Greatest Hits

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Ludzie mnie to już przestało śmieszyć...
Tak więc oto problem naszego forum wg. kolegi 666

Sin666 pisze: ...a Ty wyjeżdżasz i tylko potwierdzasz to co usiłuje tutaj obnażyć.
0 szacunku do zespołu i 0 szacunku do ludzi o innych poglądach. Tu nie ma o co się z Tobą posprzeczać, bo obrzuciłeś mnie stekiem wyzwisk, bez żadnego celu poza zwyzywaniem. I to w tym forum mnie dobija.

A o to w jaki sposób kolega 666 okazuje szacunek dla innych fanów:
Sin666 pisze: widząc poziom shitu jaki w niektórych postach jest publikowany
Sin666 pisze: Nie zgadzam się. Osoby nie majace co robić w życiu nie powinny siedzieć na forum i wyładowywać swoich frustracji. Takie osoby powinny być banowane jeżeli w co 2 poscie gadają jak to BJ grają dla kasy, są idiotami itp.
Forum powinno być twórcze i prowadziuć do dyskusji i refleksji a nie służyć jako miejsce rozładowywania emocjonalnego.
Sin666 pisze: Zauwązyłem, ze widzicie samych klonów Adriana.. Cryin, Jarek, Ja.
Dobrze, że chłopak odszedł, bo robił zadymy, ale większość z was powinna pójść w jego ślady.
Sin666 pisze: Zrobimy tak. Frustraci idą na fofire. Tam was przyjmą z otwartymi rękoma, bo będą mieli z kogo zlewać.
Sin666 pisze: Jesteś sadomasochistą
Sin666 pisze: Zamist siedziec i pierzyć głupoty na forum idź do roboty
Sin666 pisze: Tak bo Ci frustraci nie skupiają się na dyskusji
Sin666 pisze: Dlatego tych pierwszych zostawić, a reszta niech poszuka sobie lekarza. Najlepiej psychologa.
i moje ulubione :D
Sin666 pisze: bezmózgi fani.

....ich poglądów

Sin666 pisze: Ale to są tylko Twoje odczucia, które dla mnie są powiem szczere dosyć debilne
Sin666 pisze: Trudno się nie zaśmiać pod nosem jak ktoś pisze, ze ostatnie albumy Europe to wysoki poziom.
Sin666 pisze: Przykre te Twoje poglądy. Troche takie w stylu popularnych trollów.
Sin666 pisze: ale to jest typowe p***nie.
Sin666 pisze: Co ja mam powiedzieć, ze musisz być głuchy jak nie widzisz, że nowy singiel jest jakościowo/całościowo lepszy od IWYou??
Sin666 pisze: Takie Twoje "pewne" porównania są tak naprawdę gówno warte dla ludzi którzy się z Tobą nie zgadzają.
Sin666 pisze: Wasze codzienne pieprzenie sprawiło, ze NIKT nie chce tu przychodzić.
Sin666 pisze: Masz wysokie mniemanie swojego gustu muzycznego, który wydaje się być do d***y.
....oraz samego zespołu.

Sin666 pisze: takiego badziewnego I Want You
Sin666 pisze: Ta piosenka to jest jedno z największych g*&**en jakie ten zespół wydał. Sam cukier i piiosenka której Backstreet Boysi by się powstydzili.
...

Ponadto mam nadzieję, że za każda obelgę kolega zostanie przez modów odpowiednio odznaczony ;] [/b]

// edit: Nie obrażamy! Agata BJ
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2010, o 20:20 przez Scrooge, łącznie zmieniany 4 razy.
Sin666
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Sin666 »

