Greatest Hits

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Właśnie puściłem What Do You Got? kumplowi z pracy. Rozbawił mnie szczerze swoją opinią hehe. Jak to zgrabnie ujął - to kawałek dla pryszczatych nastolatek po rozstaniu, taki miły dla ucha numer, który zapewne znajdzie się w jakimś filmie z Jennifer Aniston :P, w teledysku na pewno będzie padał deszcz, on będzie jechał smutny samochodem wspominając "ją", a ona zmoknięta i zapłakana będzie stała pod drzewem, gdzie się kiedyś trzymali za ręce :D.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Jarek
I Believe
I Believe

Post autor: Jarek »

sobol_77 pisze:Właśnie puściłem What Do You Got? kumplowi z pracy. Rozbawił mnie szczerze swoją opinią hehe. Jak to zgrabnie ujął - to kawałek dla pryszczatych nastolatek po rozstaniu, taki miły dla ucha numer, który zapewne znajdzie się w jakimś filmie z Jennifer Aniston :P, w teledysku na pewno będzie padał deszcz, on będzie jechał smutny samochodem wspominając "ją", a ona zmoknięta i zapłakana będzie stała pod drzewem, gdzie się kiedyś trzymali za ręce :D.

takie spostrzezenie rowniez uwazam za poprawne co moze byc dowodem na to ze utwory BJ wciaz trafiaja do nastolatkow jak to mialo miejsce 25 lat temu :-))
"..You can rule the whole world but it don't mean one damn thing.."
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

Troszkę się osłuchałam z utworem i ku własnemu zdziwieniu muszę stwierdzić, że zaczyna do mnie trafiać (bardzo małymi kroczkami, ale jednak). Zresztą tak samo jak The Circle.
Pierwsza, negatywna ocena powstała pod wpływem niespełnionych oczekiwań, ale że już troszkę ochłonęłam - oceniam bardziej obiektywnie.

Przekonuje mnie na pewno druga część tego "wytworu", dobra końcówka, która sprawiła, ze w ogóle przesłychuję kolejny raz. Początek , mimo, że obiecujący - to jednak nijaki.
sobol_77 pisze:w teledysku na pewno będzie padał deszcz, on będzie jechał smutny samochodem wspominając "ją", a ona zmoknięta i zapłakana będzie stała pod drzewem, gdzie się kiedyś trzymali za ręce
A gdzie happy end ? :D
One light burning ...
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

może jak ufundujemy jakaś nagrodę (beczka piwa) to sobol z kolegą nakręcą teledysk?
Tylko skąd oni wezmą Aniston no i jeśli ma stać w deszczu to bezapelacyjnie bez stanika i w podkoszulku :)
C'mon
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

Jeszcze jakiś życzenia ? :) Pewnie rozpuszczone, kręcone włosy skoro już mowa o deszczu :D
I wtedy też zapewne zgodzisz się zagrać z tą niewiestą :lol:

Ale Sobol mógłby się poważnie zastanowić nad tą propozycją ;)
One light burning ...
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Hehe, wolałbym Charlize Theron, ale jeśli jakiś sponsor na Jenny się znajdzie - to ok, mogę zagrać :). Tylko zapomnijcie o rozpuszczonych włosach - dobre kilka lat za późno :P.
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

Justysia pisze:
sobol_77 pisze:w teledysku na pewno będzie padał deszcz, on będzie jechał smutny samochodem wspominając "ją", a ona zmoknięta i zapłakana będzie stała pod drzewem, gdzie się kiedyś trzymali za ręce
A gdzie happy end ? :D
To że na końcu stała pod drzewem Ci nie wystarcza ?? :D
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Oby ten deszcz nie przerodzil sie w burze bo marny jej los pod tym drzewem :P

A tak serio - obawiam sie, ze klip to bedzie cos takiego w stylu ST....obym sie mylil :whoeva:

A chcialbym, zeby mial jakas historie jak chociazby klipy z czasow Bounce ;)
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

PePe pisze:Oby ten deszcz nie przerodzil sie w burze bo marny jej los pod tym drzewem :P

A tak serio - obawiam sie, ze klip to bedzie cos takiego w stylu ST....obym sie mylil :whoeva:

No przecież zalążek historii już jest, właśnie pracujemy nad pełnym scenariuszem :).
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

sobol_77 pisze:
PePe pisze:Oby ten deszcz nie przerodzil sie w burze bo marny jej los pod tym drzewem :P

No przecież zalążek historii już jest, właśnie pracujemy nad pełnym scenariuszem :).
Znajdzie się tam rola dla zimnej sucz? :D zawsze chciałam taką zagrać :D
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jovizna pisze: Znajdzie się tam rola dla zimnej sucz? :D zawsze chciałam taką zagrać :D
Oczywiście że tak - pod warunkiem, że będę Ci partnerował, będę tym nieszczęśliwcem w aucie :D. No i koniecznie wtedy musi być ten happy end :P.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

sobol_77 pisze:Oczywiście że tak - pod warunkiem, że będę Ci partnerował, będę tym nieszczęśliwcem w aucie :D . No i koniecznie wtedy musi być ten happy end :P .
Ja moge byc kolesiem ktory podjedzie lawetą gdy auto Wam padnie :P
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Wy mówicie o pomysłach na pierwszy teledysk promujący nadchodzące "Greatest Hits". Ja natomiast mam pomysł na ewentualny drugi wideoklip (pamiętamy ile singli promowało "Crossroad'). Zespół grający w pomieszczeniu przypominającym pokój Architekta z "Matrixa" (cylindryczne pomieszczenie na ścianach którego są ekrany telewizorów, oczywiście w formacie 4:3). Na tych telewizorach są pokazywane fragmenty poprzednich teledysków zespołu (w końcu to promuje składankę "The Best of"). Zresztą to widzę tak: na początku w pomieszczeniu panuje półmrok i jest tylko śnieżący obraz na tych ekranach. Potem nagle zapala się światło, a na telewizorach pojawiają się fragmenty starych teledysków Bon Jovi. Możliwe są także przeploty pokazujące grający zespół w innym miejscu. Na końcu ekrany w "pokoju Architekta" gasną po kolei a potem światło i zapada ciemność. Albo pojawiają się na nich obrazy przedstawiające Aleca Johna Sucha, a muzycy odwracają się w stronę ekranów.
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

Gemini daj już spokój z Alec'em :D
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Geminiman019 pisze:Wy mówicie o pomysłach na pierwszy teledysk promujący nadchodzące "Greatest Hits". Ja natomiast mam pomysł na ewentualny drugi wideoklip (pamiętamy ile singli promowało "Crossroad'). Zespół grający w pomieszczeniu przypominającym pokój Architekta z "Matrixa" (cylindryczne pomieszczenie na ścianach którego są ekrany telewizorów, oczywiście w formacie 4:3). Na tych telewizorach są pokazywane fragmenty poprzednich teledysków zespołu (w końcu to promuje składankę "The Best of"). Zresztą to widzę tak: na początku w pomieszczeniu panuje półmrok i jest tylko śnieżący obraz na tych ekranach. Potem nagle zapala się światło, a na telewizorach pojawiają się fragmenty starych teledysków Bon Jovi. Możliwe są także przeploty pokazujące grający zespół w innym miejscu. Na końcu ekrany w "pokoju Architekta" gasną po kolei a potem światło i zapada ciemność. Albo pojawiają się na nich obrazy przedstawiające Aleca Johna Sucha, a muzycy odwracają się w stronę ekranów.

Fajny pomysł podoba mi się, ale nie bardzo pasuje do what do you got niestety
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”