Zamieszczamy i oglądamy 2

Zamieść fajne zdjęcia zespołu!

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Na pewno było im wesoło, bo jak to Jon powiedział ok. 1 h 23 min.: - I don't know about you sister but i'm a wet motherfuc*er right here :lol: :x
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Mam już nocny seans :cfaniak:
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Mkwiatek93 pisze:Świetne zdjęcia w deszczu :) :brawo:
Ale aż mnie ciarki przeszły gdy pomyślałam jak się czuli tacy mokrzy :P
koncert super; a ciarki miałam przy shout, bo mi się Helsinki przypomniały, kiedy dawali te zbliżenia na Jaśkowe buty w kałużach :x
KondZik

Post autor: KondZik »

A zauważył ktoś błąd przy Lost Highway 28:22 ? :P
W formie to oni nie są, szczególnie głos Jona. :)
1:18 kaszel Jona.
Ale to Bon Jovi więc ciężko mi nie oglądać z radością :P
Ostatnio zmieniony 2 grudnia 2012, o 21:00 przez KondZik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

KondZik pisze:A zauważył ktoś błąd przy Lost Highway 28:22 ?
Chyba to Richie zje*ał, co ? Bo Tico bardzo pewny w tym swoim przedłużonym bębnieniu sie wydawał. Choć ja sie w sumie na LH nie znam bo przy każdym koncercie to przewijam więc ekspertem nie jestem ;p No ale wtopa jasna ;]
Obrazek
KondZik

Dand pisze:
KondZik pisze:A zauważył ktoś błąd przy Lost Highway 28:22 ?
Chyba to Richie zje*ał, co ? Bo Tico bardzo pewny w tym swoim przedłużonym bębnieniu sie wydawał. Choć ja sie w sumie na LH nie znam bo przy każdym koncercie to przewijam więc ekspertem nie jestem ;p No ale wtopa jasna ;]
Też nie jestem ekspertem ale tak mi się wydaje.
Zresztą nie pierwszy i nie ostatni błąd, życie i piękno koncertów ;)
Bardziej kaszel Jona mnie martwi. Nie wyciąga i potem ma kaszel, albo jest chory albo nadwyrężył głos.
Richie poszedł do fajnego trenera wokalnego, wielu wokalistów i wokalistek tam dużo zrobiło ze swoimi głosami. Chciałbym żeby Jon się ogarnął również i chociaż troszke mniej śpiewał przez nos bo to czasem już denerwujące.
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

KondZik pisze: Bardziej kaszel Jona mnie martwi. Nie wyciąga i potem ma kaszel, albo jest chory albo nadwyrężył głos.
Richie poszedł do fajnego trenera wokalnego, wielu wokalistów i wokalistek tam dużo zrobiło ze swoimi głosami. Chciałbym żeby Jon się ogarnął również i chociaż troszke mniej śpiewał przez nos bo to czasem już denerwujące.
Jon ma problem z głosem od bardzo dawna i wątpię, żeby jakiekolwiek lekcje mu pomogły...Jeśli chodzi o kaszel, to nie pierwszy koncert, na którym on się pojawia i założę się, że to nie kwestia choroby, a właśnie nadwyrężenia strun głosowych i krtani poprzez śpiewanie, które już mu nie służy. Przykro się na to patrzy i strasznie mu współczuję, ale naprawdę nie bardzo się już tego słucha. Natomiast Richie faktycznie, zadbał o siebie i jest w super formie :))
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Fajki by odstawił to i może by kaszel zniknął...
Obrazek
KondZik

kejt93bub pisze:
KondZik pisze: Bardziej kaszel Jona mnie martwi. Nie wyciąga i potem ma kaszel, albo jest chory albo nadwyrężył głos.
Jon ma problem z głosem od bardzo dawna i wątpię, żeby jakiekolwiek lekcje mu pomogły...Jeśli chodzi o kaszel, to nie pierwszy koncert, na którym on się pojawia i założę się, że to nie kwestia choroby, a właśnie nadwyrężenia strun głosowych i krtani poprzez śpiewanie, które już mu nie służy. Przykro się na to patrzy i strasznie mu współczuję, ale naprawdę nie bardzo się już tego słucha. Natomiast Richie faktycznie, zadbał o siebie i jest w super formie :))
No ale tak śpiewać na trasie nie może bo to naprawde słabizna, nie oszukujmy się.
Musi coś z tym zrobić, napewno ma od tego ludzi i coś z tym zrobi. Mam taką nadzieje.
Fajki już kilka lat chyba nie pali. Tak mi się wydaje, o ile pamiętam.
Ale ogólnie to Kasiu masz tutaj pole do popisu w tym temacie, ja się nie znam :))
No ogólnie Richie albo nie miał humoru albo był zły na pogode i że nie wszystko działało jak trzeba bo wydaje mi się że miał dość poważną mine. Chyba że mi się wydaje tylko. :))
krzyu
It's My Life
It's My Life

Post autor: krzyu »

Zwykłe nieporozumienie, Jasiek albo chciał chwile przedłużyć mostek albo zapomniał, że po nim wchodzi refren :P. A Richie i Tico walnęli od razu z refrenem . Ale tak jak mówicie, cały urok koncertów - chociaż myślę, że i tak dobrze z tego wybrnęli, Hitman ładnie to połączył :)

Jeśli chodzi o wpadki to jest na YT jakaś kompilacja błędów koncertowych BJ, jakieś 6 części po kilka minut każda :))
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

krzyu pisze:Zwykłe nieporozumienie, Jasiek albo chciał chwile przedłużyć mostek albo zapomniał, że po nim wchodzi refren :P
Chyba masz rację. Wydaje mi się, że to Jon się zapomniał i odbiegł od mikrofonu, a w tym momencie miał zacząć śpiewać refren ;)

A tak poza tym to zajefajnie słychać klawisze Davida w Bad Medicine :david: :D
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

krzyu pisze:
Jeśli chodzi o wpadki to jest na YT jakaś kompilacja błędów koncertowych BJ, jakieś 6 części po kilka minut każda :))
Właśnie niedawno wszystkie przestudiowałam, przy ostatniej 6 części to już byłam pod biurkiem ze śmiechu :hahaha:
krzyu
It's My Life
It's My Life

Post autor: krzyu »

Mkwiatek93 pisze: Właśnie niedawno wszystkie przestudiowałam, przy ostatniej 6 części to już byłam pod biurkiem ze śmiechu :hahaha:
Fakt, można się zdrowo pośmiać :D

"Martwi" mnie tylko fakt, że większość wpadek (z tego co jeszcze kojarzę, bo oglądałem to jakiś czas temu) jest autorstwa Jona, a tylko nieliczne reszty zespołu. Albo bodajże przy Dry County pokazuje jego humory i niezadowolenie z tego jak zespół gra intro do solówki - no ale nie do dziś wiadomo, że Jon nie jest święty ;)

A wszystkim co nie widzieli załączam link :) (część 1 z 6)
http://www.youtube.com/watch?v=kOIbZlFCApk
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

oglądnęłam te części i szczególnie ostatnia powaliła mnie na łopatki :hahaha: uroki grania na żywo... ciekawe czy na polskim koncercie coś się wydarzy :lol:
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Mnie rozwaliło "Wanted" Rysia i potem skurcz Jaśka :D :D
A co do wpadek, tak szczerze po obejrzeniu tego występu z LA potwierdzają się moje obawy o ich formę, głównie Jona :( :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdjęcia”