Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Osoby leworęczne zastanawiają się pewnie jak można robić cokolwiek prawą ręką. Tak więc to działa w obie strony i nie ma chyba nad czym rozważać tutaj :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Ja mam obie ręce jednakowo sprawne i nie mam z tym żadnego problemu.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Siedząc przed chwilą w kuchni usłyszałam w Radiu Zet "Bed Of Roses". Potem prowadzący przybliżył historię zespołu, wychwalił, wychwalił i... zareklamował nasze oficjalne forum. :D Ba, mamy już reklamę w Radiu Zet.
EVENo

Post autor: EVENo »

Combo!
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Goska, widzę że masz w dolnym avatarze Throttle'a z kreskówki "Motomyszy z Marsa". Obawiam się że ten serial jest dzisiaj zakazany w Stanach. Chcecie wiedzieć dlaczego? Pewnie pamiętacie jak kończyła się większość odcinków. Otóż nasze przerośnięte gryzonie na końcu rozwalały wieżowiec tego Limburgera. W 17 odcinku nawet dwa razy, na początku i na końcu odcinka. Tyle za drugim razem wieżowiec zniszczył Anihilator, prototyp bojowego supersamolotu, uderzając w budynek. Tu budzą się niebezpieczne skojarzenia z 11 września 2001. Jakby co, ten odcinek był z 1994 roku.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Hehe to tak samo jeden z odcinków Bundych został w USA zbanowany ;) Nie pamiętam już o czym był, ale motyw był taki, że Al otworzył drzwi wejściowe do swojego domu, a tam 2 arabów z tykającą bombą w ręku pytało o drogę do WTC ;) - odcinek nakręcony w pierwszej połowie lat 90.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Nie został zbanowany ino obcięty, nie pytali o drogę ino chcieli kupić Dodge'a i nie WTC ino Sears Towers. Reszta się zgadza.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie pisze:nie pytali o drogę
o drogę też pytali... co do reszty masz rację :P
Geminiman019

A mnie zawsze zastanawiało, w jaki sposób Limburger mógł odbudować swój wieżowiec w tak szybki sposób i skąd miał na to pieniądze. Przy obecnym poziomie techniki, zbudowanie drapacza chmur zajmuje parę lat i kosztuje kilkanaście miliardów dolarów. To tego trzeba uprzątnąć zgliszcza pod zniszczonym budynku, a to też trwa i swoje kosztuje. Z tego co pamiętam, to te myszy rozwaliły jego wieżowiec ponad 60 razy.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Geminiman019 pisze:A mnie zawsze zastanawiało, w jaki sposób Limburger mógł odbudować swój wieżowiec w tak szybki sposób i skąd miał na to pieniądze. Przy obecnym poziomie techniki, zbudowanie drapacza chmur zajmuje parę lat i kosztuje kilkanaście miliardów dolarów. To tego trzeba uprzątnąć zgliszcza pod zniszczonym budynku, a to też trwa i swoje kosztuje. Z tego co pamiętam, to te myszy rozwaliły jego wieżowiec ponad 60 razy.
Dziwny tok rozumowania masz :D a nie dziwiło Cię jakim cudem myszy zasuwają na motocyklach, rozmawiają, latają bodajże na marsa, czy też jakim cudem kot jest właścicielem korporacji?? :P
Geminiman019

Napisałem to w celu ożywienia atmosfery na tym forum. Proste, nie.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

no to ożywiłeś ;)
Geminiman019

W 13 odcinku Limburger chciał napaść na pociąg przewożący złoto. Do tego zadania sprowadził gościa o imieniu Hard Rock. Ten koleś z różowym tapirem na głowie wyglądał jakby się urwał z hair metalowych zespołów pokroju Motley Crue, Poison czy Ratt. Jego bronią było skrzyżowanie dwugryfowej gitary elektrycznej z działkiem laserowym. Jednak Hard Rock się wcześniej "nawrócił" i nie chciał robić niczego złego. Jednak Limburger go do tego zmusił. Nic dziwnego, "Motomyszy..." były mocno osadzone w stylistyce lat 80 i były niemal esencją tej dekady, mimo że to serial z 1993 roku. Być może była to kontra przeciwko temu Grunge z Seattle, którego nienawidzili ludzie wychowani w latach 80.
EVENo

Post autor: EVENo »

Rodzice poszli na wywiadówkę. Wrócą za godzinę.

Dziękuję wszystkim za wspólnie spędzone chwile, setki postów oraz przemiłą atmosferę. Będzie mi Was brakowało. Cały swój dorobek przekażę Fundacji Błazen Team. ?egnajcie :(

[ Dodano: 2010-12-07, 17:18 ]
EVENo pisze:przemiłą atmosferę
Nie wiem co mnie napadło, żeby to napisać...
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

EVENo jak tyłek ??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”