Listy przebojów- We Weren't Born To Follow

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
EVENo

Post autor: EVENo »

Rany! Jaka burza mózgów! xD Ale oby tak dalej! xD
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

Wiecie, mam takie pytanie… Jeżeli głosuję na NRD ciągle na to samo imię i na ten sam nr telefonu, to te głosy się liczą, czy nie..? Bo za każdym razem pokazuje się niby, że „Dzięki, Twoje głosy zostały wysłane itd.”, ale po tym wczorajszym spadku zaczynam mieć wątpliwości…
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

no ja też właśnie nie wiem też się zastanawiam, bo oddałam ze 40 głosów na ren sam numer i imię
One light burning ...
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

a nie da się nie podawać w ogóle? ja na rmf w ogóle nic tam nie podawałem i szło głosować
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Nie da sie . Imie i numer to pola obowiązkowe. Ja podaje ciągle inne imie i zmyślam numery :D może ktoś dzieki mnie Levisy wygra :P
Przypominam też by na RMFce głosować na NIE na inne utwory, choćby te z końca listy.
Obrazek
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

Dandi pisze:Ja podaje ciągle inne imie i zmyślam numery :D może ktoś dzieki mnie Levisy wygra :P
Ja robie tak samo :P Może Wy lepiej też tak róbcie to wtedy nie będzie wątpliwości :P
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
EVENo

Dorota pisze:Wiecie, mam takie pytanie… Jeżeli głosuję na NRD ciągle na to samo imię i na ten sam nr telefonu, to te głosy się liczą, czy nie..? Bo za każdym razem pokazuje się niby, że „Dzięki, Twoje głosy zostały wysłane itd.”, ale po tym wczorajszym spadku zaczynam mieć wątpliwości…
no ja też właśnie nie wiem też się zastanawiam, bo oddałam ze 40 głosów na ren sam numer i imię
Ale weźcie pod uwagę, że ktoś inny mógł również zagłosować 150 razy na inny utwór.
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

EVENo pisze:Ale weźcie pod uwagę, że ktoś inny mógł również zagłosować 150 razy na inny utwór.
Mógł, ale my zagłosujemy 1000razy na nasz i wygramy :D
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Ja zaglosowalem raz, jakoś nie chce aby WWBTF było wysoko . Dla mnie jest to piosenka porostu za slaba . Moze 2 singiel będzie lepszy wtedy sam będzie walczył.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Post autor: JoFree »

Oj Axel widzę, że nie podzielasz naszego entuzjazmu ale dzięki Ci chociaż za ten jeden głos. Zawsze to jeden do przodu :)

To nie chodzi o to czy piosenka jest dobra czy słaba tylko o to żeby nasz ukochany zespół znalazł się na pierwszym miejscu. Na razie nie mamy innej (lepszej) piosenki do wyboru.
AxeL pisze:Moze 2 singiel będzie lepszy wtedy sam będzie walczył.
Z tym nie mogę się zgodzić. Nawet najbardziej genialny singiel nie zawalczy sam o siebie. Od tego jesteśmy my fani żeby udzielać poparcia.
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Z tym nie mogę się zgodzić. Nawet najbardziej genialny singiel nie zawalczy sam o siebie. Od tego jesteśmy my fani żeby udzielać poparcia.
Wątpię aby Its my life potrzebowało tysiące Waszych fak'ow aby byc 1 na polskich listach.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
EVENo

Wątpię aby Its my life potrzebowało tysiące Waszych fak'ow aby byc 1 na polskich listach.
Ale IML też nie walczyl sam o siebie. Wyniki 90% list przebojów są zależne od głosów najzwyczajniejszych ludzi, ktorzy głosują. Może nie były potrzebne głosy fanów BJ, ale były potrzebne głosy fanów "It's My life" (no bo przeciez można być fanem jednego utworu - ja tak mam do "Anybody Seen My Babe" mimo, że baaaardzo nie lubię innych kawałków Rolling Stonesów).
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

EVENo ma rację tyle, że IML "wyskoczyło" do ludzi z wielkim hukiem i było po prostu wszędzie. Jesto to piosenka o wiele bardziej wpadająca w ucho niż WWBTF, ale zobaczymy. Nidgy nie mów nigdy. Może za jakiś czas WWBTF też się tak rozprzestrzeni, ale bez wątpienia potrzebuje naszych głosów żeby się rozpędzić.
One light burning ...
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Dla wszystkich, którzy mają taką ochotę - 19:07 Poplista - głosujemy !!
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

no ja mogę zagłosować ... zgubiłam telefon dzisiaj.
Komu nie szkoda i wyśle w mojej intencji ? ;)
One light burning ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”