Greatest Hits

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: JJ »

studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

przyjemna piosenka. Taka w stylu Walk lika a man. Szału nie ma ale jest ok.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Dla mnie lipa... a człowiek się znów napalił na coś z przytupem... Taka balladka, bez szaleństw, w zasadzie można było się tego spodziewać. Solo porażające, całe 5 sekund. Końcówka z chóralnymi zaśpiewami nawet ujdzie, ale to tyle co pozytywnego w mojej głowie zostało.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Tatar pisze:no ku**a, jak dla mnie to nie ma beki. ;/ jesli tak mają wyglądać single BJ i to na GH to ja się poważnie zastanawiam nad nową płytą Shazy. cinko jest.
Zwłaszcza jak porównać Always z Crossroad do tego to jest mega cieńko lekko mówiąc :(
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Piosenka może być, ale najbardziej mnie wnerwia, że jest taka krótka solówka. Rysiek mogłeś się bardziej postarać.
KondZik

Post autor: KondZik »

sobol_77 pisze:Dla mnie lipa... a człowiek się znów napalił na coś z przytupem... Taka balladka, bez szaleństw, w zasadzie można było się tego spodziewać. Solo porażające, całe 5 sekund. Końcówka z chóralnymi zaśpiewami nawet ujdzie, ale to tyle co pozytywnego w mojej głowie zostało.
Zgadzam sie...
A co do chorka na koniec to nawet moja nastoletnia siostra że taki inny, że to na plus no i myśle że do radia ok ale nic wiecej. ;)
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ ;] przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać...

W skrócie ta piosenka to śmiech na sali, WWBT i Superman to przy niej działa wybitne. Jak to ma promować GH? Zero siły przebicia, w radiu przejdzie niezauważone, o ile w ogóle ktokolwiek będzie chciał to puszczać.

Jak to szło? Klasyczny rocker od BJ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;/

Wczoraj Jovizna przewidziała tekst tej piosenki..

siedze samotnie na mym miękkim krzesle
myslac jakie tym razem wymyślić wam brednie
Tomy i Gina sa juz oklepani
a teksty ‘u shala la la la’ są również do bani

Refren:

Jest fajnie, jest super, bo macie kase
sami nie wiemy czemu narzekacie
rockowo grac juz nie bedziemy
chyba naprawde sie starzejemy!

Jasnowidz? :D
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

Miało być rockowo a wyszło jak zawsze :whoeva:
Tysięczny kawałek o miłości, marzeniach, nie poddawaniu się, dążeniu do celu, bla, bla bla...
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Przecież nie wszystkim się musi podobać. Są różne gusta i wszystkich się nie zadowoli.
Dla mnie jest to piosenka melodyjna, wpadająca w ucho i w tym sensie jest "classic Bon Jovi song". Mi tam się bardzo podoba taka troszkę podobna do Welcome To Wherever You Are.

"Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać..."

No skoro to obwieszcza taki wybitny znawca tematu to na pewno tak jest... lol
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2010, o 12:41 przez Frankie, łącznie zmieniany 1 raz.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

eeeeeeeeee .... do dupy ;/
Taka przewidywalna, ale więcej nie oczekiwałam. No może jedynie liczyłam na Ryśka troszkę bardziej, ale chyba mnie poniosło ... Nie powiem, bo słucha się nawet przyjemnie, ale nie tego by się chciało ...
One light burning ...
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Właściwie nie ma się do czego przyczepić, kolejna taka jakaś nijaka piosenka, wpadająca w ucho chociaż pewnie furory na listach przebojów nie zrobi. Mi początek trochę "One" U2 zalatuje. Ciekawe tylko kiedy doczekamy się porządnej solówki w singlu :P
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Greatest Hits

Post autor: teken020 »

nuda nuda nuda... przesłuchałem 2 razy, i mam dość. to nawet nie ma nic wspólnego z rock'em.
zgadzam się z Scrooge "Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać..."

na szczęście są takie zespoły jak Reckless Love, Crashdiet, Eclipse, i wiele innych. Płakać za Bon Jovi nie będę :)
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
Jarek
I Believe
I Believe

Post autor: Jarek »

Moim zdaniem,z kazdym odsluchem robi sie jeszcze lepsza.Ma szanse na wielki przeboj,jednak mysle poza granicami naszego kraju.
Dla mnie jest w niej wszystko to co w Bon Jovi najlepsze.Bardzo udana kompozycja,dojrzala,dopieszczona w kazdym detalu.Bardzo amerykanska,zreszta jak i sam zespol.Mi sie bardzo podoba.
Zreszta sadzac po wypowiedziach fanow na amerykanskich forach nie jestem sam w swoim osadzie.Brawo chlopaki-rewelacja!!! :))
"..You can rule the whole world but it don't mean one damn thing.."
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Frankie pisze:
"Nie często mamy okazję oglądać totalny upadek i kompromitację tak wielkiego zespołu jakim był kiedyś BJ przynajmniej będę miał co wnukom opowiadać..."

No skoro to obwieszcza taki wybitny znawca tematu to na pewno tak jest... lol
Bym Ci coś odpisał, ale znowu się popłaczesz i uciekniesz dlatego sobie daruję... Btw co się stało, że napisałeś dziś posta, który nie zawiera hasła "Derrick Rose"? :D
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

Po prostu poszli na łatwiznę przy tworzeniu tego kawałka i to do tego stopnia że aż boli :P Ja osobiście mam trochę większe wymagania niż tylko melodyjność. Mając takiego gitarzystę jak Sambora i pozwolić mu zagrać 5sek solo, szał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”