Whole Lot of Leavin'

Till We Ain't Strangers Anymore

Someday I'll Be Saturday Night

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Najprostszy sposób na okładkę - powklejać cztery mordy, pobawić się kolorami i użyć jakiegoś photoshopowego filtra. Ja bym to nazwała brakiem inwencji twórczej. Takich jest do znudzenia w trzy d. i trochęGeminiman019 pisze:Czy nie wydaje się wam że niektóre okładki albumów są do siebie bardzo podobne?
Racja, takich okładek jest bardzo dużo i ciut ciutmisstwisted pisze:Najprostszy sposób na okładkę - powklejać cztery mordy, pobawić się kolorami i użyć jakiegoś photoshopowego filtra. Ja bym to nazwała brakiem inwencji twórczej. Takich jest do znudzenia w trzy d. i trochę
ufff... to całe szczęście nie jestem sama, ja też tak miewamEVENo pisze: [ Dodano: 2011-05-14, 12:33 ]
I jeszcze jaki sen dzisiaj miałem: Spotkałem Ebiego Smolarka, który trenował na szkolnym boisku. Co ciekawe - był lewonożny. Obok leżał telefon, przez który słuchał Bon Jovi. Konkretnie My Guitar Lies.... Ale to jeszcze nic. Strzelał na bramkę, której bronił Borys Szyc. Ale to nadal nic! Trenerem naszej reprezentacji był Elton John...
Czas przestać pićEVENo pisze:Przejrzeć skrzynkę nadawczą, gdy już wytrzeźwiejesz - bezcenne zakłopotanie.
[ Dodano: 2011-05-14, 12:33 ]
I jeszcze jaki sen dzisiaj miałem: Spotkałem Ebiego Smolarka, który trenował na szkolnym boisku. Co ciekawe - był lewonożny. Obok leżał telefon, przez który słuchał Bon Jovi. Konkretnie My Guitar Lies.... Ale to jeszcze nic. Strzelał na bramkę, której bronił Borys Szyc. Ale to nadal nic! Trenerem naszej reprezentacji był Elton John...
Dajcie spokój ja tak mam i bez piciasobol_77 pisze:Czas przestać pić . Mam podobne sny hehe.