Pan o nicku sin666 to piękny przykład złośliwego trolla internetowego. Ja może piszę bzdury oraz kompletnie nie na temat, ale nie ubliżam tu nikomu i nie wylewam na nikogo wiadra pomyj. Jestem dość uległy, dobrze się wyrażam i nie mam w sobie nic z krytyka a la Kuba Wojewódzki w "Idolu".
Chłopie nabijają się z Ciebie na każdym kroku, leją z Twojej obsesji związanej z Cellnarem i Aero a Ty potem ich przepraszasz i prosisz by się nie znęcali nad Tobą.
Pomijam fakt, ze dajesz im powód widząc wszędzie nawiązani do nich, ale kultura nie pozwalałaby mi na każdym kroku z Ciebie zlewać.
To jest według Ciebie rozmowa z odrobiną szacunku do Ciebie?? Jak dla mnie Twoja osoba to idealny przykład, ze na Tym forum ludzie nie mają szacunku.
Twierdzisz że Wikipedia tworzy propagandę przeciw BJ, wyliczając sukcesy i porażki, kumulując info o BJ ?? Raczej to co TY napisałeś to już nie jest śmieszne :D
Próbowałm sobie CIebie przypomnieć i czy to przypadkiem nie Ty miałeś w avatarze gitare i miałeś taki fajny sweterek??
To powiedz mi jeżeli dobrze kojarze oczywisćie czemu dalej nie masz tego avatara?? Ktoś pamiętam zje"""ł Cię od góry do dołu i uciekłeś z forum na jakiś czas.
Teraz wracasz i próbujesz wchodzić w tyłek tym co nie mają do Ciebie za grosz szacunku.
Ty siebie sam szanujesz??

A w wikipedi mogę napisać pod hasłem Bon Jovi, ze ten sweterek był pedalski i co powiesz mi, ze faktycznie na Wikipedii tak napisali więc musi to być prawda??
Spalisz to zdjęcie i zamkniesz się w sobie bo na wiki tak napisali?? Chłopie ile Ty masz lat??
Zreszta po co ja Ci sie tlumacze?
Bo też jesteś winny tego, ze ludzi na sama myśl o wejściu na to forum cofa.
P.s jak tak Ci sie to forum podobalo gdy byli Adi i reszta to ciekawe czemu wtedy nie zaczales sie udzielac ;]
Ja nie potrzebuje toczyć dyskusje i stąd zaraz też spadam. Forum mi pomagało poznawać się z nowymi materiami BJ, poszerzać swoje materiały, ale \obrzydziliście to forum wszystkim wartościowym użytkownikom i zrobiliście chatkę wspólnej adoracji.
Kto powie coś złego na TD, KTF i NJ, to go opierniczamy potem przez kilka miesięcy, ąz sam zrezygnuje z forum. Wspaniale nam się żyje wśród ludzi o identycznych poglądach.

Ale w sumie też się nie dziwie, bo jedziecie po niektórych a oni wam jeszcze wchodzą w tyłek. Co więcej jesteście dla nich autorytetami o zgrozo. Masakra jakaś ;/

Scroioge - ładnie wyrwałes zdania z kontekstu. Kto jak kto, ale Ty jesteś tu naczelnym obrażającym więc dawno powinieneś wylecieć. Zresztą ustaliliście tutaj regulamin i nie mogę być wg niego ukarany. Podobno to jest forum dla PRAWDZIWYCH mężczyzn, a to co teraz zrobiłeś świadczy, że forum ma pozwalać TOBIE na wyzywanie a innym nie.
Gdzie tu demokracja i równouprawnienie.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2010, o 19:45 przez Sin666, łącznie zmieniany 2 razy.
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

