Rozpad zespolu!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Bartosz231
It's My Life
It's My Life

Rozpad zespolu!

Post autor: Bartosz231 »

Dziś w nocy brytyjska telewizja BBC podała informację o rozpadzie zespołu muzycznego Bon Jovi!
W wyjasnieniu napisano że powodem są kłótnie o pieniądze. Frontman zespołu Jon Bon Jovi odmówił zakupu nowego sprzętu gitarzyście, Richiemu Samborze! JBJ powiedział: "Przecież na gitarze bez jednej struny również da się grać"....
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

Richie mówił jeszcze że sam by kupił sobie tą gitare, ale całą kase przepił :D
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

teken020 pisze:Richie mówił jeszcze że sam by kupił sobie tą gitare, ale całą kase przepił :D
Dobre :D :D

Znowu jakieś żarty na Prima Aprilis
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Z ostatniej chwili.
Jon ogłosił, że nowym gitarzystą BJ jest... Hugh McDonald. Ten nietuzinkowy artysta ma w sobie tyle energii, ze jest w stanie w jednej piosence grać i na basie i na gitarze.
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

Adrian pisze:Z ostatniej chwili.
Jon ogłosił, że nowym gitarzystą BJ jest... Hugh McDonald. Ten nietuzinkowy artysta ma w sobie tyle energii, ze jest w stanie w jednej piosence grać i na basie i na gitarze.
co Ty!
jeszcze trochę i on i Tico i Davida z zespołu wygryzie! :P
Będzie Bon Jovi McDonald's Band.
EVENo

Post autor: EVENo »

Co do PrimaAprillisowych kawalow to raz sie tu dałem nabrac przy wiadomosci o koncercie w Polsce xD
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

EVENo pisze:Co do PrimaAprillisowych kawalow to raz sie tu dałem nabrac przy wiadomosci o koncercie w Polsce xD
spoko spoko, wtedy to się nawet Marcin Jędrych z Rmf-fm nabrał i powiedział o tym na antenie :D
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Tiaa... a ja otrzymałem kilka pogróżek nawet za tego newsa. :lol:

Chyba mój najlepszy w życiu żart primaaprilisowy :D
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
bartekbb23

Ricky Skywalker pisze:Tiaa... a ja otrzymałem kilka pogróżek nawet za tego newsa. :lol:

Chyba mój najlepszy w życiu żart primaaprilisowy :D

generalnie to był beznadziejnie słaby : P tylko spragnieni bardzo fani bj uwierzyli w to :P więc nie ma powodów do zbytniej dumy Ricki muszę cię niestety zmartwić : P
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

bartekbb23 pisze:spoko spoko, wtedy to się nawet Marcin Jędrych z Rmf-fm nabrał i powiedział o tym na antenie :D
serio powiedzial??
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

bartekbb23 pisze:generalnie to był beznadziejnie słaby : P tylko spragnieni bardzo fani bj uwierzyli w to :P więc nie ma powodów do zbytniej dumy Ricki muszę cię niestety zmartwić : P
Generalnie, to brzmiał na tyle wiarygodnie, że p. Jędrych uwierzył i rozgłosił go wszem i wobec. Ergo: jak uda Ci się tak "beznadziejny" żart, by poszedł w eter na całą Polskę, to masz u mnie kratę browców. Acz pewnie to nie nastąpi nigdy, muszę Cię niestety zmartwić.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

No, tegoroczny żart też nie przeszedł tak całkiem niezauważony - rozgorzała całkiem niezła dyskusja na backstage'u, bo ktoś tam zapytał o potwierdzenie.
Nie wiem skąd Adrian wykombinował tego niusa, ale okazuje się że identyczny/b.podobny ukazał się też na głównej stronie hiszpańskiej...
bartekbb23

Ricky Skywalker pisze:Generalnie, to brzmiał na tyle wiarygodnie, że p. Jędrych uwierzył i rozgłosił go wszem i wobec. Ergo: jak uda Ci się tak "beznadziejny" żart, by poszedł w eter na całą Polskę, to masz u mnie kratę browców. Acz pewnie to nie nastąpi nigdy, muszę Cię niestety zmartwić.

