Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

EVENo

Post autor: EVENo »

Geminiman019 pisze:?eby nie pisać głupot, teraz zadam wam takie pytanie. Czy istnieje jakiś sposób na obejście limitów na MegaVideo? Jak wiecie można tam za jednym razem obejrzeć coś koło 75 minut materiału filmowego. Potem godzinka czekania i znowu można obejrzeć taki sam limit.
No! To się czyta znacznie lepiej ;]

Niestety nie wiem, bo nie oglądam tam filmów. Wątpię, aby dało się to ominąć.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Da się, podobno jest jakaś wtyczka do przeglądarki, poszukaj na góglach
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Można też zapłacić za dodatkowy dostęp :P
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

http://www.wrzuc.to/ musisz się tylko zalogować i wkleić link z megavideo. czasem jest przeciążony, ale zazwyczaj działa
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Już to zrobiłem, ale coś mi nie działa. Umieściłem link, ale film nie chce się odtwarzać.
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bo, tak jak mówię, serwer może być przeciążony. odśwież stronę, albo zaczekaj, powinno dzialac.
a ja Wam się muszę pochwalic. w warszawskim liceum batorego jest organizowany festiwal UFO i spiewajac piosenke These Days + akompaniując na pianinie dostalam sie:) jednak potrafią docenic muzyke.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

jakieś nagranie? :D
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

z festiwalu dopiero w lutym, ale może zdąrzę sama coś wczesniej nagrac :) watch out! haha
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Nooo jak będziesz miała nagranie to wrzucaj tutaj - mnie ekscytują takie rzeczy :D
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
EVENo

Był ktoś kiedyś na Pucharze Świata w skokach w Zakopanem? Ja w przyszłym roku po raz pierwszy się wybieram na tak wielkie zawody i nie wiem czego się spodziewać. O której trzeba być pod skocznią, żeby móc stanąć blisko kasy i wybrać sobie dobrą miejscówkę? Może już teraz muszę koczować pod skocznią? ;] Pytam, bo boję się, że będę stał w [cenzura] miejscu, a wszystko będą mi zasłaniać te [cenzura] transparenty.
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Byłam w 2005 roku. Ja akurat stalam na samym dole przy bocznych trybunach, ale przemieszczałam się, gdyż fanatykiem skoków nie jestem, a stac w miejscu przy -15 to nie najlepszy pomysł :D Widok był sredni... Przy moim marnym wzroscie widzialam zawodnikow na rozbiegu, podczas wybicia z progu, troszke lotu i to by było na tyle :P Ale obok był telebim, wiec lądowanie już mogłam obejrzec jedynie posrednio ;) W kazdym razie zaden transparent nie zaslaniał niczego. Ludzi było wtedy pełno - uwazaj na żebra przy przeciskaniu sie przez bramki. Przyszlam jakies 2 h przed konkursem. Ogolnie atmosfera jest super (prawie tak fajnie jak na lidze światowej w katowickim spodku :D), wszyscy się bawią, spiewają i kibicują. Polecam polskie akcenty: szaliki, czapki etc.
EVENo

mała-mi pisze:(prawie tak fajnie jak na lidze światowej w katowickim spodku :D ),
Coś o tym wiem. Byłem na meczu z Bułgarią. Tego hałasu przy serwisie przeciwników nigdy nie zapomnę :D
mała-mi pisze:Ale obok był telebim, wiec lądowanie już mogłam obejrzec jedynie posrednio
No właśnie tego się obawiam, że będę skazany na telebim ;/
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

A mnie tak jakos dzisiaj naszlo... Jakas tesknota emigranta... Ze to juz 3 Swieta z rzedu z dala od Polski ( po pewnym czasie pewne rzeczy sie gloryfikuje, ale wynika z tego, ze patriota ze mnie sie zrobil na obczyznie)- nawet przy kochajacej Zonie i cudownej rodzinie... Cieszcie sie tym polskimi Swietami i obzerajcie sie bez pamieci!! ;) Ode mnie- dla wszystkich forumowiczow- Spokojnych i Wesolych Swiat... No i przy okazji, lepszego, 2011 rocku ;)
EVENo

Co do Naszego kraju - kiedyś się go wstydziłem. Grając w gry internetowe wybierałem jako kraj Czechy (chyba, że była Europa). Nie wiem czym spowodowana była ta niechęć do Polski. Ale około rok, może nawet półtora roku temu mi się odmieniło. I jestem nawet patriotą. Z radością śpiewam hymn, nie wstydzę się reprezentować Naszego kraju, nawet jak piszę coś i muszę napisać przymiotnik od słowa Polska (tj. "polski") to się ciężko zastanawiam, czemu przymiotniki pisze sie małą literą, bo boli mnie, że muszę napisać "polski" z małej litery.

Jedynie mieszkańcy Naszego kraju mnie czasem wkurzają. Przede wszystkim za ciągłe narzekanie na Polskę, a zarazem niechęć do innych narodów. Ja czuję tylko niechęć do Stanów Zjednoczonych (chociaż ten kraj też ma swoje zalety, których można pozazdrościć) oraz delikatny brak zaufania dla Rosjan (choć Tusk z Putinem sie dogadują to z Rosjanami nigdy nic nie wiadomo). No i mieszane uczucia co do Korei Północnej, ale to nie jest wina tych biednych ludzi.

Z okazji nadchodzących świąt życzę wszystkim... wszystkim? No dobra! Wszystkim! Szczęścia i miłości oraz tego, abyście byli zawsze tacy, jacy jesteście.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Również chciałbym złożyć wszystkim forumowiczom życzenia zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Niech ten szczególny czas będzie czasem pokoju, pojednania i życzliwości dla wszystkich wokół nas.

Wesołych Świąt
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”