Sin, bardzo ładnie proszę Ciebie po raz kolejny - daj spokój

Kilka osób uważa, że BJ jest "na dnie", jak to nazwałeś. Ok, ich sprawa. Czemu Ty masz tym żyć i psuć sobie tym nerwy?
Dedykuje Ci jeszcze raz mój tekst. Konkretnie ten fragment, bo nie wiem czemu uparliście się, że chodzi tu o zakaz krytykowania, a nie o chamstwo, ubliżanie innym, sprowadzanie każdego tematu do jednego.
-----------------
A ja nie rozumiem czemu przemieniasz sedno. Ja pisałem, Jovi czy Jarek, że NIE KRYTYKA jest tu przeszkodą, tylko złośliwość, obrażanie, w każdym temacie pisanie o tym samym czyli jak to zespół upadł na dno.
Każdy ma prawo powiedzieć, zę zespół jest teraz na DNIE. OK. Pomimo, że moje odczucia i fakty (nagrody, sprzedaż, koncerty itp) świadczą o czymś innym, to każdy może powiedzieć, że widzi to inczej, bo dla niego zespół jest na sczycie tylko wtedsy kiedy nagrywa 15 minutowe metalowe power rockersy.
Niech ma takie zdanie, niech je przedstawi, ale przy tym niech nie obraża innych i w każdym temacie niech nie ciągnie ten sam wątek czy to temat o córce Jona, jego nowym psie czy nowej piosence.
Zróbcie temat "Bon Jovi są do dupy" i tam debatujcie na tematl dlaczego BJ są do dupy, a w innych tematach nie ciągnijcie tych samych wątków bo każdy temat schodzi na ten sam wątek i nie chce się czytać w temacie o każdym nowym singlu epopeji o tym jak BJ są na dnie od iluś lat. Przejrzyj temat, bo 10% dyskusji tyczy się singla a 90% dlaczego BJ są do dupy. I wałkujecie to ciągle przy okazji obrażając innych.
Zaoszczędź sobie nerwy na coś ważniejszego bo nie zmienisz ludzi, którzy tu piszą. I już.
Ale nagminne offtopowanie, obrażanie innych, chamstwo powinno być karane i chyba min Ty tutaj za to odpowiadasz?? Czemu pozwalasz na to żeby Twoi koledzy/koleżanki pod naporem wyzwisk i ubliżania rezygnowali z moderatorki a inni forumowicze z uczestnictwa w forum??
Tak, krytykuję BJ bo uważam, że stać ich momentami na nieco więcej.
A ja Ci wkleję jeszcze raz to o co tutaj chodzi, bo znowu specjalnie zmieniasz sedno sprawy. Może się w końcu odniesiesz do tego co faktycznie pisze, a nie utartych sloganów.
--------------------------
A ja nie rozumiem czemu przemieniasz sedno. Ja pisałem, Jovi czy Jarek, że NIE KRYTYKA jest tu przeszkodą, tylko złośliwość, obrażanie, w każdym temacie pisanie o tym samym czyli jak to zespół upadł na dno.
Każdy ma prawo powiedzieć, zę zespół jest teraz na DNIE. OK. Pomimo, że moje odczucia i fakty (nagrody, sprzedaż, koncerty itp) świadczą o czymś innym, to każdy może powiedzieć, że widzi to inczej, bo dla niego zespół jest na sczycie tylko wtedsy kiedy nagrywa 15 minutowe metalowe power rockersy.
Niech ma takie zdanie, niech je przedstawi, ale przy tym niech nie obraża innych i w każdym temacie niech nie ciągnie ten sam wątek czy to temat o córce Jona, jego nowym psie czy nowej piosence.
Zróbcie temat "Bon Jovi są do dupy" i tam debatujcie na tematl dlaczego BJ są do dupy, a w innych tematach nie ciągnijcie tych samych wątków bo każdy temat schodzi na ten sam wątek i nie chce się czytać w temacie o każdym nowym singlu epopeji o tym jak BJ są na dnie od iluś lat. Przejrzyj temat, bo 10% dyskusji tyczy się singla a 90% dlaczego BJ są do dupy. I wałkujecie to ciągle przy okazji obrażając innych.
Poza tym skończ z tym wyganianiem, zdaje się to Ty wczoraj zacząłeś wyganiać ludzi. Z Adrianem gadam codziennie na GG, z Prezesem na priv też odbyłem bardzo sympatyczną rozmowę, z Jovizną zdarza mi się przegadać pół nocy,
Fajnie to najpierw znajomych wyzywasz i powodujesz, że odchodzą z forum a potem w ramach rekompensaty jesteś dla nich miły na gg?? Ja z siebie może idiote z siebie zrobłem, ale jeśli tak to Ty robisz z siebie idiotę w każdym niemal poście.
I jakoś Cię nie wyzywałem teraz, a to ty zacząłeś.