Zamieszczamy i oglądamy 2
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
-
KondZik
-
KondZik
Też nie jestem ekspertem ale tak mi się wydaje.Dand pisze:Chyba to Richie zje*ał, co ? Bo Tico bardzo pewny w tym swoim przedłużonym bębnieniu sie wydawał. Choć ja sie w sumie na LH nie znam bo przy każdym koncercie to przewijam więc ekspertem nie jestem ;p No ale wtopa jasnaKondZik pisze:A zauważył ktoś błąd przy Lost Highway 28:22 ?
Zresztą nie pierwszy i nie ostatni błąd, życie i piękno koncertów
Bardziej kaszel Jona mnie martwi. Nie wyciąga i potem ma kaszel, albo jest chory albo nadwyrężył głos.
Richie poszedł do fajnego trenera wokalnego, wielu wokalistów i wokalistek tam dużo zrobiło ze swoimi głosami. Chciałbym żeby Jon się ogarnął również i chociaż troszke mniej śpiewał przez nos bo to czasem już denerwujące.
-
kejt93bub
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Jon ma problem z głosem od bardzo dawna i wątpię, żeby jakiekolwiek lekcje mu pomogły...Jeśli chodzi o kaszel, to nie pierwszy koncert, na którym on się pojawia i założę się, że to nie kwestia choroby, a właśnie nadwyrężenia strun głosowych i krtani poprzez śpiewanie, które już mu nie służy. Przykro się na to patrzy i strasznie mu współczuję, ale naprawdę nie bardzo się już tego słucha. Natomiast Richie faktycznie, zadbał o siebie i jest w super formieKondZik pisze: Bardziej kaszel Jona mnie martwi. Nie wyciąga i potem ma kaszel, albo jest chory albo nadwyrężył głos.
Richie poszedł do fajnego trenera wokalnego, wielu wokalistów i wokalistek tam dużo zrobiło ze swoimi głosami. Chciałbym żeby Jon się ogarnął również i chociaż troszke mniej śpiewał przez nos bo to czasem już denerwujące.
-
KondZik
No ale tak śpiewać na trasie nie może bo to naprawde słabizna, nie oszukujmy się.kejt93bub pisze:Jon ma problem z głosem od bardzo dawna i wątpię, żeby jakiekolwiek lekcje mu pomogły...Jeśli chodzi o kaszel, to nie pierwszy koncert, na którym on się pojawia i założę się, że to nie kwestia choroby, a właśnie nadwyrężenia strun głosowych i krtani poprzez śpiewanie, które już mu nie służy. Przykro się na to patrzy i strasznie mu współczuję, ale naprawdę nie bardzo się już tego słucha. Natomiast Richie faktycznie, zadbał o siebie i jest w super formieKondZik pisze: Bardziej kaszel Jona mnie martwi. Nie wyciąga i potem ma kaszel, albo jest chory albo nadwyrężył głos.
Musi coś z tym zrobić, napewno ma od tego ludzi i coś z tym zrobi. Mam taką nadzieje.
Fajki już kilka lat chyba nie pali. Tak mi się wydaje, o ile pamiętam.
Ale ogólnie to Kasiu masz tutaj pole do popisu w tym temacie, ja się nie znam
No ogólnie Richie albo nie miał humoru albo był zły na pogode i że nie wszystko działało jak trzeba bo wydaje mi się że miał dość poważną mine. Chyba że mi się wydaje tylko.
Zwykłe nieporozumienie, Jasiek albo chciał chwile przedłużyć mostek albo zapomniał, że po nim wchodzi refren
. A Richie i Tico walnęli od razu z refrenem . Ale tak jak mówicie, cały urok koncertów - chociaż myślę, że i tak dobrze z tego wybrnęli, Hitman ładnie to połączył 
Jeśli chodzi o wpadki to jest na YT jakaś kompilacja błędów koncertowych BJ, jakieś 6 części po kilka minut każda
Jeśli chodzi o wpadki to jest na YT jakaś kompilacja błędów koncertowych BJ, jakieś 6 części po kilka minut każda
- misiek_93
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Chyba masz rację. Wydaje mi się, że to Jon się zapomniał i odbiegł od mikrofonu, a w tym momencie miał zacząć śpiewać refrenkrzyu pisze:Zwykłe nieporozumienie, Jasiek albo chciał chwile przedłużyć mostek albo zapomniał, że po nim wchodzi refren
A tak poza tym to zajefajnie słychać klawisze Davida w Bad Medicine :david:
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Właśnie niedawno wszystkie przestudiowałam, przy ostatniej 6 części to już byłam pod biurkiem ze śmiechukrzyu pisze:
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
Fakt, można się zdrowo pośmiaćMkwiatek93 pisze: Właśnie niedawno wszystkie przestudiowałam, przy ostatniej 6 części to już byłam pod biurkiem ze śmiechu
"Martwi" mnie tylko fakt, że większość wpadek (z tego co jeszcze kojarzę, bo oglądałem to jakiś czas temu) jest autorstwa Jona, a tylko nieliczne reszty zespołu. Albo bodajże przy Dry County pokazuje jego humory i niezadowolenie z tego jak zespół gra intro do solówki - no ale nie do dziś wiadomo, że Jon nie jest święty
A wszystkim co nie widzieli załączam link
http://www.youtube.com/watch?v=kOIbZlFCApk
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day