Tak więc oto problem naszego forum wg. kolegi 666
Sin666 pisze: ...a Ty wyjeżdżasz i tylko potwierdzasz to co usiłuje tutaj obnażyć.
0 szacunku do zespołu i 0 szacunku do ludzi o innych poglądach. Tu nie ma o co się z Tobą posprzeczać, bo obrzuciłeś mnie stekiem wyzwisk, bez żadnego celu poza zwyzywaniem. I to w tym forum mnie dobija.
A o to w jaki sposób kolega 666 okazuje szacunek dla innych fanów:
Sin666 pisze: widząc poziom shitu jaki w niektórych postach jest publikowany
Sin666 pisze: Nie zgadzam się. Osoby nie majace co robić w życiu nie powinny siedzieć na forum i wyładowywać swoich frustracji. Takie osoby powinny być banowane jeżeli w co 2 poscie gadają jak to BJ grają dla kasy, są idiotami itp.
Forum powinno być twórcze i prowadziuć do dyskusji i refleksji a nie służyć jako miejsce rozładowywania emocjonalnego.
Sin666 pisze: Zauwązyłem, ze widzicie samych klonów Adriana.. Cryin, Jarek, Ja.
Dobrze, że chłopak odszedł, bo robił zadymy, ale większość z was powinna pójść w jego ślady.
Sin666 pisze: Zrobimy tak. Frustraci idą na fofire. Tam was przyjmą z otwartymi rękoma, bo będą mieli z kogo zlewać.
Sin666 pisze: Jesteś sadomasochistą
Sin666 pisze: Zamist siedziec i pierzyć głupoty na forum idź do roboty
Sin666 pisze: Tak bo Ci frustraci nie skupiają się na dyskusji
i moje ulubioneSin666 pisze: Dlatego tych pierwszych zostawić, a reszta niech poszuka sobie lekarza. Najlepiej psychologa.
Sin666 pisze: bezmózgi fani.
....ich poglądów
Sin666 pisze: Ale to są tylko Twoje odczucia, które dla mnie są powiem szczere dosyć debilne
Sin666 pisze: Trudno się nie zaśmiać pod nosem jak ktoś pisze, ze ostatnie albumy Europe to wysoki poziom.
Sin666 pisze: Przykre te Twoje poglądy. Troche takie w stylu popularnych trollów.
Sin666 pisze: ale to jest typowe p***nie.
Sin666 pisze: Co ja mam powiedzieć, ze musisz być głuchy jak nie widzisz, że nowy singiel jest jakościowo/całościowo lepszy od IWYou??
Sin666 pisze: Takie Twoje "pewne" porównania są tak naprawdę gówno warte dla ludzi którzy się z Tobą nie zgadzają.
Sin666 pisze: Wasze codzienne pieprzenie sprawiło, ze NIKT nie chce tu przychodzić.
....oraz samego zespołu.Sin666 pisze: Masz wysokie mniemanie swojego gustu muzycznego, który wydaje się być do d***y.
Sin666 pisze: takiego badziewnego I Want You
...Sin666 pisze: Ta piosenka to jest jedno z największych g*&**en jakie ten zespół wydał. Sam cukier i piiosenka której Backstreet Boysi by się powstydzili.
Ponadto mam nadzieję, że za każda obelgę kolega zostanie przez modów odpowiednio odznaczony
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
// edit: Nie obrażamy! Agata BJ