:To co ona robi w tym teledysku jest opowiadane w tekście tej piosenki...... I właśnie gdyby jej nie było to dopiero teledysk byłby bez sensu....
No ja nie wiem czy sensem mozna nazwać stanie naszej "bohaterki" przez około 2 i poł minuty z tym żabim wzrokiem. Biegnięcie jeszcze ujdzie no w sumie Runaway ale ten "taniec" choć
ewaika789 pisze:ja bym tego tańcem nie nazwała
jest już kompletnie dobijający.
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

EVENo pisze:
witw pisze:To co ona robi w tym teledysku jest opowiadane w tekście tej piosenki...... I właśnie gdyby jej nie było to dopiero teledysk byłby bez sensu....
No ja nie wiem czy sensem mozna nazwać stanie naszej "bohaterki" przez około 2 i poł minuty z tym żabim wzrokiem. Biegnięcie jeszcze ujdzie no w sumie Runaway ale ten "taniec" choć
ewaika789 pisze:ja bym tego tańcem nie nazwała
jest już kompletnie dobijający.
A ja jakoś nie przepadam za teledyskiem do Runaway (piosenkę lubię, klipu- nie), a już przynajmniej za tą, hmmm... panią (?). Na początku jak oglądałam teledysk do tej piosenki to się zastanawiałam, czy to jest baba, czy facet z peruką na łbie. Później te moje wątpliwości zostały rozwiane. Pod koniec teledysku dopiero uwierzyłam, że to kobieta (po tym jak miała tą kieckę założoną). A co do tańca, to było takie no... kiczowate ;]
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
Alicia 478
It's My Life
It's My Life

Post autor: Alicia 478 »

She don't know me wygrywa w tej konkurencji :D Runaway ( teledysk z serii obojniaki są wśród nas) i this ain't a love song
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

"Till We ain't Strangers Anymore" Za to że jest tylko sam Jon i brakuje pozostałych członków zespołu. To po prostu karygodne. Za bardzo podobny do teledysków E. Iglesiasa i innych tego typu artystów. Nie ma co się łudzić. Czasy "Crossroad" już nie wrócą
Slowhand
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Slowhand »

milagros^ pisze:a mi ona przypomina jakas chora psychicznie :D tak sie dziwnie smieje jakby.. ;]
Zgadzam się :D Wygląda jak z filmu "Egzorcyzmy Emily Rose" :cfaniak:
Call me a relic, call me what you will
Say Im old-fashioned, say Im over the hill
Today music aint got the same soul
I like that old time rock'n' roll
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”