U Jędrycha w audycji tego samego dnia leciała premiera Make A Memory, dlatego wstąpił sobie na naszą stronkę i zobaczył takie coś i podał do wiadomości inaczej w ogóle by tu nie zajrzał, a co do żartu to w odpowiedzi na mój mail napisał, że przypuszczał, że to jest żart, ale podał to na antenie więc soryy gregory ale nie jesteś taki mądry i fajny jak sądzisz, muszę cię niestety zmartwić :( , przykro mi :smuteczek: . A to że nie nastąpi to nigdy to wiem, gdyż mnie nie bawi wbijanie w utarte schematy robienia dowcipów i żartów 1 kwietnia, nie jestem wtórny jak ty przyjacielu :D

Aha, widzę, że uważasz to za swój największy sukces życiowy i apogeum swojego życia i swych możliwości ...nononono... nic tylko pogratulować ambicji. :brawo:
ekoper pisze:Nie wiem skąd Adrian wykombinował tego niusa, ale okazuje się że identyczny/b.podobny ukazał się też na głównej stronie hiszpańskiej...

Taki żart pojawił się na wielu stronach/ forach na temat Bon Jovi. Biorąc pod uwagę godzinę, o której podał 'niusa ' Adrian, można stwierdzić, że Adrian jest po prostu słabą, w dodatku opóźnioną w czasie kserokopiarką :whoeva:
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Trzeba było coś wymyślić na prim aprillis więc coś wymyśliłem. Był to mój autorski pomysł wiec jeśli ktoś coś gdzieś podobnego zrobił to zwykły zbieg okoliczności. Wydanie boxsetu jest prawdopodobne wiec postanowiłem zrobić żart taki aby był z jednej strony realny a z drugiej, żeby można było domyśleć się, że to żart.
Ergo: jak uda Ci się tak "beznadziejny" żart, by poszedł w eter na całą Polskę, to masz u mnie kratę browców.
Bartkowi się nie będzie chciało nic takiego robić. Woli tracić energie na bezsensowne obrażanie i uszczypliwości.
Dlatego tą kratę możesz mi dać ;]
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2009, o 18:07 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
bartekbb23

Adrian pisze:Ja bym na Twoim miejscu do tych rozważań i obliczeń dodal całke z miejsca z ktoego wysyłałem wiadomosci i podniósłbym wynik do potegi 5tej
nigdzie nic nie napisałem o obliczeniach :D
wtedy miałbyś pewność że pieprzysz głupote ;]
pomysł z boxetem nie jest twój, może dodałeś resztę ale ogólny pomysł na dowcip nie jest twój, a jeżeli jesteś to jesteś produktem wtórnym, gdyż nie wpadłeś na nic oryginalnego jeżeli taki sam pomysł zagościł na innych zagranicznych stronach..... no chyba, że inni ty weszli i ściągnęli pomysł od ciebie.. no tak przecież !!
Adrian pisze:Bartkowi się nie będzie chciało nic takiego robić.
robiłem wiele rzeczy, wysyłałem mnóstwo maili i listów mających na celu merytoryczną promocję Bon Jovi w Polsce, ale co ty możesz o tym wiedzieć w końcu zrobiłeś DVD i zostałeś królem i panem tego forum :lol:
Adrian pisze:Woli tracić energie na bezsensowne obrażanie i uszczypliwości.
nie martw się tak o moją energię bo się wzruszam i płaczę, a nie mam na chusteczki :(

po za tym, obrażanie i uszczypliwości nie odbierają mi energii Adrianie, one mi jej dodają, dzięki temu mam więcej mocy !!
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2009, o 18:05 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”