Mam trochę inne priorytety jednak. Rok temu jeszcze bym tak zrobiła, teraz właśnie trochę więcej myślębartekbb23 pisze:Zwolnienie lekarskie i przywrócone terminy, troche myślenia xDkejt93bub pisze:i tak nie uwierzę póki nie zobaczębyłoby fenomenalnie znowu ich zobaczyć...ah. Mam nadzieję, że dodadzą koncerty w lipcu, bo sesja mnie nie puści. No chyba, że Polska jest pewniakiem. Wtedy chyba umrę z radości
Trasa 2013
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2012, o 18:54 przez kejt93bub, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mkwiatek93, Dokładnie, nie ważne gdzie oby na Bon Jovi. Chociaż jeżeli nie Polska to raczej za granicę nie dam rady. Byłam w zeszłym roku w Dreźnie, ale już drugi raz mąż chyba się nie poświęci i mnie nie zawiezie. Więc chłopaki do Polski bo my czekamy...
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2012, o 19:30 przez sylabka, łącznie zmieniany 1 raz.
Sylabka
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Pożyjemy zobaczymydjpj1 pisze: do wszytskich którzy jeszcze nie wierzą, którzy piszą na priva...i do tych wszystkich którzy stawiaja mi piwo i inne rzeczy o których mówili na forum ...nie ma żadnej podpuchy!!! i już kolejny raz Was zapewniam że bedzie to co ma być od 29 lat wreszcie w Polsce...
Jutro mam po godz. 19 pierwszą jazdę na kat. B. Już i tak jest mi trudno się skupić (troszkę stresik jest), a jak niemożliwe stanie się jednak możliwe to uważajcie wszyscy uczestnicy ruchu mojego ukochanego miasta Łodzi
Kurcze z Łodzi do Gdańska trochę kłopot z dojazdem. Trzeba by szukać alternatywy dla PKP. Rafał_ka jeśli wiadomo co okaże się jutro prawdą to zapraszam na piwko do Manufaktury bo widzę, że tworzymy dwuosobowy lokalny fanklub
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
BOŻE jedyny ! Obyście mieli 100% prawdę, normalnie wtedy zejde w szkole ,akurat pierwsza matma, ale potem cały dzień nie będę myśleć XD. Już nie ważne gdzie będą grać, do Gdańska z Warszawy jest około 7 godzin pociągiem także, z niektórymi się spotkam już w pociągu i zdążę sie zapoznać
.
http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jaki nagły wysyp fanów, kto by pomyślał.
Hmm no widze,że niektórzy na forum już niemal przekonani o tym Gdańsku.
Ja nie przecze, mam nadzieje na koncert w PL, choć bez presji bo gdzie by nie był to do Berlina i tak mam bliżej. No ale dla samej frekwencji musiałbym na ewentualny polski koncert pojechać
Nie no co ja pisze, koncert w PL, ugoszczenie chłopaków w PL to byłaby wyjatkowa rzecz.
Hmm no widze,że niektórzy na forum już niemal przekonani o tym Gdańsku.
Ja nie przecze, mam nadzieje na koncert w PL, choć bez presji bo gdzie by nie był to do Berlina i tak mam bliżej. No ale dla samej frekwencji musiałbym na ewentualny polski koncert pojechać