Czy ktoś z was...?

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

ewaika789 pisze:
Cytat:
A co przeprowadziłeś sondę badawczą??

Ja myśle że jednak nie wszyscy są tu zarejestrowani i sie tu udzielają

:cfaniak:

Czyli mam to rozumieć jako TAK?? :P :P
Kilka tygodni temu ktoś zaczepił mnie na ulicy, pytał, czy słucham BJ, wchodzę na ich stronę. Adrian, nie wiedziałam, że to byłeś Ty - zagadałabym ;)

Ja spotkałam kiedyś na Mokotowie chłopaka w bluzie z czasów KTF :)
Ostatnio zmieniony 7 marca 2009, o 00:25 przez emilka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

BUUUUUU a mnie jeszcze nikt nie zaczepił...... :( :P

A w moim mieście to nie wiem czy ktoś słucha czy ktoś zna. Ja nigdy nie spotkałam osoby która słuchała by np, w MP3 BJ
Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

Największy mam problem w tym, że nie wiem jak ten chłopak wyglądał. Może jak jeszcze kiedyś zobaczę go (to znaczy koszulkę) to zagadam do niego i będzie git.

A tak poza tym to mnie też nikt jeszcze w sprawie BJ nie zaczepił na ulicy.
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

no to ja tu chyba taka jedna zostanę, bo mnie nikt nie zaczepił ani o BJ ani o inny zespół
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Mnie tylko zaczepiali w sensie : "o kurde, słuchasz tego badziewia?" :P
Obrazek
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Spokojnie, mnie przecież też nikt nie zaczepiał :P
Największy mam problem w tym, że nie wiem jak ten chłopak wyglądał.
Dobrze Cię rozumiem. Gdy ja spotkałam pana w bluzie KTF, nie mogłam oderwać od niej wzroku :) Na jego twarz spojrzałam tylko przez ułamek sekundy i teraz na pewno bym go nie poznała.
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dandi pisze:Mnie tylko zaczepiali w sensie : "o kurde, słuchasz tego badziewia?" :P
Serio?? Mnie jeszcze nikt tak nie zaczepił ale ja już bym wiedziała co odpowiedzieć takiemu czemuś :P
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

U mnie w klasie to ja jestem (a raczej moje zainteresowanie BJ) tematem rozmów (czytaj: plotek) i żartów.

Ostatnio koleżanka mnie zaczepiła i mówi tak:
"Koleżanka:Klaudia, ty słuchasz tego łysiejącego badziewia?
Ja: ?e co?
Koleżanka: No bo na pudelku pisało, że Bon Jovi łysieje.
Ja: A ty czytasz takie szmatławce?
Koleżanka: ?e co?
Ja: No cóż... pudle częściej włosy tracą, niż ci się wydaje.
Koleżanka: Eee...
Ja: Nie Eeee tylko tak. Myślałam, że jesteś z biologii mądrzejsza ode mnie. Niestety iloraz twojej inteligencji mówi tu sam za siebie"

dalej nie będę cytować, bo później wyszła z tego mała pyskówka.

Ps.: O tej intelgencji powiedziałam jej złośliwie.
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

no no widze że masz niezłego gadanego, ale u mnie by jeszcze chyba przekleństwa leciały :D :D
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

ewaika789 pisze:no no widze że masz niezłego gadanego, ale u mnie by jeszcze chyba przekleństwa leciały :D :D
hehe, mała pyskówka się odbyła, jednak koleżanka miała szczęście, że dzwonek na lekcje zadzwonił, i nie zdążyłam powiedzieć wszystkiego. Przekleństw trochę się posypało. A gdyby trzeba było to by i doszło do rękoczynów :bije: <oczywiście żartuję z tymi rękoczynami>
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Ryszard Perun »

Ja tam nigdy nie spotkałem żadnego fana bon jovi ale jak powstało IML to wszyscy wiedzieli kto to śpiewa a jak teraz pytają mnie czego słucham to odpowiadam że bon jovi ale ludzie kojarzą ich tylko z IML a jak się wspomni o takich kawałkach jak Wanted Dead or Alive czy You Give Love a Bad Name, Livin' On A Prayer to może i znają bo często puszczają to w radiu ale o reszcie to nie mają zielonego pojęcia a bon jovi to przecież najbardziej zgrany zespól na świecie maja wszystko to co daje radości w życiu niema drugiego takiego i wątpię zęby był
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Ryszard Perun pisze:Ja tam nigdy nie spotkałem żadnego fana bon jovi ale jak powstało IML to wszyscy wiedzieli kto to śpiewa a jak teraz pytają mnie czego słucham to odpowiadam że bon jovi ale ludzie kojarzą ich tylko z IML a jak się wspomni o takich kawałkach jak Wanted Dead or Alive czy You Give Love a Bad Name, Livin' On A Prayer to może i znają bo często puszczają to w radiu ale o reszcie to nie mają zielonego pojęcia a bon jovi to przecież najbardziej zgrany zespól na świecie maja wszystko to co daje radości w życiu niema drugiego takiego i wątpię zęby był
Niestety... tak jak ktoś kiedyś w innym temacie napisał że BJ kojarzone jest najczęściej z IML... u niektórych zauważyłam też takie rozumowanie:
BJ-->JBJ-->IML
SZ@JB@
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: SZ@JB@ »

Ryszard Perun pisze:bon jovi ale ludzie kojarzą ich tylko z IML a jak się wspomni o takich kawałkach jak Wanted Dead or Alive czy You Give Love a Bad Name, Livin' On A Prayer to może i znają bo często puszczają to w radiu ale o reszcie to nie mają zielonego pojęcia
A ja miałem szczęście w pracy spotać ludzi którzy kojarzą BJ właśnie ze starych piosenek. Ku zdziwieniu memu są tacy co wiedzą, pisząc tacy, mam tu na myśli zwykłego kowalskiego.
I'm gonna live my Life

...Everyday.
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

tylko Ci pozzdrościć, bo u mnie najczęściej Bon Jovi kojarzone jest IML, rzadziej z LOAP, a najrzadziej z Always, a już wgl z innymi utworami...
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

A u mnie to jest tragdia...Prawie nikt w szkole nie wie ze wogóle taki zespół istnieje...znaja It's my life i Livin on a prayer ale nie maja zielonego pojecia kto to spiewa,wiedza tylko Ci ,którzy dowiedzieli sie tego odemnie....ZA?AMKA!!!! ;/
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”