Greatest Hits
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Dla mnie lipa... a człowiek się znów napalił na coś z przytupem... Taka balladka, bez szaleństw, w zasadzie można było się tego spodziewać. Solo porażające, całe 5 sekund. Końcówka z chóralnymi zaśpiewami nawet ujdzie, ale to tyle co pozytywnego w mojej głowie zostało.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
Zgadzam sie...sobol_77 pisze:Dla mnie lipa... a człowiek się znów napalił na coś z przytupem... Taka balladka, bez szaleństw, w zasadzie można było się tego spodziewać. Solo porażające, całe 5 sekund. Końcówka z chóralnymi zaśpiewami nawet ujdzie, ale to tyle co pozytywnego w mojej głowie zostało.
A co do chorka na koniec to nawet moja nastoletnia siostra że taki inny, że to na plus no i myśle że do radia ok ale nic wiecej.
Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ
przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać...
W skrócie ta piosenka to śmiech na sali, WWBT i Superman to przy niej działa wybitne. Jak to ma promować GH? Zero siły przebicia, w radiu przejdzie niezauważone, o ile w ogóle ktokolwiek będzie chciał to puszczać.
Jak to szło? Klasyczny rocker od BJ?
Wczoraj Jovizna przewidziała tekst tej piosenki..
siedze samotnie na mym miękkim krzesle
myslac jakie tym razem wymyślić wam brednie
Tomy i Gina sa juz oklepani
a teksty ‘u shala la la la’ są również do bani
Refren:
Jest fajnie, jest super, bo macie kase
sami nie wiemy czemu narzekacie
rockowo grac juz nie bedziemy
chyba naprawde sie starzejemy!
Jasnowidz?
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
W skrócie ta piosenka to śmiech na sali, WWBT i Superman to przy niej działa wybitne. Jak to ma promować GH? Zero siły przebicia, w radiu przejdzie niezauważone, o ile w ogóle ktokolwiek będzie chciał to puszczać.
Jak to szło? Klasyczny rocker od BJ?

Wczoraj Jovizna przewidziała tekst tej piosenki..
siedze samotnie na mym miękkim krzesle
myslac jakie tym razem wymyślić wam brednie
Tomy i Gina sa juz oklepani
a teksty ‘u shala la la la’ są również do bani
Refren:
Jest fajnie, jest super, bo macie kase
sami nie wiemy czemu narzekacie
rockowo grac juz nie bedziemy
chyba naprawde sie starzejemy!
Jasnowidz?
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Przecież nie wszystkim się musi podobać. Są różne gusta i wszystkich się nie zadowoli.
Dla mnie jest to piosenka melodyjna, wpadająca w ucho i w tym sensie jest "classic Bon Jovi song". Mi tam się bardzo podoba taka troszkę podobna do Welcome To Wherever You Are.
"Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać..."
No skoro to obwieszcza taki wybitny znawca tematu to na pewno tak jest... lol
Dla mnie jest to piosenka melodyjna, wpadająca w ucho i w tym sensie jest "classic Bon Jovi song". Mi tam się bardzo podoba taka troszkę podobna do Welcome To Wherever You Are.
"Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać..."
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2010, o 12:41 przez Frankie, łącznie zmieniany 1 raz.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Greatest Hits
nuda nuda nuda... przesłuchałem 2 razy, i mam dość. to nawet nie ma nic wspólnego z rock'em.
zgadzam się z Scrooge "Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać..."
na szczęście są takie zespoły jak Reckless Love, Crashdiet, Eclipse, i wiele innych. Płakać za Bon Jovi nie będę
zgadzam się z Scrooge "Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać..."
na szczęście są takie zespoły jak Reckless Love, Crashdiet, Eclipse, i wiele innych. Płakać za Bon Jovi nie będę
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Moim zdaniem,z kazdym odsluchem robi sie jeszcze lepsza.Ma szanse na wielki przeboj,jednak mysle poza granicami naszego kraju.
Dla mnie jest w niej wszystko to co w Bon Jovi najlepsze.Bardzo udana kompozycja,dojrzala,dopieszczona w kazdym detalu.Bardzo amerykanska,zreszta jak i sam zespol.Mi sie bardzo podoba.
Zreszta sadzac po wypowiedziach fanow na amerykanskich forach nie jestem sam w swoim osadzie.Brawo chlopaki-rewelacja!!!
Dla mnie jest w niej wszystko to co w Bon Jovi najlepsze.Bardzo udana kompozycja,dojrzala,dopieszczona w kazdym detalu.Bardzo amerykanska,zreszta jak i sam zespol.Mi sie bardzo podoba.
Zreszta sadzac po wypowiedziach fanow na amerykanskich forach nie jestem sam w swoim osadzie.Brawo chlopaki-rewelacja!!!
"..You can rule the whole world but it don't mean one damn thing.."
Bym Ci coś odpisał, ale znowu się popłaczesz i uciekniesz dlatego sobie daruję... Btw co się stało, że napisałeś dziś posta, który nie zawiera hasła "Derrick Rose"?Frankie pisze: