Wczoraj byłem w Empiku w Poznań-Plaza i dowiedziałem się, że te za 550 są tylko do kupienia przez net. Ponadto: DC za 790 też nie mają - tak jakby co... :/arturos pisze:W każdym razie jestem ciekaw, czy np w Empiku można kupić taki bilet za 550 zł
Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wciąż nie rozumiem, dlaczego empiki (i podejrzewam, że inne punkty sprzedaży tego typu czyli Media Markty itd.) nie mają GC FT. Dla niektórych osób kupowanie przez str internetowe to - z różnych powodów - problem, ja sama początkowo chciałam zaoszczędzić choćby na przesyłce i kupić GC FT właśnie tam, no ale wyszło jak wyszło... 
Piszecie sporo o tym księgowaniu wpłat na konto eventimu, m.in. że macie oczekujące a ja z kolei wybrałam formę e-przelew (dotpay) i w momencie jak kupowałam bilet (w czw po południu) i od razu zrobiłam przelew, w moim statusie zamówienia praktycznie od razu pojawiło się "opłacone". Ale żadnego maila z potwierdzeniem otrzymania/zaksięgowania przelewu nie dostałam (wysłali mi jedynie ten z potwierdzeniem zamówienia). Ma ktoś z Was podobną sytuację? Czy może ten (automatycznie zresztą generowany) mail mam traktować jako potwierdzenie? Bo zgłupiałam trochę
Piszecie sporo o tym księgowaniu wpłat na konto eventimu, m.in. że macie oczekujące a ja z kolei wybrałam formę e-przelew (dotpay) i w momencie jak kupowałam bilet (w czw po południu) i od razu zrobiłam przelew, w moim statusie zamówienia praktycznie od razu pojawiło się "opłacone". Ale żadnego maila z potwierdzeniem otrzymania/zaksięgowania przelewu nie dostałam (wysłali mi jedynie ten z potwierdzeniem zamówienia). Ma ktoś z Was podobną sytuację? Czy może ten (automatycznie zresztą generowany) mail mam traktować jako potwierdzenie? Bo zgłupiałam trochę

Mi wczoraj przysłali na maila, że otrzymali moją wpłatę. Więcej na razie nic.Gloria pisze:Ale żadnego maila z potwierdzeniem otrzymania/zaksięgowania przelewu nie dostałam (wysłali mi jedynie ten z potwierdzeniem zamówienia). Ma ktoś z Was podobną sytuację? Czy może ten (automatycznie zresztą generowany) mail mam traktować jako potwierdzenie? Bo zgłupiałam trochę
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Też płaciłam przez Dotpay i od razu miałam, że opłacone i też tylko maila z potwierdzeniem zamówienia dostałam, a zamawiałam w czwartek. Także to chyba normalne jest.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
A btw eventimu, kuzynka zamawaiła bilety na Muse w czerwcu zaraz po rozpoczęciu sprzedaży i czekała na nie 1,5 miesiaca także
uprzedzam, że bilety może dostaniemy w styczniu 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
I tyle jeśli chodzi o "czekanie w spokoju"monjovi pisze:A btw eventimu, kuzynka zamawaiła bilety na Muse w czerwcu zaraz po rozpoczęciu sprzedaży i czekała na nie 1,5 miesiaca takżeuprzedzam, że bilety może dostaniemy w styczniu

Ja kupiłam przez stronę Eventimu płacąc kartą jeszcze w czwartek. Bardzo szybko pokazało mi się, że jest opłacone i mam status wysyłki "w trakcie". Spokojna będę, jak bilet przyjdzie, ale nie spodziewam się problemów. Jeśli Eventim będzie się ociągał z wysyłką, to zacznę ich tam dręczyć pytaniami
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
Też wczoraj ,rodzice pojechali na zakupy,a wrócili z biletem dla mnie :3. Do zobaczenia na Golden ^-^.
http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dobre pytanie. Mnie też zastanawia ile jest biletów GC i GC FT... fajnie byłoby się zorientowaćMilla pisze:Chciałabym spytać, czy jest gdzieś możliwość oglądnięcia ile osób już kupiło bilety, ile osób zarezerwowało miejsca? I gdzie?
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day