Mam. Sciagnalem z YT program i podglosilem bo strasznie cicho bylo, ale jakos słaba.Justysia pisze:ma ktoś mp3????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesli chcesz to podaj emaila i wysle.
pozdrawiam
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Myślałem, że tylko ja tutaj czuje się obrażany taką generalizacją, ale widzę jest też chociaż 1 inna osoba (+ Pepe). Pozytywnie.Wiecie co, takie gadanie, uogolnianie jest zalosne z wasze strony... To, ze jestescie starsi i mieliscie szanse wczesniej poznac lepsze BJ, nie znaczy, ze tylko wy jestescie "fanami prawdziwego Bj".. to smutne.
[ Dodano: 2009-08-18, 21:13 ]
a od gadania o milosci do bialych zabkow chce mi sie juz rzygac poprostu
Moze lekkie podobieństwo jest , ale ja na poczatku nie zaczaiłem , wiec nie jest to dla mnie wada.tak refren WWBTF to właściwie kopia BTBMB, aż sie narzuca to podobieństwo.
Nie krytykował bym U2 , ich ostania płyta jest mocniejsza od wszystkich BJ od Cusha. Ale fakt renoma BJ w Polsce duzo mniejsza niz U2.reakcji nie będzie zbyt wielkiej...utwór jest przeciętny nie ma co się oszukiwać, a Bon Jovi to nie U2, że krytyka będzie ich windować z takimi kawałkami na szczyt.
No moze niecale 50 % wg mnie . LMS HAND Iam Novicaine DLS WTWYA.wg mnie 98% piosenek z HANDa miało większe możliwości zostania hitem niż to
Slowa ktore IDEALNIE obrazuja ostanio BJ , niestety ale tak jest i zgadzam sie w 101 % .Wtórność, wtórność i jeszcze raz wtórność. Brak powiewu chociażby odrobiny świeżości.
I tutaj jest dylemat. Czy jestesmy w stanie czekac 10 lat na dobra plyte , czy co 2 lata otrzymywac takie'pol produkty' i przezywać to co teraz.Zdecydowanie zespół powinien przestać nagrywać na jakieś 10 lat, bo wszystko co robią ostatnio zlewa się w jedną wielką papkę.
Szczerze to jakos starasznie nie zalezy mi aby BJ nagrywali duze hity, wystarczy ze przyjadą do Polski i nagrają AMBITA płytę.Szansa, że ta piosenka stanie się u nas hitem jest równa zeru.
Irytujace jest w wykoniu Bon Jovi 'yeah hey hey itp'rozumiem, że znowu zabrakło rymu chłopakom, tym razem do "follow", stąd też znowu mamy to żenujące yeah yeah yeah
Wiecej optymizmuPołowa piosenek z nowego albumu się nie obroni.![]()
To haslo bylo dobreGdyby nowy album nazywał się THE SHIT to też niektórzy z was odnaleźliby w tym głębszy sens.
A to mnie rozwalilo calkowicietaa "The Shit" Adrianowi z miejsca skojarzyłby się z buntem młodzieży czy innym politycznym przesłaniem![]()
Dziwne jakbyśmy mieli male oczekiwania , jestesmy fanamiCo do skrajnych ocen to wielu z was po prostu ma zbyt wielkie oczekiwania i tyle.
A moze Bon Jovi widza ze mimo ze wg nas graja 'gnoty' to w cholere osob na swiecie nadal dalo by sie pociąć za ich muzykę, ta nowa takze . Moze Polacy mamy w krwi narzekanie , ja tez?Może gdybyśmy byli bardziej krytyczni i wymagający jako ogół fanów to zmusilibyśmy ich do wysilenia swoich umysłów - chociaż i w to wątpię bo znając Jona dalej by robił swoje nawet gdybyśmy się wszyscy od niego odwrócili
Całkiem niezłe przyłożył w 23 , przyznam .wszystkim się doszuka, przesłania, powera, fajnej perkusji czy genialnego brzdąknięcia strun w wykonaniu Richiego w 23 sekundzie utworu...
z tym mieczem to tez mialam takie wrazenie po pierwszym spojrzeniuBoVi pisze:to głupie, ale tez mi się tak przywidziało xDAxeL pisze:Jona wyglada jakby Ryska mieczem napierniczal.
Super nie jestem sama!
Okładka podoba mi się
No właśnie nie poszły... posłuchaj uważnie. LH2.Anka29 pisze:Piosenka jest także dowodem na coś jeszcze - myślałam, że BJ nie podniosą się z upadku, jakim było LH, a jednak skrzypeczki poszły w kąt - oby tak dalej![]()
Dave'a z płyty na płytę co raz mniej. A skrzypeczki są - albo ja mam coś ze słuchem.PePe pisze:Sobol - albo ja nie jestem juz skypaczkowym antymaniakiem albo nie wiem co jest grane....ale jesli juz cos slychac to klawisze Dave'a
Ja jakoś nie potrafię dosłuchac się tutaj skrzypek, ale może są - nie będę się wykłócac... słuchu absolutnego nie mamsobol_77 pisze:No właśnie nie poszły... posłuchaj uważnie. LH2.Anka29 pisze:Piosenka jest także dowodem na coś jeszcze - myślałam, że BJ nie podniosą się z upadku, jakim było LH, a jednak skrzypeczki poszły w kąt - oby tak dalej![]()
Pytanie - z czego się wybiera? Jak dostaniemy całą płytę, będzie można ponarzekac, że były lepsze kawałki.jak na promo singiel bardzo słaby wybór...
Jeśłi mówisz o NLOTHorizon a tak na 99% jest to ja ten album nie uważam za rockowy i uważam za bardzo, bardzo słaby jak na U2 (chyba najgorszy w ich karierze). Ważne jest jednak to, ze nawet dla mnie słabe piosenki z NLOTHorizon fajnie brzmiały na żywo i pocieszające jest to, że nie ważne jaka płyta będzie to na żywo powinna się obronić (LHighway się obroniła).Nie krytykował bym U2 , ich ostania płyta jest mocniejsza od wszystkich BJ od Cusha.