Na szczęście nie wszyscy podzielają Twoją wizję upragnionego lizodupstwa na forum.
PRoblem w tym, ze takie lizodupstwo Panuje tutaj od dawna i przez to forum stało się hmm ... jednotorowe. Nikt już tutaj nie pisze z osób mających odrębne zdanie. Za bardzo właśnie wam dobrze w swoim gronie wzajemnej adoracji. Jest/było pare osób trzymajacych się od was z daleka, ale to tylko garstka. Reszta leje na to forum.
Kiedyś Fofire było takim zbioprowiskiem osób pokrzywdzonych, którzy słuchali chyba BJ za kare lub pisali rózne głupoty, zeby się popisać przed innymi. Always natomiast zbierało grupe raczej entuzjastów BJ. Nie przez przypadek panowało porównanie Fofire do DC a Always do Backstage. Dzisiaj oba fora są do d...
Obecnie BJ grają tylko dla kasy więc ciężko o tym nie rozmawiać, wszakże ile można dyskutować na temat przeszłości
Jakby grali dla kasy to bym ich nie słuchał. Grają bo lubią i za to ich cenie.
WSYCGH to troche taki cpt Crash, oczywiscie duzo gorszy, ale dajacy ludziom rozrywke na koncertach. Byles moze kiedys na koncercie BJ? Gadales z ludzmi? Widziales ich reakcje na nowe piosenki ktorych co 5 osoba zna tekst?
Byłem i widziałem jak na trasie TD ludzie przy piosenkach z TD siedzieli i się zastanwiali co to jest?? Czy to znaczy, zę to są słabe utwory??
. A wy wspaniali krytycy za swoje słowa macie tylko wewnętrzny spokoj ze sie powymądrzacie na forum i komuś narugacie

Bo do tego służy teraz do forum. Dokopać komuś. Zrobimy tak. Frustraci idą na fofire. Tam was przyjmą z otwartymi rękoma, bo będą mieli z kogo zlewać.
Oficjalne forum zostawiacie tym samym dla sympatyków obecnego bj i ludzi któzy moze nie lubią obecnego bj, ale ich szanują.
ps
i co uważasz, że w związku z tym nie mam prawa wyrazić swojej nieprzychylnej opinii co do reszty?
NIe ograniczas się do wyrażania swojej opinii. Ty ich j****esz na każdym kroku i widać sprawia Ci to przyjemność. Nie szanujesz zespołu, nie szanujesz fanów o innych poglądach.