W ogole chlopaki pewnie go prosza, zeby dolaczyl do kapeli, a on: 'Kurde, wiecie, nie wiem, czy pamietacie, jak na poczatku powiedzialem, ze dwie plyty i zobaczymy? No to po 'These Days' chytrze zrobiliscie przerwe w nagrywaniu i mysleliscie, ze zapomne.. A tu wyszedl 'Crush', ja takiej muzyki nie lubie i sorry, chlopcy... Tylko rock'n'roll! Lubie Was, to z Wami pogram, ale no... Oficjalnego w tym udzialu raczej nie widze... Ale nie lamcie sie i probujcie. Bo Mozecie!.. You know what I meanMilla pisze:Dokładnie KondZik, może Hugh sam chce być w cieniu. Nie wierzę, że po oglądnieciu kolejnego teledysku, w którym go praktycznie nie ma, nie wstaw i nie powiedział-- ej , a ja?
Teledysk "Because we Can"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Padłam ze śmiechu jak to przeczytałamZB pisze:
W ogole chlopaki pewnie go prosza, zeby dolaczyl do kapeli, a on: 'Kurde, wiecie, nie wiem, czy pamietacie, jak na poczatku powiedzialem, ze dwie plyty i zobaczymy? No to po 'These Days' chytrze zrobiliscie przerwe w nagrywaniu i mysleliscie, ze zapomne.. A tu wyszedl 'Crush', ja takiej muzyki nie lubie i sorry, chlopcy... Tylko rock'n'roll! Lubie Was, to z Wami pogram, ale no... Oficjalnego w tym udzialu raczej nie widze... Ale nie lamcie sie i probujcie. Bo Mozecie!.. You know what I mean'

A tak poważnie to przecież BJ to nie pierwszy i nie ostatni zespół, który ma nieoficjalnych członków. Jeśli wszyscy się na to godzą i od lat to funkcjonuje, to chyba znaczy, że tak ma być...
Klip. Obejrzałam kolejny raz. Sympatyczny, fajny, wciąż mam parę uwag do tej pani z piórami ale nie można mieć wszystkiego

Też o tym myślałem, ale jakoś nigdzie nie znalazłem w jego wypowiedziach potwierdzenia. Raczej wszędzie "chwalił" się, że gra w BJKondZik pisze:Myślał ktoś kiedyś o tym, że może Hugh sam chce być w cieniu (nie mówie o teledyskach) i grać swoje, bez bycia gwiazdą ? Może nia każdy lubi być rozpoznawalny itd. Radze się zastanowić, bo każdy ma inne podejście i charakter.
[ Dodano: 2013-01-30, 16:02 ]
Rozwaliłeś mnie tym określeniemDand pisze:nie jest w Bon Jovi ale stale gra z Bon Jovi. W związku z tym jasne,że nie ma go w teledysku.
[ Dodano: 2013-01-30, 16:05 ]
ZB pisze:W ogole chlopaki pewnie go prosza, zeby dolaczyl do kapeli, a on: 'Kurde, wiecie, nie wiem, czy pamietacie, jak na poczatku powiedzialem, ze dwie plyty i zobaczymy? No to po 'These Days' chytrze zrobiliscie przerwe w nagrywaniu i mysleliscie, ze zapomne.. A tu wyszedl 'Crush', ja takiej muzyki nie lubie i sorry, chlopcy... Tylko rock'n'roll! Lubie Was, to z Wami pogram, ale no... Oficjalnego w tym udzialu raczej nie widze... Ale nie lamcie sie i probujcie. Bo Mozecie!.. You know what I meanMilla pisze:Dokładnie KondZik, może Hugh sam chce być w cieniu. Nie wierzę, że po oglądnieciu kolejnego teledysku, w którym go praktycznie nie ma, nie wstaw i nie powiedział-- ej , a ja?'
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013, o 19:24 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ponieważ obraz kręcony kamerami analogowymi jest innego formatu + cyfrowe kamery/lustrzanki posiadają zdecydowanie bardziej rozwinięte funkcje ostrości i głębi obrazu, co sprawia, że obraz jest profesjonalny - ale jak ty ujmujesz - mniej przyjemny dla oka. Niestety dziś nikt nie przerzuci się na kamery analogowe, skoro może wszystko edytować za pomocą RAWów czy innych formatów komputerowych. Choć powiem, że bywają zapaleńcy...obraz nakręcony kamerą analogową jest przyjemniejszy dla oka (wszystko płynniej się porusza, kolory wydają się być bardziej naturalne, itp)
-
- I Believe
teledysk przyjemny dla oka. Zresztą przy tak pogodnej piosence jedynie szaleniec spodziewałby sie czegoś co rozmachem dorównywałoby "It's My Life". Zresztą megahit z " Crusha" to jeden z najlepszych teledysków Bon Jovi w ogóle. To zupełnie inny ciężar gatunkowy...
Ja patrzę (czy też widzę) na to tak - "Beceause We Can" jest dość oszczędna muzycznie. Niemalże minimalizm. Klawisze, jednostajna perkusja i odrobina gitary. Teledysk również jest oszczędny. Ma klimat, ma urok. Poprzednie klipy - chyba jedynie z wyjątkiem "(You Want To) Make A Memory" - były strasznie nachalne (może miały pomóc w promocji średniej jakości muzyki) albo nieznośnie jednowymiarowe. Tutaj jest troszkę luzu, miejscami trochę barowego klimatu. Solidne...
Ja patrzę (czy też widzę) na to tak - "Beceause We Can" jest dość oszczędna muzycznie. Niemalże minimalizm. Klawisze, jednostajna perkusja i odrobina gitary. Teledysk również jest oszczędny. Ma klimat, ma urok. Poprzednie klipy - chyba jedynie z wyjątkiem "(You Want To) Make A Memory" - były strasznie nachalne (może miały pomóc w promocji średniej jakości muzyki) albo nieznośnie jednowymiarowe. Tutaj jest troszkę luzu, miejscami trochę barowego klimatu. Solidne...
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
no i trochę się wyjaśniłoRichie Pomora pisze:http://www.youtube.com/watch?v=o-yO6b6Ol3A
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
-
- Have A Nice Day
Wielu ludzi uważa że tylko rejestracja analogowa (obrazu czy dźwięku) jest dobrze odbierana przez ludzi. Analogowe znaczy że nie działa zerojedynkowo i może generować stany pośrednie. Przez to dźwięk i obraz wydają się bardziej naturalne. Wiecie czym się różnią zakłócenia analogowe i cyfrowe obrazu w telewizji? Zapamiętajcie świat jest analogowy i tego nie zmienicie. PS: Będę kupował niezremasterowane wersje płyt CD z magicznym symbolem AAD.Ponieważ obraz kręcony kamerami analogowymi jest innego formatu + cyfrowe kamery/lustrzanki posiadają zdecydowanie bardziej rozwinięte funkcje ostrości i głębi obrazu, co sprawia, że obraz jest profesjonalny - ale jak ty ujmujesz - mniej przyjemny dla oka. Niestety dziś nikt nie przerzuci się na kamery analogowe, skoro może wszystko edytować za pomocą RAWów czy innych formatów komputerowych. Choć powiem, że bywają zapaleńcy...