Rozpad zespolu!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Bartosz231
- It's My Life
Rozpad zespolu!
Dziś w nocy brytyjska telewizja BBC podała informację o rozpadzie zespołu muzycznego Bon Jovi!
W wyjasnieniu napisano że powodem są kłótnie o pieniądze. Frontman zespołu Jon Bon Jovi odmówił zakupu nowego sprzętu gitarzyście, Richiemu Samborze! JBJ powiedział: "Przecież na gitarze bez jednej struny również da się grać"....
W wyjasnieniu napisano że powodem są kłótnie o pieniądze. Frontman zespołu Jon Bon Jovi odmówił zakupu nowego sprzętu gitarzyście, Richiemu Samborze! JBJ powiedział: "Przecież na gitarze bez jednej struny również da się grać"....
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
co Ty!Adrian pisze:Z ostatniej chwili.
Jon ogłosił, że nowym gitarzystą BJ jest... Hugh McDonald. Ten nietuzinkowy artysta ma w sobie tyle energii, ze jest w stanie w jednej piosence grać i na basie i na gitarze.
jeszcze trochę i on i Tico i Davida z zespołu wygryzie!
Będzie Bon Jovi McDonald's Band.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Generalnie, to brzmiał na tyle wiarygodnie, że p. Jędrych uwierzył i rozgłosił go wszem i wobec. Ergo: jak uda Ci się tak "beznadziejny" żart, by poszedł w eter na całą Polskę, to masz u mnie kratę browców. Acz pewnie to nie nastąpi nigdy, muszę Cię niestety zmartwić.bartekbb23 pisze:generalnie to był beznadziejnie słaby : P tylko spragnieni bardzo fani bj uwierzyli w towięc nie ma powodów do zbytniej dumy Ricki muszę cię niestety zmartwić : P
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Ricky Skywalker pisze:Generalnie, to brzmiał na tyle wiarygodnie, że p. Jędrych uwierzył i rozgłosił go wszem i wobec. Ergo: jak uda Ci się tak "beznadziejny" żart, by poszedł w eter na całą Polskę, to masz u mnie kratę browców. Acz pewnie to nie nastąpi nigdy, muszę Cię niestety zmartwić.
U Jędrycha w audycji tego samego dnia leciała premiera Make A Memory, dlatego wstąpił sobie na naszą stronkę i zobaczył takie coś i podał do wiadomości inaczej w ogóle by tu nie zajrzał, a co do żartu to w odpowiedzi na mój mail napisał, że przypuszczał, że to jest żart, ale podał to na antenie więc soryy gregory ale nie jesteś taki mądry i fajny jak sądzisz, muszę cię niestety zmartwić

Aha, widzę, że uważasz to za swój największy sukces życiowy i apogeum swojego życia i swych możliwości ...nononono... nic tylko pogratulować ambicji.

ekoper pisze:Nie wiem skąd Adrian wykombinował tego niusa, ale okazuje się że identyczny/b.podobny ukazał się też na głównej stronie hiszpańskiej...
Taki żart pojawił się na wielu stronach/ forach na temat Bon Jovi. Biorąc pod uwagę godzinę, o której podał 'niusa ' Adrian, można stwierdzić, że Adrian jest po prostu słabą, w dodatku opóźnioną w czasie kserokopiarką

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Trzeba było coś wymyślić na prim aprillis więc coś wymyśliłem. Był to mój autorski pomysł wiec jeśli ktoś coś gdzieś podobnego zrobił to zwykły zbieg okoliczności. Wydanie boxsetu jest prawdopodobne wiec postanowiłem zrobić żart taki aby był z jednej strony realny a z drugiej, żeby można było domyśleć się, że to żart.
Dlatego tą kratę możesz mi dać![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Bartkowi się nie będzie chciało nic takiego robić. Woli tracić energie na bezsensowne obrażanie i uszczypliwości.Ergo: jak uda Ci się tak "beznadziejny" żart, by poszedł w eter na całą Polskę, to masz u mnie kratę browców.
Dlatego tą kratę możesz mi dać
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2009, o 18:07 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
nigdzie nic nie napisałem o obliczeniachAdrian pisze:Ja bym na Twoim miejscu do tych rozważań i obliczeń dodal całke z miejsca z ktoego wysyłałem wiadomosci i podniósłbym wynik do potegi 5tej
pomysł z boxetem nie jest twój, może dodałeś resztę ale ogólny pomysł na dowcip nie jest twój, a jeżeli jesteś to jesteś produktem wtórnym, gdyż nie wpadłeś na nic oryginalnego jeżeli taki sam pomysł zagościł na innych zagranicznych stronach..... no chyba, że inni ty weszli i ściągnęli pomysł od ciebie.. no tak przecieżwtedy miałbyś pewność że pieprzysz głupote

robiłem wiele rzeczy, wysyłałem mnóstwo maili i listów mających na celu merytoryczną promocję Bon Jovi w Polsce, ale co ty możesz o tym wiedzieć w końcu zrobiłeś DVD i zostałeś królem i panem tego forumAdrian pisze:Bartkowi się nie będzie chciało nic takiego robić.

nie martw się tak o moją energię bo się wzruszam i płaczę, a nie mam na chusteczkiAdrian pisze:Woli tracić energie na bezsensowne obrażanie i uszczypliwości.

po za tym, obrażanie i uszczypliwości nie odbierają mi energii Adrianie, one mi jej dodają, dzięki temu mam więcej mocy

Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2009, o 18:05 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.