I wszystko w temacie :D:D
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Sin666 pisze: Scroioge - ładnie wyrwałes zdania z kontekstu. Kto jak kto, ale Ty jesteś tu naczelnym obrażającym więc dawno powinieneś wylecieć. Zresztą ustaliliście tutaj regulamin i nie mogę być wg niego ukarany. Podobno to jest forum dla PRAWDZIWYCH mężczyzn, a to co teraz zrobiłeś świadczy, że forum ma pozwalać TOBIE na wyzywanie a innym nie.
Gdzie tu demokracja i równouprawnienie.
Nie, ja tylko pokazałem, że coś z Tobą jest nie tak bo sam najwięcej wyzywasz i obrażasz, a za chwile piszesz, że cierpisz bo nikt tu nikogo nie szanuje... Także sorry, ale dla mnie normalny to Ty w tym momencie nie jesteś... Ja nikogo na tym forum już od dawien dawna nie obraziłem, a regulamin jest jasny - krytyka tak, ale bez wycieczek osobistych, które są Twoją specjalnością, czego dowód masz powyżej. Mało tego było już kilka awantur i bynajmniej ja warnów nie dostawałem, w przeciwieństwie do innych... ja jadę po BJ, Ty jedziesz po ludziach...
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Szatanku juz sie pozegnales i poszedles spac i normalni ludzie moga kontynuowac rozmowe czy jeszcze musze sie wstrzymac? ;]
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Sin666 pisze:Cytat:
Twierdzisz że Wikipedia tworzy propagandę przeciw BJ, wyliczając sukcesy i porażki, kumulując info o BJ ?? Raczej to co TY napisałeś to już nie jest śmieszne :D

Próbowałm sobie CIebie przypomnieć i czy to przypadkiem nie Ty miałeś w avatarze gitare i miałeś taki fajny sweterek??
To powiedz mi jeżeli dobrze kojarze oczywisćie czemu dalej nie masz tego avatara?? Ktoś pamiętam zje"""ł Cię od góry do dołu i uciekłeś z forum na jakiś czas.
Teraz wracasz i próbujesz wchodzić w tyłek tym co nie mają do Ciebie za grosz szacunku.
Ty siebie sam szanujesz??

A w wikipedi mogę napisać pod hasłem Bon Jovi, ze ten sweterek był pedalski i co powiesz mi, ze faktycznie na Wikipedii tak napisali więc musi to być prawda??
Spalisz to zdjęcie i zamkniesz się w sobie bo na wiki tak napisali?? Chłopie ile Ty masz lat??
1. nie zwiałem z forum
2. Usunąłem avatara (prawda) jednak z twoją pamięcią nie jest tragedia :D
3. nie wracam tylko jestem tu cały czas :D nie wchodze nikomu w dupę tylko kopię w nią takich jak ty :D
4. Spalisz to zdjęcie i zamkniesz się w sobie bo na wiki tak napisali?? Chłopie ile Ty masz lat?? - sweterek jaki jest jeśli trafiłem w twój gust (pedalski) to go juz nie włożę :D nie powiedziałem że na Wiki piszą prawdę i tylko prawdę (podałem tylko gdzie są takie info) więc radzę cofnąć się do podstawówki w twoim przypadku jakieś 25 lat wstecz i usiąść w 1 ławce na j.polskim :D I skupić się na lekcji : czytanie ze zrozumieniem :P
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2010, o 20:08 przez dario_esik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: JJ »

Bardzo łatwo was sprowokować mówiąc szczerze. Sin666 jest kolejnym prowokatorem który się tutaj pojawił w ostatnim czasie. Zamiast tracić czas na bezsensowną dyskusję, nie łatwiej zignorować post i po prostu na niego nie odpisywać ? A tak, to tylko moderatorzy będą mieli dodatkową robotę, bo cała rozmowa i tak jest nie na temat oraz łamie regulamin.

Każdy z uczestniczących w tej wymianie postów stara się udowodnić, że to właśnie on ma rację co jednocześnie powoduje, że cała "dyskusja" nie ma najmniejszego sensu. Brakuje Wam dystansu, spójrzcie na to wszystko z perspektywy a zaczniecie się śmiać sami z siebie. To naprawdę jest jakaś farsa...
Wrzućcie na luz :))
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

JJ ale my juz od paru stron probujemy tylko ten super nowy forumowicz zawsze jakas cieta riposte sypnie ;) Ja na serio juz zatesknilem za wymiana zdan na temat nowego singla a przez tego goscia boli mnie tylko glowa ;)
dario_esik
It's My Life
It's My Life

JJ ma rację wracamy na temat
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

No widzisz, ale niech sobie sypie ile chce ;] Ignorancja jest chyba tutaj jedynym sposobem na zakończenie tych bredni.

