Trasa 2013

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

bartekbb23 pisze:
kejt93bub pisze:i tak nie uwierzę póki nie zobaczę ;] byłoby fenomenalnie znowu ich zobaczyć...ah. Mam nadzieję, że dodadzą koncerty w lipcu, bo sesja mnie nie puści. No chyba, że Polska jest pewniakiem. Wtedy chyba umrę z radości
Zwolnienie lekarskie i przywrócone terminy, troche myślenia xD
Mam trochę inne priorytety jednak. Rok temu jeszcze bym tak zrobiła, teraz właśnie trochę więcej myślę :P
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2012, o 18:54 przez kejt93bub, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

Post autor: sylabka »

Jak dla mnie Gdańsk to marzenie jeżeli chodzi o miejsce. Tylko oby to Bon Jovi. Tu jest problem... :(
Sylabka
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

Ja wolę do Gdańska pojechać niż do Filadelfii, bo pociągiem do Filadelfii (115 km) mnie drożej wyniesie, niż z Lublina do Gdańska (~700 km) :cfaniak:
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

No to wszyscy do Gdańska. Jakby co to sami sobie zaśpiewamy. Piosenki mamy w jednym paluszku więc... :P
Sylabka
Awatar użytkownika
Kasaid
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Kasaid »

Magnum pisze:Ja wolę do Gdańska pojechać niż do Filadelfii, bo pociągiem do Filadelfii (115 km) mnie drożej wyniesie, niż z Lublina do Gdańska (~700 km) :cfaniak:
Z Olsztyna też taniej do Gdańska xD
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

Siedzę i od dwóch dni nic nie robię tylko czekam na wiadomość kto zagra w Gdańsku.... !! !! !! rozmarzyłam się
Sylabka
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

No właśnie, z Lublina trochę do Gdańska jest (ledwo co przeżyłam podróż pociągiem do Poznania na Bryana Adamsa), ale nie ma co narzekać, ważne że in Polen :)
I oby to był pewniak... !! !!
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

Mkwiatek93, Dokładnie, nie ważne gdzie oby na Bon Jovi. Chociaż jeżeli nie Polska to raczej za granicę nie dam rady. Byłam w zeszłym roku w Dreźnie, ale już drugi raz mąż chyba się nie poświęci i mnie nie zawiezie. Więc chłopaki do Polski bo my czekamy...
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2012, o 19:30 przez sylabka, łącznie zmieniany 1 raz.
Sylabka
werx :)
It's My Life
It's My Life

Post autor: werx :) »

Jutro o 11 chwila prawdy :))
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

Tak tak tak...
Sylabka
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

djpj1 pisze: do wszytskich którzy jeszcze nie wierzą, którzy piszą na priva...i do tych wszystkich którzy stawiaja mi piwo i inne rzeczy o których mówili na forum ...nie ma żadnej podpuchy!!! i już kolejny raz Was zapewniam że bedzie to co ma być od 29 lat wreszcie w Polsce...
Pożyjemy zobaczymy :)

Jutro mam po godz. 19 pierwszą jazdę na kat. B. Już i tak jest mi trudno się skupić (troszkę stresik jest), a jak niemożliwe stanie się jednak możliwe to uważajcie wszyscy uczestnicy ruchu mojego ukochanego miasta Łodzi :)

Kurcze z Łodzi do Gdańska trochę kłopot z dojazdem. Trzeba by szukać alternatywy dla PKP. Rafał_ka jeśli wiadomo co okaże się jutro prawdą to zapraszam na piwko do Manufaktury bo widzę, że tworzymy dwuosobowy lokalny fanklub :)
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Mrsadler1997 »

BOŻE jedyny ! Obyście mieli 100% prawdę, normalnie wtedy zejde w szkole ,akurat pierwsza matma, ale potem cały dzień nie będę myśleć XD. Już nie ważne gdzie będą grać, do Gdańska z Warszawy jest około 7 godzin pociągiem także, z niektórymi się spotkam już w pociągu i zdążę sie zapoznać :)).
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Jaki nagły wysyp fanów, kto by pomyślał.
Hmm no widze,że niektórzy na forum już niemal przekonani o tym Gdańsku.
Ja nie przecze, mam nadzieje na koncert w PL, choć bez presji bo gdzie by nie był to do Berlina i tak mam bliżej. No ale dla samej frekwencji musiałbym na ewentualny polski koncert pojechać :) Nie no co ja pisze, koncert w PL, ugoszczenie chłopaków w PL to byłaby wyjatkowa rzecz.
Obrazek
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Jak ktoś wybierze szwabów czy coś innego i na to miejsce nie pojedzie na koncert w Polsce gdziekolwiek by nie był, to mnie osobiście szlag trafi i będzie mi smutno :(
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

Mrsadler1997, No ja też mam takie obawy, też akurat będę w szkole, i w razie mojego zejścia kto wtedy poprowadzi lekcję. :) Damy radę...
Sylabka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”