Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
watson23
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: watson23 »

arturos pisze:W każdym razie jestem ciekaw, czy np w Empiku można kupić taki bilet za 550 zł
Wczoraj byłem w Empiku w Poznań-Plaza i dowiedziałem się, że te za 550 są tylko do kupienia przez net. Ponadto: DC za 790 też nie mają - tak jakby co... :/
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Wciąż nie rozumiem, dlaczego empiki (i podejrzewam, że inne punkty sprzedaży tego typu czyli Media Markty itd.) nie mają GC FT. Dla niektórych osób kupowanie przez str internetowe to - z różnych powodów - problem, ja sama początkowo chciałam zaoszczędzić choćby na przesyłce i kupić GC FT właśnie tam, no ale wyszło jak wyszło... ;)

Piszecie sporo o tym księgowaniu wpłat na konto eventimu, m.in. że macie oczekujące a ja z kolei wybrałam formę e-przelew (dotpay) i w momencie jak kupowałam bilet (w czw po południu) i od razu zrobiłam przelew, w moim statusie zamówienia praktycznie od razu pojawiło się "opłacone". Ale żadnego maila z potwierdzeniem otrzymania/zaksięgowania przelewu nie dostałam (wysłali mi jedynie ten z potwierdzeniem zamówienia). Ma ktoś z Was podobną sytuację? Czy może ten (automatycznie zresztą generowany) mail mam traktować jako potwierdzenie? Bo zgłupiałam trochę :whoeva:
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Gloria pisze:Ale żadnego maila z potwierdzeniem otrzymania/zaksięgowania przelewu nie dostałam (wysłali mi jedynie ten z potwierdzeniem zamówienia). Ma ktoś z Was podobną sytuację? Czy może ten (automatycznie zresztą generowany) mail mam traktować jako potwierdzenie? Bo zgłupiałam trochę :whoeva:
Mi wczoraj przysłali na maila, że otrzymali moją wpłatę. Więcej na razie nic.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Też płaciłam przez Dotpay i od razu miałam, że opłacone i też tylko maila z potwierdzeniem zamówienia dostałam, a zamawiałam w czwartek. Także to chyba normalne jest.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

monjovi pisze:Też płaciłam przez Dotpay i od razu miałam, że opłacone i też tylko maila z potwierdzeniem zamówienia dostałam, a zamawiałam w czwartek. Także to chyba normalne jest.
Jeśli to normalna procedura (jak widać ;) ) to pozostaje mi chyba czekać w spokoju (powiedzmy...) Dzięki za info :)
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

A btw eventimu, kuzynka zamawaiła bilety na Muse w czerwcu zaraz po rozpoczęciu sprzedaży i czekała na nie 1,5 miesiaca także :P uprzedzam, że bilety może dostaniemy w styczniu ;)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

monjovi pisze:A btw eventimu, kuzynka zamawaiła bilety na Muse w czerwcu zaraz po rozpoczęciu sprzedaży i czekała na nie 1,5 miesiaca także :P uprzedzam, że bilety może dostaniemy w styczniu ;)
I tyle jeśli chodzi o "czekanie w spokoju" :whoeva:

Ja kupiłam przez stronę Eventimu płacąc kartą jeszcze w czwartek. Bardzo szybko pokazało mi się, że jest opłacone i mam status wysyłki "w trakcie". Spokojna będę, jak bilet przyjdzie, ale nie spodziewam się problemów. Jeśli Eventim będzie się ociągał z wysyłką, to zacznę ich tam dręczyć pytaniami ;)
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Bilety kupiłam wczoraj w Empiku, przed 12... Pan powiedział, że zainteresowanie jest naprawdę duże :)
Golden Circle czeka na mnie! :jupi:
krissk
I Believe
I Believe

Post autor: krissk »

Witam, chciałem zakupić bilet przez neta ale zarówno na eventim jak i presige jak wybieram ikonę stadionu żeby sobie wybrać miejsce konkretne na trybunie to wywala mi przeglądarkę, też tak macie ?
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Mrsadler1997 »

Też wczoraj ,rodzice pojechali na zakupy,a wrócili z biletem dla mnie :3. Do zobaczenia na Golden ^-^.
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

krissk pisze:Witam, chciałem zakupić bilet przez neta ale zarówno na eventim jak i presige jak wybieram ikonę stadionu żeby sobie wybrać miejsce konkretne na trybunie to wywala mi przeglądarkę, też tak macie ?
Musisz mieć coś z przeglądarką, u mnie jest wszystko okej...
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Wracając do wcześniejszego wątku, jak np zrobiłam przelew z mojego konta, a wzielam wysylke na inny adres (do siostry, inne imie tylko :P ), to rozumiem że to może trochę dłużej potrwac?
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Chciałabym spytać, czy jest gdzieś możliwość oglądnięcia ile osób już kupiło bilety, ile osób zarezerwowało miejsca? I gdzie?
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Milla pisze:Chciałabym spytać, czy jest gdzieś możliwość oglądnięcia ile osób już kupiło bilety, ile osób zarezerwowało miejsca? I gdzie?
Dobre pytanie. Mnie też zastanawia ile jest biletów GC i GC FT... fajnie byłoby się zorientować :))
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Żeby wiedzieć czy mobilizować innych albo promować koncert na własną ręke czy nie :)
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”