Wróćmy do tematu:
Z każdym kolejnym odsłuchem kawałek zyskuje muszę powiedzieć. Trochę kojarzy mi się z These days. Oczywiście to muzycznie inny "gatunek". Ale przesłanie jest podobne. Oczywistym jest, że What you got nie odniesie sukcesu w polskich radiach, co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości. Duża grupa w naszym gronie narzeka, że BJ to jedna wielka komercha itp,itd. Ale jakby nie patrzeć w Polsce to zespół niszowy :P W ostatnich paru dniach uświadomiłem sobie, że zamiast wiecznie krytykować nowe nagrania, powinienem się cieszyć, że kapela cały czas nagrywa, jest w dobrej formie i cały czas mam szansę zobaczyć ich na żywo, bo nie ukrywam, czekam na ogłoszenie europejskiej części trasy z nadzieją, że przyjadą np. do Pragi ;]
dario_esik
It's My Life
It's My Life

JJ pisze:Z każdym kolejnym odsłuchem kawałek zyskuje muszę powiedzieć.
these days ma podobne przesłanie zgadzam się ale tylko to .. Jak dla mnie końcówka powiem że jest fajna :D Jeśli chodzi o całą resztę to utrzymuję sie przy tym co pisałem wcześniej
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Widzę, że dyskusja zeszła na nieodpowiedni tor, dlatego też nieco interweniowałam. Mam nadzieję, że powrócicie teraz do meritum tego tematu, ponieważ kolejne wypowiedzi jego nie dotyczące będę zwyczajnie usuwać. Wycieczki osobiste nie są tu tolerowane. A przynajmniej nie wtedy, kiedy ja jestem moderatorem.

?eby mój post był na temat: Po całodziennym przyzwyczajeniu się do nowego singla, muszę powiedzieć, że...mogło być gorzej :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

dario_esik pisze:these days ma podobne przesłanie zgadzam się ale tylko to
No i tylko to miałem na myśli. Muzycznie niestety nie dorasta mu do pięt, no ale nie można mieć wszystkiego :P
dario_esik
It's My Life
It's My Life

no niestety nie dorasta .. ale możemy sie cieszyc choćby z tego że na koncertach wracają do starszych utworów a GH nie będzie się składać tylko z WDYG :D mam nadzieję że następne single będą lepsze :D
Sin666
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Sin666 »

Szatanku juz sie pozegnales i poszedles spac i normalni ludzie moga kontynuowac rozmowe czy jeszcze musze sie wstrzymac? ;]
Spoko zaraz spadam. Wiem, ze rozmowa z osobami nie posiadającymi takie same poglądy przysparza kłopoty, ale właśnie od tego jest forum. Niestety już prawie jedno poglądowe.
Wycieczki osobiste nie są tu tolerowane. A przynajmniej nie wtedy, kiedy ja jestem moderatorem.
Ja dostałem 2 ostrzeżenia. Chciałbym się dowiedzieć ile dostali inni??
Dario zwyzywał mnie kilkukrotnie wyzwiskami i jeżeli jesteś obiektywna to dostał bana na 30 dni. Tak?
Scrooge i Pepe też należą się ostrzeżenia proszę mi napisać na PW po ile ostrzeżeń dostali.

Podejrzewam, ze ostrzeżenia tylko ja dostałem, co by świadczyło, ze taki marny poziom forum jest tutaj tolerowany.

Przed chwilą zespół Feel wykonywał na hitach na czasie "IMLife". Ten wokalista z którego tak szydzicie ma więcej szacunku do BJ niż całe to forum ;/

Ja kończę swoją dyskusje, bo była to krótka odpowiedź na cały ten syf forumowy, ale widzę, ze ogólnie ludzie tutaj tolerują to co się dzieje i lubią jak się po nich jedzie. ?yczę wam miłego wchodzenia wzajemnego w dupę. Dalej przynoście wstyd zespołowi Bon Jovi, ale nie dziwcie się, ze nikt was tu nie szanuje. CI których to tyczy wiedzą o czym mówię.

Idę posłuchać New Jersey, bo szkoda tracić czas na to co tutaj się wyprawia.

Ave
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”